این قابلیت رو فایر فاکس از دوران دوم زمین شناسی داشت !
Printable View
این قابلیت رو فایر فاکس از دوران دوم زمین شناسی داشت !
من كاري ندارم كه فاير فاكس داشت يا نداشت من اينجا در مورد كروم صحبت كردم
فكر نميكنم ربطي به زمين شناسي داشته باشه
من خودم همزمان هم از کروم هم از فایرفاکس استفاده میکنم ، یکی از اینا نباشه کار من لنگ میمونه :دی
منم گفتم ویژگی که در کروم 26 ارائه شده در دوران دوم زمین شناسی توسط موزیلا ارائه شده بود.
در اخر هم میگم مرگ بر کروم
هر كي نظر خودش براي خودش محترمه
آقاي محترم مرگ بر كروم يعني چي مگه اينجا فلسطينه
سایت تامزهاردور هر چند مدت یکبار با انجام تست های متنوع و تخصصی بر روی آخرین ورژن مرور گرها اون ها را در شرایط مختلف با هم مقایسه می کنه و در نهایت به نسبت امتیازات یک شاخص کارایی به هر کدوم نسبت میده.
فکر کنم آخرین راندی که بین مرور گرها گذاشته شده بوده مال تاریخ 14 مارس هست ( حدود دو ماه پیش ) که می تونید بررسی کاملش رو دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشاده کنید.
توی این بررسی از کروم 25 ، فایرفاکس 19 و اینترنت اکسپلورر 10 استفاده شده که نتیجه نهایی به صورت زیر هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در محیط ویندوز 8 هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس امتیاز نزدیک و خوبی رو کسب کردن ، اما در محیط ویندوز 7 برتری کروم کاملا چشمگیر و مشخص هست ، پس میشه گفت هر دو مرور گر با اختلافی کم جز بهترین های حال حاضر هستند که
به نظرم انتخاب یکی از این دو می تونه تا حد زیادی به خود کاربر و سلایق اون مرتبط بشه. ( تا حدی هم تعصب ! )
در کل به شخصه با هردو مرورگر کار کردم ولی خب مدت 1 سال هست فقط از کروم استفاده میکنم که دلیل اون هم ظاهر و باطن ساده تر و سبک تر بودن در اجرا نسبت به فایرفاکس هست.
تاييد مي كنم حرفتون رو
از نظر یک طراح سایت همیشه firefox بهترین مرورگره!
دلیلش هم مطابقت با کدهای مختلف html است.
به نظرم فایرفاکس مرورگر خوبی بود! نسخه های جدیدش دائماً Crash می کنه و کاربر رو خیلی اذیت می کنه. Chrome رو به دلیل قابلیت سینک شدن با Gmail ترجیح میدم. حیف که هنوز قابلیت Work Offline رو نداره...
علی جان من با فایرفاکس توی ویندوز 64 خیلی مشکل داشتم نمیدونم از خود فایر فاکس بود یا از اپلیکشنهائی مثل فلشنقل قول:
به هر حال ویندوز 32 ریختم کل مشکلاتم با فایرفاکس حل شد