فکر کنم کرایسیس هم طولانی باشه ..... مثل بایوشاک...
Printable View
فکر کنم کرایسیس هم طولانی باشه ..... مثل بایوشاک...
bamy عزیز درسته داستان کوتاه بود ولی جذاب .
میشه یه جورایی روی درجه ی Vetern تمومش کرد که یه کم طول بکشه !
در مورد اون تفنگ هم والا من Crysis رو تموم نکردم به خاطر همین نمی دونستم ، ولی خیلی عجیبه که دقیقا توی هر دو بازی هست !
ضمنا نسخه ی Game Of The Year Edition بازی COD4 برای 360 داره میاد ، بپا جا نمونی !
ممنونم .:love::give_rose:
میلاد جان از شما هم ممنون .:love::give_rose:
بچه ها آراء فعلا 6-6 مساوی هست معلومه هر دو بازی طفدارای خودشون رو دارن!
با رای من call of duty یه رای افتاد جلو فعلا 7 به 6 به نفع ما :love:
داره آبروریزی میشه!
یکی بیاد دفاع کنه از crysis!
من هم به Cod 4 رای دادم ، چون :
داستان بازی عالی !
گرافیک عالی و اینکه روی بیشتر سیستم ها به کیفیت خوب اجرا میشد !
نوگرایی توش خیلی زیاد دیده می شد !
درسته که Crysis هم از همه نظر عالی بود ، ولی چون بیشتر یه کلک تبلیغاتی برای فروش بیشتر کارت های گرافیکی قدرتمند و ...... بیشتر سخت افزار و ........ بود ، با این مدلش 100% مخالفم !!
یعنی چی !! 2 میلیون بلکه هم بیشتر پول Pc بدم ، بشینم Crysis بازی کنم !! :1. (27): میخوام صد سال سیاه در هر چی بازی اینطوری رو گل بگیرن !! :1. (27):
در صورتی که خیلی ار بازی های بازار ، اینطوری سنگین نیستن !!
والا دیگه چی بگم .... حرف حساب جواب نداره !
در مورد Game Of The Year Edition هم باید بگم بیشتر به درد کاربران XBOX LIVE میخوره ... نه ما ایرانیا که BAN میشیم...
چون موتور کرایسس جوری طراحی شده که با قوی ترین و بالا ترین تنظیمات اجرا می شه نمره پائین بهش میدن.ولی هر کی روی very high بازی کنه متوجه می شه چه بازی خدای.:yes:
مشکل هم همینه ..... هر کسی نمیتونه این بازی رو بازی کنه ... مثلا خود من:1. (28):
نقل قول:
من هم موافقم...
الان ساسان جان میان میگن همه چی گرافیک نیست!
این بازی به نظر من باید 1 سال دیگه عرضه میشد که تا اون موقع این شرکتای سخت افزاری یه تکونی به خودشون میدادن تا بتونن یک سخت افزار خوب برای این بازی ارائه بدن!
البته به نظر میرسه عرضه این بازی (کرایسیس) سیاستی بوده تا شرکتای سخت افزاری بتونن قطعه خودشونو بفروشن!
با تشکر.