سلام.راستش من نتونستم هیچکدوم از فایهای این تاپیک رو دانلود کنم.لطفا یه بررسی بکنید.ممنون
سلام.راستش من نتونستم هیچکدوم از فایهای این تاپیک رو دانلود کنم.لطفا یه بررسی بکنید.ممنون
|
سلام دوست عزیز،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrdad.moradi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شهر سخت افزار خوش آمدید.
بنده با مدیریت این مشکل رو مطرح می کنم. امیدوارم به زودی مشکل رفع بشه.
البته بنده برخی از فایل های پیوست صفحه ی نهم به بعد رو در آرشیوم موجود دارم. اگر به فایل خاصی نیاز دارید، بفرمایید تا در صورت موجود بودن مجددا بارگذاری کنم.
شاد باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
سلام آیا امکانش هست در مورد آشوب در متلب کدی بذارین ممنون
نمودار بوده (Bode Diagram) نموداري مفيد براي تحليل سيستم ها در نظريه ي كنترل است. بر اساس اين نمودار مي توان پاسخ يه سيستم نسبت به فركانس هاي مختلف را پيش بيني كرد و دريافت كه سيستم چه فركانس هايي را فيلتر مي كند.
براي رسم نمودار بود همانند مثال مكان هندسي، صورت و مخرج تابع تبديل را تعيين كرده و سپس با دستور bode نمودار دامنه و فاز رسم مي گردد:کد:a=[0 1 2]; b=[1 2 3]; bode(a,b)
Dim Armin As Iranian
M A H R A D (31-01-12), Rezasam1 (26-01-12)
با رسم تابع تبديل حلقه باز يك سيستم در فضاي فركانسي و كمك گرفتن از قضيه ي نگاشت (Mapping) مي توان پايداري آن سيستم را بررسي كرد. با دستور زير و مطابق مثال هاي گذشته مي توان نمودار نايكوئيست يك تابع تبديل را رسم كرد و طبق معيار پايداري نايكوئيست، پايداري سيستم را بررسي نمود:کد:a=[0 1 2]; b=[1 2 3]; nyquist(a,b)
Dim Armin As Iranian
M A H R A D (31-01-12), Rezasam1 (26-01-12)
با دستور زير مي توانيد تابع تبديل (Transfer Function) يك سيستم را به نمايش فضاي حالت (State Space) تبديل كنيد:كه num صورت تابع تبديل و den مخرج آن است.کد:[A,B,C,D]=tf2ss(num,den)
همچنين اگر يك نمايش فضاي حالت به صورت:
xdot=Ax+Bu
y=Cx+Du
داشته باشيم (اين شكل نمايش در نظريه ي كنترل نوين بسيار كاربرد دارد)، با دستور زير مي توان تابع تبديل اين فضاي حالت را به دست آورد:
کد:[num,den]=ss2tf(A,B,C,D)
Dim Armin As Iranian
M A H R A D (07-02-12), Rezasam1 (26-01-12)
|
سورس متلب پیوست شده نمونه ای از روش تشخیص حروف انگلیسی دست نوشته (OCR) با شبکه ی عصبی است.
منبع
M A H R A D (07-02-12), Rezasam1 (26-01-12)
در چرخدنده هاي مارپيچ (Helical) توان به تدريج روي دنده ها اثر مي كند و همين امر باعث كاهش ضربه و كاهش سر و صدا مي مي شود. فرآيند طراحي يك جعبه دنده ي هليكال (Helical Gearbox) شايد كمي زمان بر باشد. به علاوه چنين گيربكسي با تغيير نسبت هاي تبديل (Transmission Ratio) و مدول (Module) چرخدنده ها نياز به بهينه سازي (Optimization) دارد. سورس پيوست شده ي متلب در اين پست، با دريافت پارامتر هاي ورودي نظير نسبت تبديل كلي، توان ورودي و جنس چرخدنده ها، پارامتر هاي طراحي يك گيربكس هليكال دو مرحله اي را در اختيار كاربر قرار مي دهد و براساس معيار حجم گيربكس، آن را بهينه مي كند. لازم به ذكر است كه اين سورس تحليل خمش و تحليل خستگي سطحي را پوشش مي دهد.
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 30-01-12 انجام شده است
M A H R A D (07-02-12), nima_hl (31-01-12), Rezasam1 (30-01-12)
روش سيمپسون يكي از روش هاي متداول براي انتگرال گيري عددي است. براي استفاده از اين روش در انتگرال يگانه ي معين در متلب مي توان از دستور quad استفاده كرد:
مثال فوق انتگرال تابع exp(x^2)*cos(x)^3 را بازه ي -0.1 تا 1.4 محاسبه مي كند.کد:F = @(x)exp(x.^2).*(cos(x).^3); Q = quad(F,-0.1,1.4)
M A H R A D (31-01-12), nima_hl (31-01-12), Rezasam1 (31-01-12)
سورس متلب پيوست شده با دريافت ماتريس A و B در دستگاه معادلات:AX=B
ابتدا ماتريس ضرايب-A-را به صورت حاصل ضرب يك ماتريس پايين مثلثي (Lower Triangular Matrix) و يك ماتريس بالا مثلثي (Upper Triangular Matrix) نمايش مي دهد و سپس به كمك اين ماتريس هاي مثلثي جواب دستگاه را حساب مي كند. همچنين اين سورس دستگاه را بار ديگر به روش ماتريس معكوس و با استفاده از دستور inv حل مي كند:
A-1(AX=B) => X=A-1B
و نتيجه را با روش قبلي مقايسه خواهد كرد.
M A H R A D (07-02-12), Rezasam1 (06-02-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks