من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
Printable View
من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
خدمت شما :نقل قول:
دانلود کرک Razor برای GTA IV PC که مشکلات پچ دوم را حل میکنه ! مثل مشکل زدن E در کافی نت و کار نکردن اون !
پسورد فایل : pcnetwork.ir
موفق باشید
شهریار :give_rose:
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان
من حدود 90% بازي رار فته بودم كه متاسفاه يدفه ويندوزم پريد و تمام سيو هام رفت كسي ميدونه چه كار كنم ؟ كسي سيو اين بازي را تا اين قسمت داره؟ ممنون ميشم اگه جوابم را بدبد
در مرحله یکی مانده به آخر کشته شدن roman با kate چه فرقی می کند؟
در چندین پست قبل دانلود سیو گیم تک تک مراحل گذاشته شد . :love:نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا umdf نصب نمیشه و تازه با error rmn40 هنگام اجرای بازی مواجهم و اجرا نمیشه
error umn40 برای چیست؟
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
با عرض سلام
من در مرجله 12 (ivan) مشکل دارم...
بعد از اینکه طرف رو دنبال میکنم و میرم جلوی نردبان، دکمه E برای بالار فتن از نردبان کار نمیکنه.
در صورت امکان من رو راهنمایی کنید.
به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید و Grand Theft Auto IV v1.0 [4.1 MB] Fixed Executable [Updated] رو دانلود کنید من مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .نقل قول:
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید . :1. (38):نقل قول:
----------------------------------------------------------
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .:1. (27):
متاسفانه این کلید هم کار نمیکنه - فکر کنم مثل قضیه رفتن به کافی نت و عدم کارکرد دکمه E هست.نقل قول:
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید .
تا اون مرحله رو رد نکنم نمیتونم بازی رو ادامه بدم ... لطفا کمکم کنید.
بعد از نصب پچ ، گزینه textur ( یا یه چیزی شبیه این ) ظاهر میشه تو option که تقریبا هم معنی با Anti-aliasing هست.نقل قول:
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .
با درود به همه .
آقا من یه مشکل دارم تو سیو این بازی .
من تا 50% رفته بودم بازی رو بعد ویندوز عوض خواستم بکنم ولی قبلش رفتم تو قسمته سیو بازی و سیو رو برداشتم الان ویندوز عوض کردم و سیو رو جای گزین کردم و تو بازی پروفایلمو میشناسه و سیوم رو هم میاره بالا اما وقتی میزنم سیوم و اجرا کنه میگه :
Load Filed . Please Check Your Hard Drive And Try Again
واقعا موندم چیکارش کنم .
اگه یه کمکی کنید ممنون میشم .
من ویندوزم ویستا هستش الانم 7 .
نقل قول:
سلام دوست عزيز شما سيو بازي بام اپلود كن تست كنم
يك برنامه هست كه باهاش ميشه درست كني.
بیا جیگر این سیوم سعی خودتو بکن ببین میشه کاریش کرد به منم بگو .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سيوت عزيز مشكل نداشت بيا ياهوو تا بگم چيكار كني و اون برنامه بهت بدمنقل قول:
لينك برنامه
كپي كن تو پوشه جي تي اي و اجرا كن
بعد از یک سال از ارائه نسخه 4 بازی GTA بر روی ایکس باکس و پلی استیشن 3 کمپانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تصمیم به ارائه نسخه جدید تنها بر روی کنسول ایکس باکس گرفت که این بازی توسط پوینت باید خریداری شده و طبق گفته های برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تنها اضافه شدن گیم پلی هست این بازی به اسم
GTA IV: Lost & Damned
تاریخ ریلیز:
- Release: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عزیز میلتو ندادی چطوری تو یاهو صحبت کنیم ؟نقل قول:
نقل قول:
براتون پي ام كردم پي ام خصوصي خودتونو چك كنيد.
تو رو خدا هیچکی کرک razor1911 برای دانلود نداره
تو رو خدا هیچکی کرک razor1911 برای دانلود ندارهنقل قول:
نقل قول:سلام ... دوست عزیز من تو همین تاپیک 3 بار کرک رازور1911 رو گذاشتم... چرا دقت نمیکنید ؟
اینم خدمت شما... کرک رازور 1911 آپدیت شده...!!! :yes:
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
باید گزینه چهارمی رو دانلود کنید...! :1. (26):
سلام , در مورد این patch چندتایی سوال دااشتم :
1.خصوصیات کامل patch1,2 رو می خواستم بدونم,هر کدوم برای چیه.(البته کامل)
2.اگر patch 2 رو نصب کنی دیگه نیازی به اولی هست یا نه؟(اصلا به هم ربطی دارن؟)
3.این دوتا patch احتمال داره با هم تداخل داشته باشند؟
4.مشکلاتی که هر کدام از این patch ها ممکنه ایجاد کنه و راه حلشون چیه؟(مثل مشکل دکمه E توی کافی نت برای پچ دومی)
5.تا حالا چند تا patch برای GTA4 منتشر شده؟
آخریش اینکه: حجم هرکدوم چقدره؟
(البته توی تاپیک جواب بعضی سوالام بود ولی فکر کردم اگه همه یه جا مطرح بشه خیلی بهتره) ممنون:wink:
دوست عزیز در تاپیک بگردید تمامی موارد توضیح داده شده . :love:نقل قول:
عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
1=آهنگ باید mp3 باشد.(پسوند های دیگر را مطمئن نیستم)نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2=بعد در setting بازی در قسمت Audio باید سرچ کنی و بعد در یکی از موجهای رادیو آهنگ پخش می کند.(البته نه همیشه کمی از مواقع حرف می زنند.)
(الان GTA iv روی کامپیوترام نیست و گرنه بیشتر توضیح می دادم.)
(همین ها رو که یادم بود گفتم شاید بدردت بخورد.)
سلام خدمت جنابعالی, باید بگم که من قبل از اون پست کل تاپیک رو خونده بودم. توی همون پست هم نوشته بودم که :جواب بعضی سوالام روا پیدا کردم ( نه تمامی موارد)-(2,3,5 نبود) و اینکه هدفم این بوده که اگه کسی مثل خودم در مورد این پچ ها سوالی داشت مجبور نباشه کل این تاپیک رو بخونه بتونه همه جوابهاشو یکجا پیدا کنه.نقل قول:
(البته این تاپیک همش ارزش خوندن داره )
2- از اونجایی که در بخش تغییرات پچ ها اومده هر دو را باید نصب کنید .نقل قول:
3- خیر تداخلی نداشتند .
5- دو پچ رسمی .
مشکلات پچ دوم هم با اون کرکی که در صفحه پیش قرار گرفت حل میشه :love:
هر پچ برای رفع یه سری از باگ ها میاد از اونجایی که باگ های بازی باید رفع بشن پس بهتره کلی نصب کنی ضمننا تا حالا دو پچ به صورت رسمی برای این بازی ارائه شده و دیگر پچ ها کاستوم هستند یا fake
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من اهنگ ها رار يختم اما چه جوري اجرا كنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
رادیو ها رو یکی یکی با اسکرول موس گوش کنید... یکیش هست !!! :whistle:
سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پشت سرش با فاصله اگه برید هیچ مشکلی بوجود نمیاد . :11():
سیو گیم تک تک مراحل بازی هم در چندین صفحه قبل موجود هست . :give_rose:
نقل قول:دوست من ...ببین اینجا شما باید با فاصله پشت سرش راه برید... خیلی بهش نزدیک نشید...!!!خیلی راه نیست...میره میرسه به یه جای تونل مانند... بعد میره داخل و یه نفر میاد کتکش میزنه !!! اونوقت شما میری دنبال طرف...که اینو زده...واین تازه اول ماجراست...!!! باید یه دور قمری با دوچرخه دور پارک بزنی تا بعد از تعقیب و گریز فراوان بتونی بکشیش :yes: ... :great:
salam man dar ejraye bazi moshkel daram koooooooooooooooooomak errore code active mide hamchin chizirp peda nakarda
kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mak lotfan
agar kesi moshkele bazi dare matrah kone dar asrae vaght ejra mishe faghat dar in mored koomak konid amir
دوست عزیز فکر کنم تا حالا توی فروم های ایرانی نرفتید ، نه ؟!
قوانین رو مطالعه کنید لطفا ، چند تا پست پشت سر هم ندید ، فارسی بنویسید .
دیگه تکرار نشه ، ممنون .
:great:
سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
اگر کد می خواد باید کرک razor را نصب کنی.نقل قول:
لطفا فارسی بنویسید.
متشکرم.
3 مرحله به اینکه مراحل تمام بشند 2 مرحله به شما می دهد که یکی از آنها بروید رومن میمیرد و یکی کیت اما اسم مراحل را یادم رفته است شرمنده .نقل قول: