نامردا اپرا چی؟
Printable View
نامردا اپرا چی؟
ببین سعید جان میگم اپرا مرورگر خوبی هست اما این واقعیت را باید قبول کرد که فایرفاکس بسیار قوی تر هست ! ( حالا خود هسته هم قوی تر نباشه با اکستنشن ها خیلی قوی تر میشه ! )نقل قول:
در ضمن یک اکستشن داره فایرفاکس به نام FireDebug این اکستنشن میاد و مشکلاتی که فایرفاکس داره را مشخص میکنه و راه حل اون را میده ! مثلا برای همین مشکلات استاندارد نبود اون با بعضی از صفحات خودش یک راه حل داره که فایلش را ادیت میکنید ! :1. (11):
سعید حان خودت قضاوت کن حالا کدوم بهتره ؟
قربانت شهریار:1. (26):
من که خدائیش از نحوه سرچ توسط Opera خیلی راضی ام ...
هیچ مشکلی هم نداره ...!
سپاس
مهراد جان مشکلات جاواش چی ؟نقل قول:
درست کسی نمیگه اپرا بده . اما ما میگیم بهترین فایرفاکس هست . یعنی بین خوب و خوب تر داریم انتخاب میکنیم وگرنه خودم به شخصه نحوه ی لود اپرا ( اول متن بعد تصویر ) را دوست دارم ...
قربانت شهریار:1. (26):
تب بروسینک قوی و زیبای اپرا رو داره؟ تشخیص اینکه .کام رو نمیخاد بزنی و.. در کل هرچی بگی بازم اپرا
شهریار جان منظورم از " هیچ مشکلی نداره" نحوه سرچ کردن با اپرا بود ...
خودمم میدونم با جاوا اندکی مشکل داره ...
نقل قول:
بله عزیزم تشخیص میده .
شما هر چیزی که فکر کنی فایرفاکس نداره را میتونی با اکستنشن هاش جبران کنی !
مثلا این را ببین :
Link Wad :
این اکستنتشن میاد تب های شما را دسته بندی میکنه مثلا شهر سخت افزار یک طرف گوگل یک طرف دیگه و ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما هر چیزی که میگی اپرا توی تب قوی تره اینجا بهترش را میتونی پیدا کنی :
- - - - - - - - - - - - - -
این هم یکی دیگه که کم کم داره بی رقیب میشه :
GSpace :
این اکستنشن میتونه کاری کنه که شما از 2.8 گیگابایت G-mail تون مثل یک فضای خالی استفاده کنید و در اون بوسیله ی فایرفاکس فایل بریزید !
یا مثلا شما این ترفند را نگاه کن :
این را هم ببینید :
با هم میگید بهترین نیست ؟ :1. (27):
موفق باشید
شهریار:1. (26):
شهریار جان خوب NetScape که بهتره چون اونم قابلیت اضافه کردن اکستنشن رو داره!! در ضمن موزیلا و نت اسکیپ تقریبا مشابه همیگه هستن حالا نمیونم کدوم از رو کدوم زدن ولی اگر Netscape 8.1 نصب کنین و یکم باهاش کار کنین دیگه از هیچ وب بروزری استفاده نمی کنین
سلام شایان جان خوبی؟نقل قول:
بله عزیزم نصب کردم از حدود یک هفته پیش . اول از همه اکستنشن هاش اصلا در حد فایرفاکس نیست !
بعد توی صفحات فارسی مشکل داره ...
اما از نظر سرعت خوبه ...
در کل شما اگه بخوای ایران هم حساب کنی ( کارایی مرورگر برای ایران ) باز هم فایرفاکس بهتره ...
البته شایدم من اشتباه میکنم شما چندتا اکستنشن های Net Scape را بگذار تا ببینم چه طوریه...
ممنون
شهریار:1. (26):
شهریار جان من چندین سایت فارسی رو چه Html چه Php نگاه کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن اگر هم مشکلی بود با تعویض نوع رندر کردن حل شد!!!