سلام
من این بازی رو نصب کردم و انجام دادم تا چند مرحله هم رفتم . اما یادم نیست چی شد که برداشتم ویندوزم رو عوض کردم . ویندوز قبلیم ویستا 64 بیت بود العان 32 بیت . بازی خیلی جالب بود بدون هیچ مشکلی . یادمه زمان نصب نبادد به اینترنت وصل باشم . آخه بازی به 2 حالا آنلاین و آفلاین بود . زمان اجرا هم همینطور .
اما چند روزه کارت گرافیکمو عوض کردم . از club 9500gt 512mb به club hd3650 1024mb تو سایتش از hd خیلی تعریف کرده ، العان بازی اجرا میشه تو منوهاشم خوب کار میکنه اما زمانی که وارد بازی میشم کمی به حالت رندر کار میکنم.
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟ من که از کارت خوبی استفاده میکنم . میدونم از ویندوز نسیت.!!!!!

یعنی منظور شما اینکه فریم پائین داری؟تنظیمات بازی رو چند میزاری؟کارت گرافیکی که خریدی(club hd3650 1024mb) احتمالا باید DDR2 باید باشه که توی پهنای باند و فریم کم میاره.اون کارت گرافیک قبلی شما رم های DDR3 باید بوده باشه که پهنای باند خوبی داشته و سرعت بهتری داشته نسبت به جدیده.

درضمن کارت گرافیک های ATI سری 3600 از لحاظ کارایی و پرفورمنس و توی رزولیشن های بالا (برای گیم) خوب عمل نمی کردن.یعنی وقتی تنظیمات رو با این سری کارت گرافیک بالا بزاری توی بافت گذاری و جزئیات موقع رندر کردن افت فریم داری.

بازم اساتید مجرب در مورد این مبحث بهتر می تونن نظر بدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید