برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
|
اخه همین جوری که نمیشه ! شما حداقل بایدبگی موضوعش چی باشه ! خب اخه سلیقه ها متفاوته من که نمیدونم شما چی دوست داری
من یک چیزی در مورد با کامپیوتر واینتر نت می خواهم و داخلش نوشته شده باشه PCinternetبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و عرض خسته نباشید اگه میشه برا ما هم یکم طراحی کنید :
1- یه عکس باحال و خوشگل از V ( آواتر فعلی ) خوشگلش کنید و پایینش با رنگ قرمز بنویسید : V For Vendetta
در صورت امکان یه عکس جدید و باحال تر از این آوتری که الان دارم باشه !!
2- یه عکس مربوط به کامپیوتر و اینترنت ، شیک و باحال روش هم بنویسید : Pc-_-World
آواتار من کی ساخته می شه؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
این دو تا رو برای شما زدم رنگ دیگه هم خواستی بگو :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سفارش اولتون :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-_-maker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دومی هم یه نگاهی به اواتار بالای بندازین ببینید اگه همینجوری میخواین یا مدل دیگه ایی ؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
انتقادات و پیشنهاداتتون رو هم بگید اگه هم خوشتون نیومده یا حاییش مشکل داره بگید درست میکنم
hadi-_-maker (20-02-10), M A H R A D (20-02-10), sardarn (22-02-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست شما درد نکنه
خواهش میکنم وظیفه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
این هم شاهکار ما !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-_-maker (20-02-10), M A H R A D (21-02-10), sardarn (22-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks