توی کرسیس پردازنده هم اثر داره باور ندارید ؟ محمد جان دروغ میگم ؟ :wink:
میخواین بدونید کرسیس به سیستم چکار میکنه دقیقا حرکت رو به رو :na:
:rofl:و به سیستم من
Printable View
توی کرسیس پردازنده هم اثر داره باور ندارید ؟ محمد جان دروغ میگم ؟ :wink:
میخواین بدونید کرسیس به سیستم چکار میکنه دقیقا حرکت رو به رو :na:
:rofl:و به سیستم من
ای بابا .... ما که در حسرت Crysis موندیم .... امروز میلاد جان (quick) تو مدرسه میگفت خیلی گرافیکش خداست ..... خوش به حال بچه مایه دارا ... مگه نه؟
خوب دوستان من كه هر دوي اين بازي هارو ديدم و بازي كردم و crysis رو هم روي very-high تست كردم واقعا مرگه...:دي..پس only crysis
من روی High با رزولوشن 1024*720 (دقیق همین نبود) و بدون Anti Analise بازی کردم تو کف گرافیک موندم!!!! ولی خوب هر کی با توجه به سلیقه نظر میده! و اگر یه بازی ای مثل کرایسیس رو نتونه بازی کنه 100% میره به کال رای میده خوب مام تو نظرسنجی گفتیم اگه قرار باشه فقط یکی از اینها رو بازی کنید....کدوم؟
پس هر کدوم رو که بخوایم بازی کنیم رو انتخاب میکنیم و برامون بهتر بودن مهم نیست!!!!!
آقا یهووووو بحث خوابید ....... یادش بخیر اون روزا میزدیم تو سر هم سر COD4 و کرایسیس:1. (9): ..... چه دورانی بوووود ...:1. (16):
ولی خوداییش CRYSIS یه چیز دیگست :yes:...... آدم رو به وجد میاره:1. (5)::1. (4):...... خیلی باحاله:na: .... جون تو
راستی بچه ها کرایسیس نسخه ی 2 هم داره؟! یعنی داره روش کار میشه یا نه؟ من خبری نشنیدم.
بله داره. البته این که کی عرضه می شه مشخص نیست ولی نسخه بعدی ای وجود داره!نقل قول:
بچه ها راهنمای کامل این بازی به زبان فارسی در قسمت Game وبلاگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موجوده برید اونجا رو هم ببینید.
در ضمن در قسمت نظرات اگه مشکلتون رو هم بگید جواب میگیرید.