راستی یادمه اون قدیما دوستان گله میکردند که چرا وقتی روی آخرین ارسالها (بالای انجمن) میریم وای نمیسته
خدمت این دسته از دوستان عزیز و عزیزان دوست (!) عرض میکنم که در نسخه 9.5 این مشکل حل شده
Waiting For Opera 9.5 Final
سپاس
Administrator
راستی یادمه اون قدیما دوستان گله میکردند که چرا وقتی روی آخرین ارسالها (بالای انجمن) میریم وای نمیسته
خدمت این دسته از دوستان عزیز و عزیزان دوست (!) عرض میکنم که در نسخه 9.5 این مشکل حل شده
Waiting For Opera 9.5 Final
سپاس
|
|
SSA Super V.I.P
مهراد جان منظورم از ورژن 7 تا حالا هست که دارم استفاده می کنم .
من روی همه ی سیستم ها این مشکل رو داشتم ، شاید شما چون عادت کردید به نظرتون نمیاد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
عادت ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها من نیستم که ... سه چهارتا از دوستان هم چنین مشکلی نداشتند
سپاس
SSA Super V.I.P
پس چرا من روی همه ی سیستمها ، از ورژن 7 تا حالا این مشکل رو داشتم ؟
حتی روی این نسخه ی 9.5 بتا .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين مشكل عزيزم توي آپرا هست اما توي فايرفاكس هم وجود داره و چيز طبيعي محسوب ميشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( بيشتر بستگي به ISP و شبكه داره تا بروزر )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
به احتمال 90% مشکل از ISP هست به نظرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
من Shahrsakhtafzar.com رو با دایل آپ توی 14 ثانیه لود کردم بعد شما چجوری با ADSL توی 13.02 ثانیه لود کردید؟!مهراد جان دقت كن به navbar بالاي صفحه و بنر !!!!!! كد ها را نخونده اصلا
در مورد سرعت لود اول از همه اينكه اين تست بنده با فايرفاكس Tweak شده هست نه معمولي و توش همه چيزي امكان داره اما اتفاقا اصلا از كش استفاده نشده و اگه بخواي اسكرين شات هم دارم .
راستي مهراد جان يك سوالي آيا شما هنوز بر اين باوريد كه آپرا استاندارد هست ؟!
در مورد کدها چندبار بگم؟!! بالام جان این نسخه بتا است ...
سپاس
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلم شهر سخت افزار دات كام مورد تست من و سپهر نيست ! انجمن هاي پي سي نتورك با قالب دوم !
دوم شما تايمري براي آپرا سراغ داريد ؟ اگه داريد بديد تا بهتون اسكرين شات هم بدم .
قربانت شهريار
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
مهراد جان نظرت در مورد اين چيه ؟؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اين هم با تكنيك هايي كه هم از Cache استفاده شده و هم از امكانات ديگه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
شما نظرت در مورد این چیه : ( موتور جدید جاوا اسکریپت در ورژن 9.5 ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==========
راستی دوستان Full Text History Search رو در اپرا 9.5 دیدید ؟
فوق العاده است ( یحتمل کما فی السابق به زودی مورد تقلید سایر مرورگرها قرار میگیره! )
( مثل قضیه Speed Dial و Mouse Gesture و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 16-01-08 انجام شده است
Emperatour (16-01-08), Stream (17-01-08)
Administrator
دیگه بدتر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من قالب دوم رو توی 13 ثانیه لود کردم !!
تایمر :
سپاس
Emperatour (16-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks