به نظر شما کدوم یکی از این مرور گر ها بهترند دلیل بیارید و بگین چرا ...
می خوام یه آمار دستم بیاد که بیشتر از چی استفاده می کنند و از چه بیشتر راضیند...
باتشکر شهریار:83:
به نظر شما کدوم یکی از این مرور گر ها بهترند دلیل بیارید و بگین چرا ...
می خوام یه آمار دستم بیاد که بیشتر از چی استفاده می کنند و از چه بیشتر راضیند...
|
سلام
به نظر من Netscape Browser بهترینه البته کار باهاش سخته ولی عالیه صفحه ی مورد نظر رو اسکن می کنه و......
اینم عکسش:
http://i9.tinypic.com/2isv0ba.png
اینم آخرین ورژنش:
http://browser.netscape.com/ns8/
اول از همه در تکمیل حرفه دوستمون این هم تاپیکی که توش لینک مستقیم این مرور گر هست :
لینک تاپیک
2- عزیزم بله سرعتش خوبه ولی مشکل داره جیگر!!!! مشکلش اینه که خوصویت فایرفاکس را نداره!!! یعنی Copy Link Location نداره که این خیلی کاربرد داره...
ولی اپرا یه چیز دیگه ست ... البته نه ورژنهایی مثل ورژن 8 .. مثلا ورژن 7.6 عالیه ...
سرعتش هم که همه میدونند خیلی خوبه ... فقط تو بعضی سایتهای ActiveX مشکل داره ...
بله آپرا بد نیست این ورژنش ولی 9 و 8 اون که خیلی بده !!! سرعتش پایینه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
2- کوکیش هاش مثل اینترنت اکسپلورر هست..
3- در سایت های فارسی مشکل زیاد داره از جمله سایت اصلی شهر سخت افزار...
*MoJtAbA* (12-08-13)
نظر من: آوانت بروزر استفاده از حداکثر امکانات هسته ی اینترنت اکسپلورر برای سرعت بیشتر و همچنین دارا بودن تعداد بسار زیادی لوارم و ابزار اضافی برای راحتی.
|
عزیزم مورچه چیه که کلاپاچش باشه!!!:21:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
(شوخی بود)!!!
عزیزم IE خیلی مشکلات داره و تنها خوبیش سازگاریش هست که باهمه مشکلی نداره وگرنه عیب و امکاناتش خیلی پایینه !!! آوانت هم مشکلات اصلی IE را داره..
باتشکر شهریار:23:
*MoJtAbA* (12-08-13)
منم آوانت بروزر...
netscape هم خوبه...
اپرا خوبه ولی تو فارسی مشکل داره
من چند بار خواستم تو چند تا وبلاگ نظر بدم ولی هر حرفی رو که می زدم 3 بار می رد!
میشه بگین چی کار کنم؟
ممنون
میلاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks