آخر کدوم ؟!
بهترین نسخه Final الان 9.25 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی Opera 9.5 Beta رو پیشنهاد میکنم که با سرعتش میتونید تشریف ببرید فضا !
سپاس
آخر کدوم ؟!
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
من 9.5 بتا رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینکش ( با تشکر از سعید سکیوریتی عزیز ) :
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...8&postcount=26
سپاس
مهراد جان هم 9.25 فینال هم بتا و هم 9.5 بتا رو پیشنهاد کردی !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Emperatour (15-01-08)
واقعا اپرا کارش حرف نداره
سالهاس دارم ازش استفاده میکنم
عالی
سریع
و ابزارهای توپی داره
اینم بگم
تو گوشیم هم اپرا ریختم
وقتی ایرانسلم رو میذارم باهاش میرم تو اینترنت حال میکنم
با مرورگر خود گوشی همه چی فیل تره
اما با اپرا تو گوشی هیچ سایتی فیل تر نیست
امتحان کنین شما هم
M A H R A D (15-01-08)
منم ميگم همون بتا رو نصب كن. چيز خوبيه :دي. هرچند من الان 9.25 فاينال دارم خودم و عين بنز كار ميكنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداییش خودتون هم نمی دونین کدوم رو استفاده کنین !
مشتی جان!
پست 73 رو نگاه بیندازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9.50 beta
با بتا حال نمی کنم !
صبر می کنم Final بیاد ، بعد تستش می کنم .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 15-01-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks