TRANCE عزیز شما اینشتینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟مای گاد این کارو کردم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا در میاری این نسخه هارو بابا خفن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بچه ها آقاکاملاً درست گفت من همین الآن چکیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من این بازی رو نصب کردم و انجام دادم تا چند مرحله هم رفتم . اما یادم نیست چی شد که برداشتم ویندوزم رو عوض کردم . ویندوز قبلیم ویستا 64 بیت بود العان 32 بیت . بازی خیلی جالب بود بدون هیچ مشکلی . یادمه زمان نصب نبادد به اینترنت وصل باشم . آخه بازی به 2 حالا آنلاین و آفلاین بود . زمان اجرا هم همینطور .
اما چند روزه کارت گرافیکمو عوض کردم . از club 9500gt 512mb به club hd3650 1024mb تو سایتش از hd خیلی تعریف کرده ، العان بازی اجرا میشه تو منوهاشم خوب کار میکنه اما زمانی که وارد بازی میشم کمی به حالت رندر کار میکنم.
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟ من که از کارت خوبی استفاده میکنم . میدونم از ویندوز نسیت.!!!!!