نقل قول:اینجا رو ببین ...! راهنمای کامل مراحل بازی رو همراه با عکس گذاشتم :yes:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نقل قول:اینجا رو ببین ...! راهنمای کامل مراحل بازی رو همراه با عکس گذاشتم :yes:
فکر کنم گرافیک مهمتر باشه، چون view distance کامل ،ظاهرا به حجم 1.5gb حافظه گرافیک لازم داره (crossfire با دو تا گرافیک 1gb یا 1 گرافیک 2gb) ، سی پی یو فکر نکنم آنچنان مهم باشه چون من با core2duo e8400 با تنظیمات texture quality high و view distance 50 و detail distance 100 حدود 45 fps دارم.
در ضمن هیچ جوری نمیشه anti aliasing کردش؟
نقل قول:
ارسالی توسط farhadnamir_20032003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکییییییی جواب منو بده
نقل قول:
ارسالی توسط farhadnamir_20032003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما مشکل سی پی یو داری عزیز
سلام
اگه از دوستان تهرانی کسی این بازی رو داره یا جایی رو سراغ داره که این بازی رو میفروشن حتما من رو در جریان بزاره
من این بازی رو تهیه کردم ولی دی وی دی 2 و 3 یکی بود ..... اینم از شانس ما
ولی اگه کسی سراغ داره خبرم کنه
فروشگاه پرشیا استور این بازی رو میفروشه.:cool:نقل قول:
سلام
اگه از دوستان تهرانی کسی این بازی رو داره یا جایی رو سراغ داره که این بازی رو میفروشن حتما من رو در جریان بزاره
من این بازی رو تهیه کردم ولی دی وی دی 2 و 3 یکی بود ..... اینم از شانس ما
ولی اگه کسی سراغ داره خبرم کنه
سایت:کد:WwW.PersiaStore.com
من play رو میزنم این ارورو میده...
you are not currently logged into social club
اگه کرک بازی رو درست نصب کردی در صفحه ای که قبل از Play میاد روی Skip Login کلیک کن تا این Error رو نزنه :1. (23):نقل قول:
من play رو میزنم این ارورو میده...
you are not currently logged into social club
cpu باید چند باشه مگه؟
گرافیکم9500 و رم 2 دارم.یعنی نباید اجرا بشه؟
نقل قول:
شما سی پی یوت 478 پینه یا 775 ؟ فوله یا سلرون ؟ :gasp:
بالاخره لامذهب اون مرحله اخرش رو تموم کردم :1. (5):
آخیییییییییییییییییییییش :1~@$S:
اخرش جفت هلکوپتر ها اتیش میگیره بعد دمه مجسمه ازادی پیاده میشین اون یارو در میره شام هم باید بیافتین دنبالش کلی ادم اونجا که بهتون تیر میزنن من یه قطره خون دیگه بیشتر نداشتم پیشنهاد میکنم به جایه اینکه وایسین بزنیدشون در برید تا خونتون تموم نشه بعد که دیمتری رو میبنه بهش تیر باید بزنین اول بعد که میره جلو دمو میشه از همه جایه دمیتری داره خون میاد یه سری چیز میز میگن بعد بازی تموم میشه :1. (35):
وقتی تیتراژش رو داشتم میدیدم دلم گرفت که تموم شد بازی :cry::cry::cry:
راستی یه ایرانی هم تو سازنده هاش بود فکر کنم :yes:
حالا باید بچرخم تو شهر فقط :1. (20):
حریفم میطلبیم :slap:
بازم نشد!:cry:نقل قول:
این مشکلی که شما داری ماله سخت افزار نیست ماله کرک است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
بازم نشد!:cry:
کرک Razor رو دانلود و نصب کن تا ازتون نخواد که به اینترنت وصل بشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن بازی شما 4 Dvd است؟!
نقل قول:
ببخشید جناب از کجا باید بفهمم؟میلطف کنی بگی
بله....کرک razor رو از کجا dl کنم؟!نقل قول:
سلام به همه کسانی که برای ساخت این تاپیک زحمت می کشند ایول دستون درد نکنه.من وقتی تازه به ای تاپیک آمدم 2 تا مشکل داشتم که اولی تکان خوردن دوربین بود که در این تاپیک با زحمتهای شما حل شد اما درباره دیگری بگویم که تا حالا حل نشده که به امید خدا با کمکهای شما آنم حل میشه .مشکل اینه که وقتی پتچ رو نصب می کنم میرم تو بازی دوربین میاد پایین واگه مخوای نیاد باید دائما موس رو دست بگیری وتکان بدی ودر قسمت تنظیمات کنترل یک گزینه هست که R داره دو تافلش هم بالا و پایینش "وقتی انو on میکنی دوربین برعکس حالت قبل می شه یعنی میره بالا.من تاحالا 3 تا پتچ دانلود کردم همشون همین کار رو میکنند ولی تا قبل نصب پتچ دور بین این کا رو نمیکنه ولی در عوض دسته هام کار نمیکنه گرافیک بازی رو سیستمم نمیکشه و... ولی با پتچ همه به غیر دوربین درست میشن البته وقتی میری که کلیدهای دسته رو عوض کنی میری تو طنظیمات دسته کلید پایین رو میزنی و بعد کلید رو ول میکنی دوباره میان بالا ونمیشه عوض کنی.خیلی خیلی ممنون میشم اگه مشکلم رو برطرف کنید راستی سیستم من
cpu:intel3.4 full lga box
win:XP SP3 Perfesonal
Do ta ram ddr2 1G 667bus
VGA:8400gs
:1. (28)::cry:
با سلام
زماني که ميخوام بازي را نصب کنم پيام زير را ميدهد(Vista ultimate x86)
Your system is incompatible with %P
Please follow the link below for more information
نقل قول:
شما روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید ... و پروپرتیز بزنید... یه عکس بگیرید... اینجا بزارید... اگه نتونستید عکس بگیرید مشخصات سی پی یوتون رو دقیق اینجا بنویسید :yes:
نقل قول:شما ورژن ویندوز ویستاتون چیه ؟ ultimate یا servise pack 1 ?
نقل قول:
ارسالی توسط mamalyloveing@yahoo.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما بازی رو کامل پاک کن... دوباره نصبش کن... فقط کرک رازور رو تو فایل بازی بریز... میازی به نصب پچ نیست...اینا رو انجام بده بعد ببینم مشکلت حل شده یا نه !!!
خیلی ممنون*ولی من که گفتم بدون نصب patch سالم است اماگرافیک بازی اذیت میکه وقتی موس رو حرکت میدی تیک تیک میره.اون کرک رازور هم همین کار میکنه درضمن هر چی ترینر برای بازی گرفتم تنها بعد نصبpatch کار میکنند. تو همه ترینر ها نوشته که تنها بافایل GTAIV.exe 1.0.1 کار میکنند . نمیدونم این مشکل ازچی هست آیا patchi هست که دوربین رو نیاره پایین مشکل patch ها فقط اینه بقیه چیزها رو مثل گرافیک درست میکنه.یا اگر patchi نیست آیا ترینری دارید که با کرک رازور کار کنه و یه چیزیکه مشکل کرافیکمو درست کنه؟ممنون از شما دوست عزیز.
نقل قول:
ارسالی توسط mamalyloveing@yahoo.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما یه بنچمارک از تنظیماتتون بزارید... :1. (26):
اینم بنچ مارک.:great:
آق یکی به من بگه چجوری عکسهارو بفرستم هرچی بامدیریت فایلهای پیوست می فرستم میگه خطایی رخ داده است.
نقل قول:
کو پس ؟ نذاشتی که ...! اگه عکس هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپلودش کن :yes:
کرک razo رو که گذاشتین کار dl نمیشهنقل قول:
انجا که گفتید آپلود کردم شما میرید نگاه مکینید یا فایلها میاد اینجا لطفا یکم توضیح بدید.
نقل قول:
:1. (2): عزیز من ... شما آپلود کن ... بعد عکس رو از اونجا کپی کن و اینجا پیست کن ... همین !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آقا وحید خیلی ممنون حالا چرا عصبانی می شی خوب ما خوب نمیدونیم دیگه.:1. (23)::yes:
اینم سایز بزرگترش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم قسمت دومشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب حالا ببین مشکل ما حل شدنیه یا...:great::wink:
نقل قول:
خب خدمت شما عرض کنم که این بازی بیشتر سی پی یو میخواد تا گرافیک ... که شما از حداقل سخت افزار برای اجرای بازی یه چیزی کمتر دارید... سی پی یو شما تک هسته اییه ... در صورتی که حداقل سی پی یو دوهسته ای لازمه ... گرافیک تون هم که اصلا نمیشه انتظاری ازش داشت... 8400 gs ... ولی شما این کارایی رو که میگم انجام بدید ... اگه بازم نشد ... از خیرش بگذرید و کمپلت پاکش کنید :1. (10):
رزولیشن رو رو پایین ترین حد بزارید (800*600) 85 هرتز خوبه
texture quality و render quality رو هم روی کمترین حد ممکن (low) بزارید...
view distance و ditail distance رو هم رو پایینترین حد بزارید (0 یا 1 )
درایور کارت گرافیکتون رو از توی سایت انویدیا آپگرید کنید
game for windows live رو هم آپدیت کنید
امیدوارم که دیگه مشکلت حل بشه...
آقا وحید خیلی خیلی ممنون این کارهایی که گفتی انجام میدم.اما یه راهنمایی دیگه میخواستم .من میخواستم گرافیک بگیرم که یه جوری بشه هم خوب باشه هم قیمت مناسب داشته باشه چی بگیرم در ضمن گرافیکهای جیفورس نوعGS خوبه یا GT چه فرقی باهم دارند.وسی پی یو میخواستم بگیرم دو هستهای چی بگیرم که با مادر بوردمن جواب بدن وGTA را در حد اینکه همه تنظیماتش رو وسط قرار بدی بازی کنی.یعنی متوسط کیفیتش رو بازی کنی آخه همه چیزو بزاری رو Low حال نمیده بازی کنی.:1. (38):
Main Bord:M.B Solonex945GZ775
بعد من اگه مجبور بشم یه سیستم دیگه جمع کنم بخیال این بازی نمی شم :yes:
لطفا میشه آپدیت گرافیکم وGame For Windowse Live را ادرس یا لینگش رو برام بزاری خیلی ممنون میشم.:1. (23):
نقل قول:
خواهشن کمک کنین
نمیدونم ax میاد یا نه.
775 سلرون هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عرض کنم خدمتتون که شما اون بالا تو بنچمارکتون سی پی یو 3 فول هست... اما در اینجا که پروپرتیز گرفتی سی پی یوت 2.8 پنتیوم دی هست...!!!!!!!!!!!!! هیچ معلومه چه خبره ؟
این مادر بوردی رو که شما گذاشتی... لطفا اسم درستش رو بذار... چیزی به این نام وجود نداره !!!
رمهات کافیه ...!
مدل دقیق مادربرد رو بزار تا ببینم چه سی پی یو یی رو ساپورت میکنه !!! و آیا اینکه درگاه گرافیکیت agp هست یا pci-ex ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!
پاورت چیه ؟ شاید لازم بشه پاور رو هم عوض کنی !!!
این کارا رو که گفتم انجام بدید تا بریم سر مرحله بعدی !!!!
خدا صبرمان دهد !!! :gasp::gasp::gasp:
آقا جواب سوالهای ما رو هیچ کی نمیده.:1. (28)::1. (28)::cry::cry::1. (12):
سلام
یه سوال داشتم
من میرم توی تنظیمات و روزلوشن رو کم یا زیاد میکنم ولی برای بار دوم که میام دوباره برمیگرده سر جای اولش
و مهمتر از همه این که من نمیدونم چجوری باید تو بازی سیو کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 3 بار هی میرم تو بازی چند تا کار انجام میدم ولی سیئ نمیشه ..اخه من یه جا خونده بودم به طور اتوماتیک سیو میشه.....توی تنظیمات هم autosave رو فعال کردم ولی هر سری که میرم تو بازی دوباره اون گزینه off میشه
مشکل چیه ؟
دوباره کرک رازور 1911 رو میذارم واسه اونایی که هنوز مشکل لرزش دوربین و ... دارن ...این جدیدترین نسخه این کرک هست که به تازگی آپدیت شده !!! :give_rose:
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm