پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
با سلام
من خیلی راضی بودم و مخصوصا اقا امید که واقعا نمیدونم ازشون چطوری تشکر کنم ایشون خیلی بزرگوارند و مشکلو منو خیلی خوب و با حوصله حل کردند و همیشه هم خیلی زود جواب رو میدند.از هر جایی(نمی خوام اسمشو بگم) پرسیدم گفتت که IC بوردت ایراد داره باید عوضش کنی ولی اقا امید به راه حل ساده مشکل منو حل کرد و واقعا خیلی از شون ممنونم که طی چندین باری که بهشون زحمت دادم منو تنها نزاشتند.
بازم نمیدونم چطوری از آقا امید گل تشکرکنم
نقل قول:
سلام.با کمک آقا امید عزیز من با داشتن مادربرد گیگابایت x99 gaming 7 wifi و برنامه easy tune تونستم به راحتی پردازنده ام رو (5820k) از 3.3 مگاهرتز به 4.2 مگاهرتز اور کنم.تجربه شیرین و راحتی بود.:wink::11():
نقل قول:
با سلام
من خیلی راضی بودم و مخصوصا اقا امید که واقعا نمیدونم ازشون چطوری تشکر کنم ایشون خیلی بزرگوارند و مشکلو منو خیلی خوب و با حوصله حل کردند و همیشه هم خیلی زود جواب رو میدند.از هر جایی(نمی خوام اسمشو بگم) پرسیدم گفتت که IC بوردت ایراد داره باید عوضش کنی ولی اقا امید به راه حل ساده مشکل منو حل کرد و واقعا خیلی از شون ممنونم که طی چندین باری که بهشون زحمت دادم منو تنها نزاشتند.
بازم نمیدونم چطوری از آقا امید گل تشکرکنم
با تشکر از دو کاربر محترم به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید:11():
با سلام
خواستم از آقا امید تشکر ویژه ای بکنم که اینقدر یا صبر و حوصله سوالات کاربران رو جواب می دهند
با کمک ایشون مشکل بنده هم حل شد
نقل قول:
با سلام
خواستم از آقا امید تشکر ویژه ای بکنم که اینقدر یا صبر و حوصله سوالات کاربران رو جواب می دهند
با کمک ایشون مشکل بنده هم حل شد
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید
:11():
با سلام
مورادی بود که در تاپیک مربوطش مطرح کردم و کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پاسخگو بودن ، ازشون تشکر میکنم بابت وقت و حوصله ایی که میزارن و راهنمایی میکنن
:give_rose:
نقل قول:
با سلام
مورادی بود که در تاپیک مربوطش مطرح کردم و کاربر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پاسخگو بودن ، ازشون تشکر میکنم بابت وقت و حوصله ایی که میزارن و راهنمایی میکنن
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید:11():
سلام؛
کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بسیار بسیار در سایت اکتیور هستند و خیلی سریع به سوالات (چه تو زمینهی مشاوره و چه تو زمینهی مشکلات سختافزاری) پاسخگو میباشند..
مرسی از وقتی که میذاری :give_rose:
با تشکر :11():
نقل قول:
سلام؛
کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بسیار بسیار در سایت اکتیور هستند و خیلی سریع به سوالات (چه تو زمینهی مشاوره و چه تو زمینهی مشکلات سختافزاری) پاسخگو میباشند..
درود و سپاس از شما . البته باید تشکر کرد از شرکت گیگابایت و نمایندشون شرکت محترم آواژنگ که امکان پشتیبانی آنلاین را برای کاربران و مشتریان محصولات گیگابایت در سایت شهر سخت افزار امکان پذیر نمودند .
نقل قول:
سلام؛
موفق باشید:11():
خیلی ممنونم از استاد امید که تو حل مشکل مادربرد گیگابایت کمکم کرد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]