پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
با سلام
امروز 15 روز کاری هست که مادربرد من از شیراز به تهران ارسال شده و هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه آیا درست میشه یا خیر به من نرسیده...
مادربردی که فقط 20 دقیقه کار کرد...
Z170x-gaming 5
علت خرابی کج شدن پایه سوکت cpu به گفته کارشناس در شیراز
با تشکر
نقل قول:
با سلام
امروز 15 روز کاری هست که مادربرد من از شیراز به تهران ارسال شده و هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه آیا درست میشه یا خیر به من نرسیده...
مادربردی که فقط 20 دقیقه کار کرد...
Z170x-gaming 5
علت خرابی کج شدن پایه سوکت cpu به گفته کارشناس در شیراز
با تشکر
سلام دوست عزیز
مورد را امروز به ما اعلام کردید . چون از دفتر شیراز ارسال شده کمی زمان برده . مورد شما رو پیگیری میکنیم .
با تشکر
با سلام علی هستم .یه مشکلی برای چیپست سی پی یو مادربورد گیگابایت و بایوسش برام پیش اومد که با راهنمایی های استاد بزرگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امید آقا که از بچه های پشتیبانی هستند جواب خودم رو گرفتم .البته من پیش از این (قریب به 15 سال) مشتری گیگابایت هستم ولی این پشتیبانی قویی که توسط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجام میشه آدم رو به انتخابش مطمئن تر میکنه.و همین شخص پاسخگوی جمع کثیری از مشتریان گیگا میباشد .من نمیدونم چطور ازش تشکر کنم
نقل قول:
با سلام علی هستم .یه مشکلی برای چیپست سی پی یو مادربورد گیگابایت و بایوسش برام پیش اومد که با راهنمایی های استاد بزرگ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] امید آقا که از بچه های پشتیبانی هستند جواب خودم رو گرفتم .البته من پیش از این (قریب به 15 سال) مشتری گیگابایت هستم ولی این پشتیبانی قویی که توسط
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجام میشه آدم رو به انتخابش مطمئن تر میکنه.و همین شخص پاسخگوی جمع کثیری از مشتریان گیگا میباشد .من نمیدونم چطور ازش تشکر کنم
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
:11():
آریامهر بردیا:
بنده سری جدید مادروبرد گیابایت مخصوص بازی یعنی P85 Gaming 3 رو خریداری کردم؛ مشکلی هنگام نصب ویندوز بصورت UEFI داشتم و اونقدر اینترنت رو جستجو کردم ولی مطلب که ساده و دقیق باشه ندیدم؛
در این انجمن دقیقا مشکل من برای فرد دیگری رخ داده بود و جناب آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وقت گذاشتند و دقیقا ایشون رو راهنمایی کرده بودند؛
بنده نیز بدون پرسش مجدد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و مشکلم 100% حل شد./
نقل قول:
آریامهر بردیا:
بنده سری جدید مادروبرد گیابایت مخصوص بازی یعنی P85 Gaming 3 رو خریداری کردم؛ مشکلی هنگام نصب ویندوز بصورت UEFI داشتم و اونقدر اینترنت رو جستجو کردم ولی مطلب که ساده و دقیق باشه ندیدم؛
در این انجمن دقیقا مشکل من برای فرد دیگری رخ داده بود و جناب آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وقت گذاشتند و دقیقا ایشون رو راهنمایی کرده بودند؛
بنده نیز بدون پرسش مجدد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و مشکلم 100% حل شد./
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
با عرض شادباش و تبریک سال نو و ارزوی موفقت برای دوستان بنده با کمک دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تونستم مشکل رممو پیدا کنم و از ایشون مراتب سپاسو قدردانیو دارم. با تشکر
نقل قول:
با عرض شادباش و تبریک سال نو و ارزوی موفقت برای دوستان بنده با کمک دوست عزیز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تونستم مشکل رممو پیدا کنم و از ایشون مراتب سپاسو قدردانیو دارم. با تشکر
موفق باشید
سلام
با تشکر از استاد امید بابت راهنمایی در تاپیک عظیم :Love-ssa~! (1): "طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس" و همینطور خیلی از بچه های گل انجمن که باعث شد دلیل روشن نکردن بایوس موقع زمان بندی رو متوجه شم :11()::give_rose:
فقط یک سئوال . آیا تمام مادربردها با گزینه Tern Off fast Start-up مشکل دارن یا فقط مادربردای گیگابایت هه؟
نقل قول:
سلام
با تشکر از استاد امید بابت راهنمایی در تاپیک عظیم :Love-ssa~! (1): "طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس" و همینطور خیلی از بچه های گل انجمن که باعث شد دلیل روشن نکردن بایوس موقع زمان بندی رو متوجه شم :11()::give_rose:
فقط یک سئوال . آیا تمام مادربردها با گزینه Tern Off fast Start-up مشکل دارن یا فقط مادربردای گیگابایت هه؟
این مورد اشکال نیست . کسایی که میخوان قابلیت اتو پاور را فعال کنند باید تیک را بردارند .