منم هرگز به این مشکل نخوردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی امتحان کردم ولی درست بود میره.
من توی 4 سالی که دارم با اپرا کار میکنم یادم نمیاد چنین مشکلی رو
شایدم بوده ولی من یادم نمیاد
منم هرگز به این مشکل نخوردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی امتحان کردم ولی درست بود میره.
जीवन एक धोखा है.
دوستان تند سازي فايرفاكس ! :
لود صفحه ي ياد شده توسط سپهر با فايرفاكس تند سازي شده با همون Isp مورد استفاده سپهر ( روي يك كامپيوتر ) :
سرعت لود :6.281 اسكرين شات هم هست .
در حال دانلود آخرين نسخه موجود آپرا هستم به محضي كه تموم شد روي اون هم تست ميكنم .
تايمري براي آپرا سراغ نداريد كه اتوماتيك سرعت را اندازه بگيره ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (15-01-08)
دوستان نتيجه با آپرا 9.50b :
13 ثانيه و 2 صدم ثانيه !
بچه ها مطمئن هستيد كه من ورژن صحيح را دانلود كردم ؟!؟!
ftp://mirror.pacific.net.au/OpenSour..._Eng_Setup.exe
چون اين نسخه سرعتش بهتر شده اما افتضاح هست از نظر استاندارد بودن يعني در خوندن كد بسيار مشكل داره گرچه نسخه بتا هست و اين مشكلات طبيعي هست اما خيلي زياده اين مشكلات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببينيد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (15-01-08)
فرومت استاندارد نيست :دي . منم احساس ميكنم باگ داره واي امكانات و سرعت فوق العادس تو نسخه بتا
پش شهریار باید دست بکار بشه و فروم رو با Opera هماهنگ کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Emperatour (15-01-08), M A H R A D (15-01-08)
|
دوستان نگيد اين حرف را اصلا نميتونه بخونه اين كد ها را آپرا ! البته در نسخه 9.25 اين مشكل نبود ولي الان كه هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قرار بود استاندارد كنم در نسخه 9.25 اين مشكلات نبود پس نميشه نتيجه گرفت كه كد ها استاندارد نيست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Virgil جان مشکل نیست پس چیه ؟
عادت چیه دیگه ؟!
ضمنا با حرفهای شهریار کاملا موافقم .
سازگاری فایرفاکس رو هیچ مرورگری نداره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من هم مثل سایر دوستان تا به حال با این مشکل برخورد نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی منظورت از همه ورژنها چیه ؟! اگه برفرض هم این مشکل وجود داشته باشه در ورژنهای آخری حل شده
سپاس
دقیق بگو مشکل چیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه من هم فروم رو توی فایر بصورت Cache شده داشتم توی 2 ثانیه لود میکردم!
اومدی اپرا رو با فایرفاکس با کش مقایسه کردی توقع غیر از این هم داری ؟!
دوستان مثل این که فراموش کردند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این نسخه بتا است
تازه با همین بتا بودن تمام تستهای CSS رو Pass کرده وای به حال فاینالش !!
چرا ، IE داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسازگاری فایرفاکس رو هیچ مرورگری نداره .
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 15-01-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks