این اسمش مشکل نیست فقط عادت کردن به اون حالته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اسمش مشکل نیست فقط عادت کردن به اون حالته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
कभी हार
دوستان تند سازي فايرفاكس ! :
لود صفحه ي ياد شده توسط سپهر با فايرفاكس تند سازي شده با همون Isp مورد استفاده سپهر ( روي يك كامپيوتر ) :
سرعت لود :6.281 اسكرين شات هم هست .
در حال دانلود آخرين نسخه موجود آپرا هستم به محضي كه تموم شد روي اون هم تست ميكنم .
تايمري براي آپرا سراغ نداريد كه اتوماتيك سرعت را اندازه بگيره ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (15-01-08)
कभी हार
دوستان نتيجه با آپرا 9.50b :
13 ثانيه و 2 صدم ثانيه !
بچه ها مطمئن هستيد كه من ورژن صحيح را دانلود كردم ؟!؟!
ftp://mirror.pacific.net.au/OpenSour..._Eng_Setup.exe
چون اين نسخه سرعتش بهتر شده اما افتضاح هست از نظر استاندارد بودن يعني در خوندن كد بسيار مشكل داره گرچه نسخه بتا هست و اين مشكلات طبيعي هست اما خيلي زياده اين مشكلات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببينيد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (15-01-08)
پش شهریار باید دست بکار بشه و فروم رو با Opera هماهنگ کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Emperatour (15-01-08), M A H R A D (15-01-08)
Administrator
دقیق بگو مشکل چیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه من هم فروم رو توی فایر بصورت Cache شده داشتم توی 2 ثانیه لود میکردم!
اومدی اپرا رو با فایرفاکس با کش مقایسه کردی توقع غیر از این هم داری ؟!
دوستان مثل این که فراموش کردند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این نسخه بتا است
تازه با همین بتا بودن تمام تستهای CSS رو Pass کرده وای به حال فاینالش !!
چرا ، IE داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسازگاری فایرفاکس رو هیچ مرورگری نداره .
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 15-01-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
منم هرگز به این مشکل نخوردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی امتحان کردم ولی درست بود میره.
जीवन एक धोखा है.
|
|
Administrator
من هم مثل سایر دوستان تا به حال با این مشکل برخورد نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی منظورت از همه ورژنها چیه ؟! اگه برفرض هم این مشکل وجود داشته باشه در ورژنهای آخری حل شده
سپاس
کاربر شهرسختافزار
من توی 4 سالی که دارم با اپرا کار میکنم یادم نمیاد چنین مشکلی رو
شایدم بوده ولی من یادم نمیاد
حق آب و گل داره
فرومت استاندارد نيست :دي . منم احساس ميكنم باگ داره واي امكانات و سرعت فوق العادس تو نسخه بتا
SSA Super V.I.P
Virgil جان مشکل نیست پس چیه ؟
عادت چیه دیگه ؟!
ضمنا با حرفهای شهریار کاملا موافقم .
سازگاری فایرفاکس رو هیچ مرورگری نداره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks