من بازم منظورتون از اون جمله نفهمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بازم منظورتون از اون جمله نفهمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سوال داشتم :من انیمیشن های کاملا ساده و کوتاه رو مخصوص اواتار ساختم و با پسوند .AVI رندر گرفتم ولیییییییییییییییییییی
وقتی با Apex Video Converter Super به IMAGE از نوع متحرکش تبدیل کردم دو ویژگی پیدا کرد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.کیفت رنگی بینهایت پایین
2.حجم بینهایت بالا(30mb)
s:با راهی دیگه برای ساخت image متحرک اشنا هستید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ای که شما استفاده میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3ds max میتونه به جای frame به frame به شما عکس تحویل بده
ایا میشه با چسبوندن این عکس ها به هم image متحرک درست کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(لطفا اگر کسی جوابی و یا هرمطلبی که فکر میکنه به درد میخوره رو میدنه راهنماییم کنه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 23-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با سلام
آقا براي ما تازه کارها هم شما آواتار مي سازيد ؟
اگه ميشه براي من هم يه دونه بسازيد توش کلمه hardware و pcnetwork و همچنين يوزر خودم شبيه به اون چيزي که در بالا براي king ساختين البته قسمت يوزر و نحوه قرار گيري اون
با تشکر
Comodo Internet Security
یکم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
مثلا عکس پس زمینه اش در مورد چی باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
آقا یکی هم برای من می تونید بسازید؟
با تشکر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاربر شهرسختافزار
اگه اينو براي من نوشتين عكس خاصي مد نظر نيست ولي كلمات hardware و pcnetwork توش باشه البته يدونه king داشت كه الان فكر مي كنم برداشته البته با يوزر خودم هم درش باشه . با توجه به چيزي كه الان در امضاي من هست هم مي تونيد بسازيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
حتما که میشه ! فقط یکم توضیح میدین ؟ چه شکلی باشه ؟ موضوعش چی باشه ؟
موضوع خاصی مد نظرم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه دونه شیکش رو بذار من راه نمایی تون می کنم که چه جوری باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای منم بسازید از قبلی ها خیلی فاز بردم.
می خوام تو مایه های lich king باشه که زیرش خیلی باهال نوشته شده باشه
ABTSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks