پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
سلام به همه دوستان یه چیزی که هست اینه که بعضی دوستان تو انجمن ها وقتی جواب یه سوالی رو میدن از روی سیری جواب میدن مثلا طرف مشکل گرافیک داره بهش میگه اقا نمیشه کاری کرد و اینا برو انویدیا تایتان زد بگیر!!!!
یا با قاطعیت میگن اقا کارت ساختس فلان چیزت سوخته دیگه کار نمیکنه یا هر گز این کارو نکن
مثلا یادمه اولین باری که ویندوز میخواستم نصب کنم یکی از دوستام اومد بهم گفت کیوان مواظب باش کاره الکی نیست ممکنه همه اطلاعاتتو فرمت کنی !!!!!!!!!!!!
بله هستن همچین ادمایی.....
ولی بعضی دوستان مثل اقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هستن که با فکر و خیلی با متانت جواب میدن و جواب الکی نمیدن اگه ندونن چیزی رو یا مطمئن نباشن نمیگن
از ایشون کمال تشکر رو دارم.
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید:11():
بایوس مادربرد P85-D3 دچار مشکل شد که با راهنمایی اوستا امید حل شد
از اوستا امید و هر کی که برا رفع مشکل تو این انجمن کمک میکنن واقعا ممنونم
نقل قول:
بایوس مادربرد P85-D3 دچار مشکل شد که با راهنمایی اوستا امید حل شد
از اوستا امید و هر کی که برا رفع مشکل تو این انجمن کمک میکنن واقعا ممنونم
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید
:11():
بچه ها و بازم مخصوصا اوستا امید تو بوق بوت مادربرد کمکم کردین کمال تشکر رو دارم
:give_rose:
نقل قول:
بچه ها و بازم مخصوصا اوستا امید تو بوق بوت مادربرد کمکم کردین کمال تشکر رو دارم
:give_rose:
با تشکر ازشما . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشید
درود بر همه، جا داره اینجا از همه اساتید مخصوصا دوست عزیز amd>intel تشکر کنم، بسیار با صبر و حوصله پاسخ سوالای منو دادن و راهنماییم کردن.
نقل قول:
درود بر همه، جا داره اینجا از همه اساتید مخصوصا دوست عزیز amd>intel تشکر کنم، بسیار با صبر و حوصله پاسخ سوالای منو دادن و راهنماییم کردن.
با تشکر ازشما . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
با سلام
تشکر ویژه دارم از کاربر AMD>INTEL بخاطر راهنمایی حرفه ای شون. از e-support آواژنگ رضایت کامل دارم.و خیلی خوشحالم که این طور انجمنی سالهاست به کاربران کمک میکنه.
نقل قول:
با سلام
تشکر ویژه دارم از کاربر
AMD>INTEL بخاطر راهنمایی حرفه ای شون. از
e-support آواژنگ رضایت کامل دارم.و خیلی خوشحالم که این طور انجمنی سالهاست به کاربران کمک میکنه.