یک سوال دارم! چه چیز باعث میشه GamePlay یک بازی از یک بازی دیگه قوی تر بشه؟ اصلا GamePlay بازی COD4 چی داره که باعث شده "خیلی" قوی تر از CRYSIS باشه؟ اصلا GamePlay چیه؟نقل قول:
Printable View
یک سوال دارم! چه چیز باعث میشه GamePlay یک بازی از یک بازی دیگه قوی تر بشه؟ اصلا GamePlay بازی COD4 چی داره که باعث شده "خیلی" قوی تر از CRYSIS باشه؟ اصلا GamePlay چیه؟نقل قول:
دوستان چطوره اول گیم پلی رو معنی کنیم؟
Gameplay includes all player experiences during the interaction with game systems, especially formal games. Proper use is coupled with reference to "what the player does". Arising alongside game development in the 1980s, gameplay was used solely within the context of برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] or برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], though now its popularity has begun to see use in the description of other, more traditional, game forms. Generally, the term gameplay in video game terminology is used to describe the overall experience of playing the game excluding factors like graphics and sound. The term برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] refers to sets of rules in a game that are intended to produce an enjoyable gaming experience. Current academic discussions tend to favor terms like برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]] specifically to avoid 'gameplay'.
Despite criticism, the term gameplay has gained acceptance in popular gaming nomenclature, being the only common phrase describing story quality, ease of play, and overall desirability of a game all in one word. Some gaming reviews give a specific score for gameplay, along with graphics, sound, and replay value. Many consider "gameplay" to be the most important indicator of the quality of a game.
این از ویکیپدیا بود حالا بخونید با توجه به این از بازی مورد نظرتون در مورد گیم پلی دفاع کنید!
دوستان این متن گرافیک ، صدا ، داستان را هم چزو گیم پلی میدونه! و همین طور اشاره کرده که گیم پلی کاری هست که بازی کن میکنه مثلا همین Nano suit و اون Rocket Luncher هم جزو گیم پلی هستند!
در واقه گیم پلی اصول بازی هست، این اصول از داستان، گرافیک، صدا، اجرا، تیم فنی و سایر تا نهایت خود بازی رو شامل میشه که در نهایت لذت و راحتی بازیخور رو به همراه داره.
در واقع اون حالی که یک فرد بازیخور وقتی پشت دستگاه میشینه و بازی رو انجام میده، معنی گیم پلی رو تکمیل میکنه، چون هدف در واقع اون و لذت اون هست.
هدف در واقع مصرف کننده هست.
درسته میلاد جان ولی به نظر شما ، صدا و داستان و جذابیت بازی مهم تره یا Nano Suite و Rocket Launcher ؟!
من منظورم این بود که اگه Crysis نانو سوییت داره COD4 هم خیلی چیزا داره که Crysis نداره ، همین طور در مورد Crysis .
Stream جان دلایلی که میلاد عزیز گفت .
والا من به شخصه جذابیتی که توی COD4 دیدم توی Crysis ندیدم .
شما حتما همگی COD2 رو بازی کردید ، صدای Dolby این بازی میدونید چه تا چه حد به Gameplay بازی کمک می کنه ؟!
پس قبول کنید دلایل مهم تری جز Open World بودن و یا نانوسوییت داشتن هم هست که به خوب بودن Gameplay بازی اضافه کنه .
ساسان جان درست میگه البته این نظر ماست ولی کلا گیم پلی کال جزابیت بیشتری داره ..... گرافیک فوق العاده ی کرایسیس قبول تو کرایسیس درخت کنده میشه میوفته روی دشمن و یارو میمیره یا خورشید طلوع و غروب میکنه یا .... ولی به شخصه هدفم از کرایسیس بازی کردن فقط گرافیکشه! ولی هذفم از کال 4 بازی کردن چه آنلاین چه آفلاین لذت بردن از محیط جنگی هست که بازی در اختیارت قرار می ده! کرایسیس به نظرم محیط جنگی در اختیار آدم قرار نمیده بلکه با Nano suit و.... می ری و دشمنت رو می کشی البته روی Difficulty های بالا به فکر قوی نیاز هست تا بدونی از کدوم قدرت کجا استفاده کنی ولی اگه مد جنگ کال رو استفاده کنی که مثل جنگ واقعی هست ( HUD در کار نیست و نه نشونه داری و نه اگه بیش از 3 تیر بخوری زنده می مونی) حالا به نظرتون وقتی یه مپ 42 نفره (هر طرف 21 نفر) با این مد بازی کنید جدا حال نمی کنید تو اون محیط؟ که Leaderتون هم باهاتون هماهنگ میکنه که کجا جمع بشید و .....!!! ولی شک دارم کرایسیس آنلاین این قدر هیجان داشته باشه ما نمیتونیم فقط روی Single Player فکوس کنیم و به Multiplayer که بسیاری از بازی ها فقط همین بخش رو دارن و Single رو حذف کردن توجه نکنیم! وقتی توی کال توی اون هیری ویری تو مپ گم شدی بعد یهو یه گروه 5 نفره میان سلاخیت می کنن واقعا حس میکنی یه سربازی و داری میجنگی!!!
اینم اضافه کنم که وجود وسایلی مثل Air Strike و Helicopter که بعد از چند تا Double Kill میتونید ازش استفاده کنید واقعا دیگه حس محیط جنگ رو به آدم می ده!!!!
من به این دلایل کال رو ترجیح میدم البته احتمالا نظر ساسان جانم همینه!
من همه ی سری های کال رو:
COD
COD : UO
COD 2
COD 4
بیش از 3 با تموم کردم به جر کال 4 که 2 با تمومش کردم!
ولی با شناختی که از خودم دارم کرایسیس رو به خاطر گرافیکش یه بار تموم می کنم و اگه بازم خواستم برم تو کف گرافیک بعضی وقت ها همینطوری میرم چند تا درخت می شکنم و چند تا آدم می کشم و .....!!
جواب قسمت قرمز : خب شاید هم در مولتی پلیر CRYSIS شما خیلی کارهای دیگه بتونی انجام بدی ... کی میدونه؟ ... بعدشم COD4 این امکان رو فقط در مولتی پلیر به شما میده ولی در CRYSIS شما هم در بخش مولتی پلیر و هم singel player این امکان رو داری!نقل قول:
جواب قسمت بنفش: در اوایل بازی یک ماموریت به شما میدن که شما باید برید و یک زن رو از دست دشمن نجات بدی کسانی که این ماموریت رو بازی کردند میدونند که میشه با چند راه وارد BASE دشمن شد مثلا هم میتونید از روی پل برید که در این صورت راه سخت تری رو در پیش دارید چون 2 یا 3 تیربار چی به شما تیر اندازی میکنند ... یا هم از کنار ساحل برید که در این صورت به یک تیربار چی برخورد میکنید
جواب قسمت آبی: من کاملا مخالفم.... به نظر من در هر بازی OPEN WORLD بودن یک امتیازه....:yes:
جواب قسمت سبز: من متوجه نشدم که منظور شما چیه !!! اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده ... منظورتون اینه که OPEN WORLD بودن به COD4 نمیخوره؟؟؟؟ اگه منظورتون اینه شاید حق با شما باشه ...:wink:
جواب بخش نارنجی: باز هم کاملا متوجه منظور اصلی شما نشدم... اگه میگید همچین چیزی در CRYSIS نیست باید بگم تا جایی که من میدونم و در تریلر ها دیدم همچین چیزی هست .... !!!!
جواب بخش خاکستری: من چند دلیل برای حرف خودم آوردم ... خوشحال میشم اگر تو هم دلایلت رو بگی ....
جواب بخش نیلی : با این یکی موافقم ... البته این موضوع همیشه صدق نمیکنه
میلاد عزیز کار منو راحت کردی ! ممنونم دقیاق منظورم اینها بودن .
----------
bamy جان به ترتیب جواب میدم .
Single Player بازی COD4 انقدر قوی و جذاب هست که احتیاجی به Customize کردن تفنگها در حین بازی برای جذابیت بیشتر نباشه . ( کافی مرحله ای که در نقش Sniper هستی رو بازی کنی تا بفهمی چی میگم ! )
در مورد قسمت بعدی ، ممنون از توضیحاتت .
من هم نگفتم امتیاز نیست ، ولی به تنهایی دلیل برتری نمیشه .
درسته ، Open World بودن به COD نمیخوره ، برای اینکه ماموریت های خاصی رو باید دنبال کنی که احتیاج نیست بازی Open World باشه . ضمنا لطف COD4 Multiplayer به اینه که Open World نیست و توی Map های محدوده وگرنه این جذابیت الآن رو نداشت که .
در مورد قسمت بعدی ، مگه شما خودت Crysis رو بازی نکردی ؟! مطمدئنم مشابه اون تفنگی که من گفتم توی COD4 هست توی Crysis نیست .
دلایلم رو هم که میلاد جان همشو گفت ، خودم هم توضیح دادم توی این پست .
همیشه صدق می کنه این موضوع ، اگر نه ، یک نمونه مثال بزن .
:great:
ممنون دوست عزیز ، بحث خوبی هست .
میلاد جان از شما باز هم ممنون .
:give_rose::love:
نقل قول:
اول باید بگم که من کاملا با میلاد جان (Quick) موافقم :cool:... COD4 خیلی خوب حال و هوای جنگ رو به آدم نشون میده و در کل اتمسفر بالایی داره....
جواب قسمت قرمز : واقعا این مرحله فوق العاده بود و باید بگم یکی از زیبا ترین مرحله هایی بود که توی یک بازی اکشن تموم کردم....:love:
COD4 بازی فوقالعاده ای هست ... اما به من بگو که چرا این بازی شاخ اینقدر باید کوتاه باشه ؟؟؟؟؟ واقعا حیف نیست؟؟؟؟ وقتی تمومش میکنید دلتون نمیسوزه که چرا سازندگان محترم بازی به شما فرصت بیشتری ندادند تا از بازی کردن حقیقت جنگ بیشتر لذت ببرید؟؟؟؟؟؟ بخودتون نمیگید که چرا نمیتونم چند تا تروریست دیگه رو بکشم و از افتادن طبیعی اونها روی زمین لذت ببرم؟؟؟:1. (28):
بدون در نظر گرفتن مولتی پلیر میگم: قبول کنید بازی کوتاهی بود !!! و این یک ضعف بزرگه.... امید وارم نسخه های بعدی من رو بیشتر پای XB360 بنشونه....:1. (38):
جواب قسمت آبی : من میدونم کدوم سلاح رو میگی .... توی اون مرحله باید تانک های روی پل رو بزنیم ... همچین سلاحی در هر دو بازی وجود داره....:yes:
جواب قسمت سبز : خوب راست میگی :whistle:... همیشه صدق میکنه :lol:
منم با بامداد جان موافقم خیلی کوتاه بود !!!!!! نمی دونم چرا بازی هایی مثل این اینقدر کوتاهن؟! مثلا Frontlines هم با این که یه مقدار ضعیف کار شده بود ولی حس جنگ به آدم می داد ولی اونم خیلی کوتاه بود!!!! به نظرم این بازی ها باید روشون بیشتر کار بشه آخه شرکتها سود جو شدن تند تند بازی می دن بیرون!!!!
حالا کرایسیس چطوره؟ طولانیه؟