اگه اينو براي من نوشتين عكس خاصي مد نظر نيست ولي كلمات hardware و pcnetwork توش باشه البته يدونه king داشت كه الان فكر مي كنم برداشته البته با يوزر خودم هم درش باشه . با توجه به چيزي كه الان در امضاي من هست هم مي تونيد بسازيدنقل قول:
با تشكر
Printable View
اگه اينو براي من نوشتين عكس خاصي مد نظر نيست ولي كلمات hardware و pcnetwork توش باشه البته يدونه king داشت كه الان فكر مي كنم برداشته البته با يوزر خودم هم درش باشه . با توجه به چيزي كه الان در امضاي من هست هم مي تونيد بسازيدنقل قول:
با تشكر
کسی نیست برای ما یه آواتر بسازه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:11():
میتونی برام بزرگترش رو بزاری؟
اخه همین جوری که نمیشه ! شما حداقل بایدبگی موضوعش چی باشه ! خب اخه سلیقه ها متفاوته من که نمیدونم شما چی دوست داری
من یک چیزی در مورد با کامپیوتر واینتر نت می خواهم و داخلش نوشته شده باشه PCinternetنقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید اگه میشه برا ما هم یکم طراحی کنید :
1- یه عکس باحال و خوشگل از V ( آواتر فعلی ) خوشگلش کنید و پایینش با رنگ قرمز بنویسید : V For Vendetta
در صورت امکان یه عکس جدید و باحال تر از این آوتری که الان دارم باشه !!
2- یه عکس مربوط به کامپیوتر و اینترنت ، شیک و باحال روش هم بنویسید : Pc-_-World
آواتار من کی ساخته می شه؟
این دو تا رو برای شما زدم رنگ دیگه هم خواستی بگو :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این سفارش اولتون :نقل قول:
در مورد دومی هم یه نگاهی به اواتار بالای بندازین ببینید اگه همینجوری میخواین یا مدل دیگه ایی ؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
انتقادات و پیشنهاداتتون رو هم بگید اگه هم خوشتون نیومده یا حاییش مشکل داره بگید درست میکنم
نقل قول:
سلام :
این هم شاهکار ما !!! :1. (29):