راحتی و امکانات فایر و اپرا رو اصلا نداره. حتی 7تش
Printable View
راحتی و امکانات فایر و اپرا رو اصلا نداره. حتی 7تش
مرد حسابی تر :1. (35): :1. (35): آخه عزیزم این مشکلات کوکیز ممکنه ماله انجمن باشه اما دلیلش هسته ی IE هست ! فایرفاکس اصلا مشکل نداره ! ( اپرا هم دیدم انگار نداشت )نقل قول:
ارسالی توسط lovergod14loversand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عزیزم شما اگه با فایرفاکس و Opera کار کنید قطعا امکاناتی کمتر از IE نخواهد داشت ...
قربانت شهریار:1. (26):
Netscape انتخاب حرفه ای ها هم میتونه صفحات رو با FireFox رندر کنه هم با IE با اون ویژگی های کاملی هم که داره دیگه....
متاسفانه Net Scape با فارسی مشکل زیاد داره ...
ممنون
شهریار
من الان با اینکه یه مدتیه فقط با اپرا کار میکنم اما خداییش mozila یه جیز دیگست.
اگر اینترنت اکسپلورر این مشکلشه خیلی خوبه ولی شما نیگا کند که همه اینا یه مشکل دارند ولی اون رو حساب نمیکنند شاید یک از مشکلات اپرا این باشه که سرچ کردن توش به جز اذیت کردن خودت هیچ کاری دیگه نمیکنه...بعدشم مشکل فایر فاکس که اینه که اصلاً سرعت لود کردندش گردن آدمو میشکونه...یه نکته ای هم که هستش اینه اینترنت اکسپلورر با تمام سایت ها هماهنگی داره...حتی گوگل و یاهو هم که دو موتور جستجو گر قوی هستن این مرورگر رو قبول دارند...حالا بازم حرفی هستش...کم بهانه بیارید بابا...اپرا که اصلاً ادم فک میکنه توی ماشینی رانندگی میکنه که فرمونش سمت راست ماشینه فکرشو کن باید با دست چپ دنده رو عوض کنی...یعنی شما مشکل داری با این مرورگر...ولی در کل اینترنت اکسپلورر کم مشکل ترین مرورگره نسخه 7 دیگه واقعاً عالیه...
مجیر جان ببخشیئ اصلا قبول ندارم. اپرا که تو راحتی نظیر نداره و فایر فاکس تو استاندارن بودن. مثلا قابلیت تب براسینگ اپرا در نسخه 9 منحصر به فرد هست. شما با بردن موس روی تب ها میتونید پریویو کوچیک از صفحه ببینی. سرچ هم کجاش مشکل داره؟
در ضمن یاهو رو ولش کن. اگر ادم بودند نورتون ضر ویروسشون نبود که همه میگن کسپر بهترینه.
مجیر جان مرغ چند تا پا داره ؟
فایرفاکس اتفاقا سرعت لود بسیار زیاد تری داره چراکه از نظر نوعی که صفحات را لود میکنه بسیار سریع تر هست . در کل دقت کرده باشی Net Scape هم با دو نوع میتونه صفحه را بیار همین طوری که شایان جان گفت . اما شما یکبار تست کن اون وقت متوجه میشی سرعت کدوم بالاتره .
در مورد سرچ هم میشه بگی شما کی با فایرفاکس تست کردین که میگین ؟ چون والا من الان 8 ماهه فایرفاکس دارم تا حالا مشکلی در سرچ ندیدم .
البته تنها عیب فایرفاکس این هست که اپرا و IE این مشکل را ندارند . در لود کردن صفحاتی که Scroll به چپ و راست داشته باشند کامل لود نمیکنه و اسکرول را ایجاد نمیکنه . اما اپرا و IE دارند .
بله استاندارد ترین IE هست . اما اگه بخوای در کل بسنجی فایرفاکس از نظر امکانات ، سرعت ، استاندارد در حد مطلوب تر از بقیه هست . ( با فارسی هم مشکلی نداره . )
در پست های بعدی هم به معرفی اکستنشن ها می پردازم تا قدرت فایرفاکس را متوجه بشی...
قربانت شهریار
حالا جهت ناراحت نشدن شما هم بحث رو جمع بندی میکنم...اینترنت اکسپلورر اول...(شوخی کردم)...من خلاصه با این مرورگر راحتم...البته از فایر فاکس هم بدم نمیاد...
مجیر جان راهی دیگه برات نمونده جز فایرفاکس (شوخی!)
بیا اینم یکی از اکستنشن هاش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این اکستنشن برنده بهترین پلاگین مرورگر ها در سایت PCWorld شده .
این اکستنشن توانایی بلاک کردن ، باز کردن ، اجازه دادن به باز شدن بعضی از کد های جاوا و اجازه ندادن برای باز کردن بعضی دیگر میشه که شما دیگه از دست Spam آسوده میشید .
Foxmarks Bookmark Synchronizer :
این یکی یک اکستنشن هست که شما میتونید بوسیله ی اون بوک مارک هاتون را بین چندین کامپیوتر به اشتراک بگذارید !!!! ( مثلا من بوکمارک میکنم یک چیزی را برای شما هم میتونه بیاد! )
این یکی دیگه که دهنتون باز میمونه ازش !!!:
FoxLingo :
یک منبع نا محدود زبان های دنیا !!!
این دیکشنری توانایی ترجمه کامل یک صفحه ، ترجمه کردن لغت سرچ شده ی شما به زبان های دیگر!!!( یعنی شما اگه معنی یک کلمه را نمیدونید میتونید فارسیش را بنویسید اون انگلیسیش میکنه! ) ، دارای صد لینک برای آموزش زبان های محتلف دنیا ! و .... ! در ضمن این اکستنشن از 45 زبان پشتیبانی میکند از جمله فارسی!!!
در پست های بعد بیشتر توضیح میدم !
حالا خودتون قضاوت کنید کدوم مرورگر بهتره ؟
موفق باشید
شهریار