نه ... به دلیل گرافیک و :
1. کوتاه بودن Cod4
2. گیمپلی جذاب تر Crysis
3. داستان کشکی Cod4
2. و باز هم کوتاه بودن Cod4 !!!!! (تاکید)
البته به نظر من بایوشاک بهترینه .... :1. (21):
Printable View
نه ... به دلیل گرافیک و :
1. کوتاه بودن Cod4
2. گیمپلی جذاب تر Crysis
3. داستان کشکی Cod4
2. و باز هم کوتاه بودن Cod4 !!!!! (تاکید)
البته به نظر من بایوشاک بهترینه .... :1. (21):
با قسمت دوم شدیدا موافقم ضمن اینکه با قسمت سوم شدیدا مخالف!:wink:نقل قول:
داستان cod4 به نظر من یکی از جذابیتهای اون بود....:love:
با تشکر.
داستانش بد نبود اما خیلی کلیشه ای بود ..... و تکراری ... بعدشم من در مقایسه با داستان Crysis گفتم ...
در مقایسه با کرایسیس آره!
داستان COD4 فوق العادس .
GamePlay هم خدا وکیلی قبول کنید که در حد فوق العاده بالایی هست ، حتی بالاتر از Crysis .
بیخود نیست COD4 با این که جدیدتر از خیلی از بازی های Online هست ولی یکی از بهترین هاست .
الان تنها بازی ای که بیش از 1000000 نفر آنلاین بازی می کنن Cod4 هست (البته بعد از WOW) خیلی مولتی پلیر حال میده! به نظر من اصل کال همیشه مولتی پلیرش بوده!!!
درسته میلاد عزیز .
برای اثبات حرف ایشون هم میتونید یه نگاهی به وب سایت xfire.com بندازید .
بازی ای که GamePlay اش در سطح بسیار قوی باشه همیشه جزو بهترین Online هاست . ( البته اگه Multiplayer داشته باشه ) .
درسته در بخش Multiplayer کال4 خیلی شاخه ... در این شکی نیست
اما کرایسیس با گیمپلی و گرافیک دیوونه کنندش انقلابی در بازیهای کامپیوتری ایجاد کرد که در سال 2007 هیچ بازی دیگه ای نتونست این کار رو انجام بده ....
گیمپلی CRYSIS خیلی پیچیده تره .....
آیا در COD4 میتوانیم راه نفوذ به پایگاه دشم را خود انتخاب کنیم؟ .. یا ساده تر بگم : آیا ما در یک محیط تقریبا Open world هستیم؟؟ یا مثلا میتونیم اون همه کار روی سلاح هامون انجام بدیم؟؟؟... یا مثلا در COD4 چیزی شبیه به نانو سویت داریم؟؟(گفتم شبیه چون چیزی مثل نانو سویت به زمان وقایع COD4 نمیخوره) .... cod4 گیمپلی بی نقصی داره اما CRYSIS خیلی گیمپلی جالب تر و گسترده تری داره....
گرافیکش هم که معلومه بهتره
درسته منم که بررسی کرایسیس رو در بازی نما خوندم درباره ی فیزیک بازی و محیط اطرافش حیرت زده شدم!
bamy جان این دلایلی که شما برای بهتر بودن گیم پلی Crysis بیان کردی ، دلایل خوبی نیست .
اون همه کاری که میگید روی صلاح ها میشه انجام داد رو کافیه یه بار مولتی بازی کنید ، 55 امتیاز بگیرید که کار خیلی سختیه ، اونوقت تفنگهاتون رو خودتون Customize کنید ( در COD4 ) .
پس این که هیچی .
راه نفوذ به پایگاه دشمن رو خودمون بتونیم انتخای کنیم رو درست متوجه نشدم یعنی چی . ولی Open World بودن رو نمیشه دلیل برتری به حساب آورد چون تمامی سری های COD دقیقا مثل COD4 بودن و Open World نبودن .
اون نانو سوییتی که میگید در Crysis هست هم دلیل خوبی نیست ، مثلا در Crysis شما میتونید یه Rocket Launcher مسیر یاب که موشکل هاش بره بالا و بعد با سرعت از بالا به هدف برخورد کنه رو داشته باشید ؟! ، مسلمه که نه ، پس این هم دلیل برتری گیم پلی نیست .
در کل به نظر من گیم پلی COD4 خیلی قوی تر از Crysis هست . و معمولا بازی هایی که گیم پلی بهتری دارن Multiplayer شون هم معروف تر میشه .