پر سرعت ترین opera
ولی به نظر من IE
من خیلی باهاش راحتم
Printable View
پر سرعت ترین opera
ولی به نظر من IE
من خیلی باهاش راحتم
Flock ... که توی لیست نیست...
به نظر من هیچ مرورگری خوش دست تر از اپرا نیست!
کلاً ازاسم فایرفاکس خوشم نمیاد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من عاشق فایر فاکس هستم .با هیچی عوضش نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
زماني كه اين نظرسنجي زده شد Flock خيلي ضعيف بود و شما ميتونيد به Other راي بديد اما به نظر من اگه با Flock كار ميكنيد به فايرفاكس راي بديد بهتره چون هسته اصلي هر دو يكي هست با اين تفاوت كه يكسري تغييرات حرفه اي و ظريف در Flock داده شده .
قربانت شهريار:give_rose:
همون موقع به فایرفاکس رای داده بودم ولی هسته Flock با Firefox یکی نیست... بلکه Flock از سورس Firefox استفاده می کنه.نقل قول:
سورس كامل نيست مثل Mambo و ميترا ميمونه .نقل قول:
در كل تا اونجايي كه بنده ميدونم تا حالا چند تا هسته اصلي نداريم يكي IE ، يكي فايرفاكس يكي هم NetScape . آپرا را هم ميشه يك جور هايي حساب كرد :1. (38):
شهریار باز میخوای خون من رو به جوش بیاری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
اتفاقا هسته Netscape و FireFox یکیه ... هر دوشون از Gecko استفاده میکنند.
ولی در مقابل، هسته اپرا فقط در انحصار این مرورگره ، که اسمش Presto هست
سپاس
من هم opera و هم ff
نقل قول:
درسته !زماني كه نت اسكيپ بود فايرفاكس داشت توي كوچه هاي وب فيفا بازي ميكرد :1. (38): اما در آخر كه ديديد چي شد احيانا ؟!؟!
در مورد آپرا را هم بنده به شخصه بحثي ندارم چون بار ها بحث شده در مواقع زماني خاص دوستان ديگه ياري نميكنند در بحث يا اينكه فقط يك پارامتر خاص را مد نظر قرار ميدند . شايدم اين بهتر باشه كه هر كسي يك سري كاربرد داره و براي شما آپرا بهتر باشه .
راستي اگه موافق باشي يك روز سر فرصت كليه اكستنشن هايي كه استفاده ميكنم را شما هم روي فايرفاكستون نصب كنيد و نظرتون را بگيد .
راستي مهراد جان با كد ها چي كار ميكنيد خوش ميگذره ؟!؟! :1. (38): ( ويرايشگر انجمن منظورم هست !) ( شوخي !) :lol:
قربانت شهريار:1. (40):