اصلا گرافیک crysis با cod4 خیلی متفاوته همچنین سخت افزار مورد نیاز برای هر کدوم با هم فرق میکنه!
crysis را باید حداقل با یک سیستم SLI با gtx بازی کنی تا ببینی گرافیک واقعیه این بازی چیه!
با تشکر.
Printable View
اصلا گرافیک crysis با cod4 خیلی متفاوته همچنین سخت افزار مورد نیاز برای هر کدوم با هم فرق میکنه!
crysis را باید حداقل با یک سیستم SLI با gtx بازی کنی تا ببینی گرافیک واقعیه این بازی چیه!
با تشکر.
درسته ولی Activition خیلی روی گرافیک COD4 کار کرده ، کاملا مشخصه ، سیستم فوق العاده قوی ای مثل Crysis نیاز نداره و گرافیک قابل قبولی رو داره .
یه چیزی رو باید اعتراف کرد و اون اینه که EA و Crytek کل قدرتشونو روی گرافیک Crysis گذاشتن و همین باعث شده که Crysis فعلا سنگین ترین گرافیک رو بین تمامی بازی ها داشته باشه .
با با این دو تا بازی رو ولش کنید به این بازی بچسبید Frontlines - Fuel of War
هر کی این بازی را نکرده نصف عمرش در فناست گرافیک و داستان و جذابیت همشو جمع کنید این بازی میشه من این بازی را بیشتر دوست دارم اگه کسی بازی نکرده خوب بره بازی کنه من فعلا سه بار تا آخرش رفتم مال pc هم است من فعلا در کفم
محمد امین وسط دعوا نرخ تایین میکنی؟ بابا وقتی Crysis و Call4 هستن کی میره سر Frontline؟!
call4 خیلی کوتاه است.... و این یک نکته ی بسیار بد برای این بازی به شمار میره....
از نظر گرافیک و GAMEPLAY کرایسیس خیلی با حال تره..... (اگه بایوشاک رو در نظر نگیریم)
این جا نبر بین call و Crysis هست نه Bioshock!
دوستان اینجا تاپیک نبرد بین COD4 و Crysis هست .
گرچه باید بگم Frontlines بازی حرفه ای ای نیست .
از چه نظر:1. (27):
محمد امین جان میخوای بحثو همین جا ادامه بدی !؟
گفتم که اینجا جاش نیست .
اگه میخوای تاپیک بزن که اونجا بحث کنیم .
شك نكيد Crysis اگر تو قسمت بازيهاي اكشن سايت P30world بري ميبيني Crysis اوله CoD4 پنجم.البته منم عاشق CoD4 هستم ولي بايد حق به حقدار برسه به نظر من Crysis بهتره از همه نظر چون از 10 نمره 9.5 گرفته و CoD4 از 10 نمره 9 گرفته.با اين حال نظر هر كس قابل احترام است