پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
سلام
من هم یک سری سوال و مشکل با h81m-s2pv داشتم که آقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به سوالام جواب دادن و کلی راهنماییم کردن
دستشون دردنکنه
در مورد معرفی کارت گرافیک هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بسیار کمک کردند
نظرات آقا مرصاد هم سازنده و عالی بود(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
نقل قول:
واقعا آقا امید یکی از بچه های بسیار تاثیر گزار و گل سر سبد انجمن هه
:give_rose:
90درصد تاپیکا دست ایشونه
شایدم 100درصد
دستشون درد نکنه
نقل قول:
سلام
من هم یک سری سوال و مشکل با h81m-s2pv داشتم که آقا امید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به سوالام جواب دادن و کلی راهنماییم کردن
دستشون دردنکنه
در مورد معرفی کارت گرافیک هم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بسیار کمک کردند
نظرات آقا مرصاد هم سازنده و عالی بود(
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید
:11():
سلام
بنده امروز با مشکلی مواجه شدم که توسط شرکت آواژنگ توانستم حق خود را دریافت کنم
یک کارت گیگا GTX 960 خرید کرده بودم که مشکل داشت و فقط چند ساعت از خرید من گذشته بود با مراجعه به فروشنده متوجه شدم که فروشنده زیر بار تعویض کارت نمی رود.
بعد از کلی بگو مگو بلاخره به اتفاق کارمند فروشگاه به شرکت آواژنگ مراجعه کردیم
بعد از اینکه مشخص شد کارت مشکل دارد. قرار شد کارت تعویض بشه اما اینکه به نام چه کسی تعویض بشه باز بین بنده و فروشنده دعوا شد.
کارمند شرکت اواژنگ حق را به من داده و کارت را جهت تعویض بنام فروشنده رسید کرد
واین تصمیم آواژنگ موجب شد که من بتوانم پول خود را دریافت کرده و اقدام به خرید که کارت دیگر بکنم
مرسی از آواژنگ که منصفانه بین بنده و فروشنده داوری کرد
میثم محمدی
بسیار اموزنده و عالی وبسیار موثر در رفع اشکال
نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
yahoo.com;323560]میثم محمدی
نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
yahoo.com;323560]میثم محمدی
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید:11():
سلام من صالح یوسف نژاد هستم
میخواستم از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که یکی از نخبه های انجمن هست تشکر ویژه بکنم .دوست خوبم واقعا سپاسگذارم از همه ی راهنمایی هات که چقدر سریع و کامل پاسخگو بودی خیلی خوبی تو .هرچی بگم کم گفتم :11()::11()::11()::lol::lol::lol::love::love:
امیدوارم بتونم بازم از وجود پر برکتت استفاده کنم
نقل قول:
سلام من صالح یوسف نژاد هستم
میخواستم از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که یکی از نخبه های انجمن هست تشکر ویژه بکنم .دوست خوبم واقعا سپاسگذارم از همه ی راهنمایی هات که چقدر سریع و کامل پاسخگو بودی خیلی خوبی تو .هرچی بگم کم گفتم :11()::11()::11()::lol::lol::lol::love::love:
امیدوارم بتونم بازم از وجود پر برکتت استفاده کنم
موفق و موید باشید
نقل قول:
موفق و موید باشید
بله بله دیشب از شما هم سوال کردم خیلی خیلی سریع جوابم رو گرفتم بسیار سپاسگذارم ازتون
سلام مجدد من خواستم بازم تشکر کنم از اقا امید عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و مهربون که انقدر گله .نزدیک به دو روزه برای اورکلاک کردن داره راهنماییم میکنه صبورانه .با وجود اقا امید ادم غمی نداره .سپاسگذارم ازت اقا امید که انقدر سریع و صبورانه جواب میدی:love::11()::11()::11():