نقل قول:با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید:11():
Printable View
نقل قول:با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
بنده تمام سوالاتم را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جواب دادن و خب تمام هم به نتیجه رسید ولی خب خیلی وقتها بحث ، بحث تجربس و نباید زیاد توقع داشت اما خب تا الان که این کاربر کمی نزاشته و همیشه در کمترین زمان پاسخ گو بوده . من از ایشون و سایت خوبتون تشکر میکنم و همچنین از تمام ادمین ها و کاربران فعال.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .:11():
موفق باشید
سلام مجدد؛
بنده یک مادربورد گیگابایت GA-H61M-S2P-B3 دارم که قصد داشتم ویندوز رو بصورت EFI نصب کنم و شک داشتم ساپورت بشه یا نه.
با راهنمایی های جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که به بنده در کمک کردن این امر یاری شایان نمودن سپاسگزارم.
اینم آدرس تاپیک بنده برای کسی که همچین مشکلی داشت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:سلام دوست عزیزضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید.:11():
سلام
مادربردهای زیادی از برندهای مختلف رو میبینم ولی بعد از سالها استفاده از مادربرد گیگابایت
نمیتونم خودم رو راضی کنم با ماینبورد دیگری کارکنم . از آواژنگ هم ممنونم ( قسمت شد اینجا بگم )
چند سال قبل یکی از رمهای DDR2 من سوخت و بردم به نمایندگی آواژنگ تو شهر رشت دادم و بدون
هیچ مشکلی ازم گرفتن و یک هفته بعد یکی نو برام آوردن که تا حالا دارم استفاده میکنم . خدا رو شکر راضیم .
ممنونم از گیگابایت ، از آواژنگ ، از شهر سخت افزار . موفق باشید
نقل قول:سلام دوست عزیزضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
سلام
محمد قاسمپور هستم
اولا انجمن خیلی خوبیه
دوما بچه های خیلی خوبی داره بخصوص برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آقا امید گل:11():
هر وقت اومدم سوالی یا مشکلی داشتم 100 درصد جواب گرفتم.
رضایت 100 در صد از e-support گیگابایت آواژنگ دارم.
کاشکی بقیه شرکتهای سخت افزاری هم انجمن و سایت داشتند
یکی از دلایل مهمی که گیگابایت خریدم همین پشتیبانی آنلاین بود که امروز واقعا به دادم رسید مشکل با بایوس داشتم :1. (23)::1. (10):ممنون از راهنمایی های با ارزش دوست عزیز دلسوزمون
AMD>INTEL که اگر نباشه انجمن بی انجمن :11()::give_rose::wink:
نقل قول:سلام دوست عزیز
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید:11():
سلام به تمامی کاربران سایت شهرسخت افزار
من فقط باید بگم ساپورت اواژنگ توسط مسئولینش در سایت بی نظیره
مادربردی که من کاملا نا امید شده بودم از تعمیر اون توسط نمایندگی که البته برای متوجه شدن ماجرا می تونید به تایپیک
مراجعه نمایید . توسط e-support تا خود کمپانی گیگا بایت بررسی شد و مادربرد من با یک مادربرد نو عوض شد .نقل قول:
پیگیری ایشان در سایت واقعا در هیچ گارانتی من ندیم
ممنونم آواژنگ:11()::11():