به نظر من اپرا. محیطش خیلی باحاله برای وبگردی . البته فایرفاکس استاندارنتره ولی محیط اپرا کاربر پسندتر و جذابتره. دز ضمن ورژن 9 اپرا مثل 7 خوب کار میکنه. مشکل خاص و حادی نمیبینم
Printable View
به نظر من اپرا. محیطش خیلی باحاله برای وبگردی . البته فایرفاکس استاندارنتره ولی محیط اپرا کاربر پسندتر و جذابتره. دز ضمن ورژن 9 اپرا مثل 7 خوب کار میکنه. مشکل خاص و حادی نمیبینم
دوست عزیز بله من این اکستنشن را دارم . این طوری هست که شما بوک مارک هاتون را برای بار اول ایمپرت میکنید توش و به صورت آنلاین لاگین میکنید و میتونید در همه جا داشته باشید .نقل قول:
فایرفاکس خصوصیات دیگه ای هم داره . مانند نرم افزار Save Flash هست که میتونید با اکستنشن اون را محیا کنید .
باتشکر شهریار:1. (11):
چرا توی محیط های فارسی به خصوص خیلی مشکل داره ...نقل قول:
و در مورد مشکلی که همه اپرا ها دارند !
اون هم این هست که کد های جاوا و Ajax به خوبی روشون کار نمیکنه مثلا من خودم میخواستم در مامبو برای فرستادن پست با اپرا نمیاد اصلا بعضی از گزینه ها !
باتشکر شهریار:1. (26):
جاوا رو قبول دارم. منهم که گفتم فایر استاندارد هست. اپرا بدرد وبگردی میخوره. تو میهن بلاگ هم تمام ایتمها کامل لود نمیشه
من هم Opera ولی فقط ورژن 7.6 که کاراییش از همه ورژنهاش بالاتره ...
ولی متاسفانه تنها عیبش مشکلات ناشی از جاوا در برخی سایتهاست ...
سپاس
خب مشخصه دیگه فقط اینترنت اکسپلورر...
علت ؟!؟!!؟نقل قول:
ارسالی توسط lovergod14loversand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب چرا از فایر فاکس استفاده نمیکنید اگه مشکل داره ...:1. (11):نقل قول:
مجیر جان دلیل چیه ؟ چون مشکل کوکیز داره ؟ چون سرعتش پایینه ؟ چون زیاد هنگ میکنه ؟ چون از بوکمارک استفاده نمیکنه ؟ :1. (35):
قربانت شهریار:1. (26):
اصلاً حسش نیست ... یه جور تعصبه خشکه !!! (شوخی)نقل قول:
خوب چرا از فایر فاکس استفاده نمیکنید اگه مشکل داره ...
در اولین فرصت امتحانش میکنم
خب دلیلش اینکه یاهو هم حتمآ تاییدش کرده به عنوان مرورگر موفق...7 این مرورگر خیلی توپه در ضمن اون مشکل کوکیز هم از خود فروم بودش مرد حسابی...
بعدشم واقعاً مرورگر روونی هستش...حق سرچ کردن توش رو خوب ادا میکنه...