-
پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
نقل قول:
دوستان من این بازی رو اینستال کردم. من بازی رو همون اولین روزایی که اومده بود خریدم.
اما چون ویندوزم سرویس پک 3 نبود اینستالش نکرده بودم.
خلاصه الان اینستال کردم( بعد از update کردن ویندوز) و بعد از اینستال یه صفحه ای مربوط به چک کردن تاریخ کد رجیستر ( یه همچین چیزایی) باز شد و خواست که به اینترنت وصل بشه ولی من دیگه exit رو زدم. حالا نمیدونم مشکل از چیه. بعد از کپی کردن کرک (gta-luncher) به فولدر مربوطه وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه ای مربوط به ms-dos باز میشه و بعدش مینویسه نمیتونه فایل gta رو باز کنه.
اگه کسی اطلاع داره از مشکل من و راه حلی هم براش بلده لطفا راهنمایی کنه.
در ضمن سواله دیگه ای هم که داشتم اینه که آیا الان این بازی رو که میفروشن با اون موقع که من خریدم فرق داره ؟(یعنی پچ ها و کرک های جدید همراهشه یا با اونی که من حول و حوش 1 سال پیش هقته ی اولی که اومد خریدم فرقی نداره ؟)
ممنون
ورودتونو تبریک میگم:11():
بعضی شرکت ها پچشم داخلش میذارن:yes:
شما چه پچ و چه کرکیو استفاده میکنید
شما باید کرک متناسب با پچتونو استفاده کنید
شما باید کل چیز هایی که توی کرک هستو داخل محل اصلی بازی بریزین
شما بهتره واسه اجرای بازی از gta iv.exe وارد بشین
:give_rose:
میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پچ و کرکو بگیرین:11():
-
دوست خوبم خیلی ممنون
اما مشکل اینجاست که فایل gteIV.exe اصلا وجود نداره و فقط یه فایل به صورت security archive اگه اشتباه نکنم وجود داره که اونتو که میری انگار چند تا فایله.
خلاصه هر کار که میکنم همون صفحه ی داس باز میشه که میگه نمیتونه gta.exe رو ران کنه.
دوستان لطفا کمک کنن. دارم دیوونه میشه.
-
نقل قول:
دوست خوبم خیلی ممنون
اما مشکل اینجاست که فایل gteIV.exe اصلا وجود نداره و فقط یه فایل به صورت security archive اگه اشتباه نکنم وجود داره که اونتو که میری انگار چند تا فایله.
خلاصه هر کار که میکنم همون صفحه ی داس باز میشه که میگه نمیتونه gta.exe رو ران کنه.
دوستان لطفا کمک کنن. دارم دیوونه میشه.
پچ 1.0.3.0 و کرکشو دانلود کنین
البته بهتره اول بازیو از اول نصب کنین:wink:
فایل gtaiv.exe توی کرک هم هست:yes:
-
راستی این لینکی هم که لطف کردین برای کرک دادین رو وقتی میرم توش هیچ جایی برای دانلود نمیبینم.
در ضمن من خودم یه کرک razor1911 دانلود کردم ولی به غیر از خود کرک که تویه فولدر rar هست همراه با فایل gta.exe که فرمودین.... یه سری فایل دیگه به اسمه rzr-gta4-crack.sfv و born_to_race.pt_addicts.polishtracker.org و rzr-gta4.nfo در اون فولدر اصلی که دانلود کردم وجود داره.
کسی میدونه اینیکی فایل ها رو کجا باید کپی کنم ؟
-
نقل قول:
راستی این لینکی هم که لطف کردین برای کرک دادین رو وقتی میرم توش هیچ جایی برای دانلود نمیبینم.
لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهتره بازیو دوباره نصب کنین,اول پچو بریزین و بعدش هر چی تو کرک هستو کپی کنین:wink:
-
سلام
آقا من سیوهای بازیم دیگه لود نمیشه تو لیست هست ها اما لود نمیشه!:1. (27):
ارور میده میگه هاردتون و چک کنیدو....
لطفا راهنمایی کنید
-
نقل قول:
سلام
آقا من سیوهای بازیم دیگه لود نمیشه تو لیست هست ها اما لود نمیشه!:1. (27):
ارور میده میگه هاردتون و چک کنیدو....
لطفا راهنمایی کنید
بعد از نصب پچ جدید اینطوری شده یا تعویض ویندوز؟:1. (27):
-
نقل قول:
بعد از نصب پچ جدید اینطوری شده یا تعویض ویندوز؟:1. (27):
تعویض ویندوز البته فایلهای سیو دوباره کپی کردم اما لود نمیشن
-
دوستان من مشکلم خدارو شکر حل شد البته با ریختن کرک razor.
کیفیت بازی هم خوبه سرعتشم خویه.
اما فیلم اولش که هست تا اخرش اجرا نمیشه و 70% فیلم که میگذره کامپیوتر هنگ میکنه. یعنی بازی قفل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درایور جدید کارت گرافیکی رو از کجا میتونم بیارم؟ nvidia8500. حجمش برای دانلود زیاده. 3 روز طول میکشه.
-
نقل قول:
دوستان من مشکلم خدارو شکر حل شد البته با ریختن کرک razor.
کیفیت بازی هم خوبه سرعتشم خویه.
اما فیلم اولش که هست تا اخرش اجرا نمیشه و 70% فیلم که میگذره کامپیوتر هنگ میکنه. یعنی بازی قفل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درایور جدید کارت گرافیکی رو از کجا میتونم بیارم؟ nvidia8500. حجمش برای دانلود زیاده. 3 روز طول میکشه.
خیلی خوشحالم که درست شد:party:
واسه قفل کردشم احتمالا از باگ های پچش هست(به نظر من اگه اذیت نمیکنه بیخیالش)
درایورم حجمش حدود 80mb هست و میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیرید:give_rose:
-
نقل قول:
خیلی خوشحالم که درست شد:party:
واسه قفل کردشم احتمالا از باگ های پچش هست(به نظر من اگه اذیت نمیکنه بیخیالش)
درایورم حجمش حدود 80mb هست و میتونید از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیرید:give_rose:
خلی ممنون.
اما دوتا سوال پیش اومد:
1- من از کجا بفهمم ویندوزم 32 بیت هست یا 64 ؟ برای دانلود درایور میگم.
2-این حجم برای منی که با دایل-آپ وصل شدم به نت خیلی زیاده. نمیتونم دانلودش کنم ؟ احیانا مغاذه ها میروشن درایور ها رو ؟
-
نقل قول:
خلی ممنون.
اما دوتا سوال پیش اومد:
1- من از کجا بفهمم ویندوزم 32 بیت هست یا 64 ؟ برای دانلود درایور میگم.
2-این حجم برای منی که با دایل-آپ وصل شدم به نت خیلی زیاده. نمیتونم دانلودش کنم ؟ احیانا مغاذه ها میروشن درایور ها رو ؟
میتونید با همراه داشتن یک فلش مموری به کافی نت برید و اونجا دانلود کنید:wink:
-
نقل قول:
تعویض ویندوز البته فایلهای سیو دوباره کپی کردم اما لود نمیشن
آقا کسی جواب سوال ما رو نمی دونه!؟:1. (28):
-
کمک کمک!
من بازیم یکم تیکه تیکه اجرا میشه ؟ مال کارت گرافیکیه یا رم یا cpu ؟
با update کردن driver کارت درست میشه ؟
در ضمن وقتی از بازی خارج میشم به طور کلی خارج نمیشه و کرک همینطوری باز میمونه و انگار کامل از بازی خارج نیمشه ؟؟؟ راهش چیه ؟
دفعه ی بعد هم که خواستم برم تو بازی دیگه نرفت.
مجبور شدم از اول uninstall کنم.
مشکلاتش با نصب پچ و درایور آپدیت شده درست میشه به نظر شما ؟
-
نقل قول:
کمک کمک!
من بازیم یکم تیکه تیکه اجرا میشه ؟ مال کارت گرافیکیه یا رم یا cpu ؟
با update کردن driver کارت درست میشه ؟
در ضمن وقتی از بازی خارج میشم به طور کلی خارج نمیشه و کرک همینطوری باز میمونه و انگار کامل از بازی خارج نیمشه ؟؟؟ راهش چیه ؟
دفعه ی بعد هم که خواستم برم تو بازی دیگه نرفت.
مجبور شدم از اول uninstall کنم.
مشکلاتش با نصب پچ و درایور آپدیت شده درست میشه به نظر شما ؟
شما چه پچیو نصب کردین:1. (27):
درایور گرافیکتون مال چند وقت قبله؟
شما از چه طریقی وارد بازی میشین؟:1. (26):
-
درایورم قدیمی دارم دانلودش میکنم در هر صورت.
اما پچ 4 رو دانلود کردم که با توجه به گفته ی دوستان این پچ مشکل داره !!!! (5ساعت داشتم دانلود میکردم)
حالا چی کار کنم ؟ پچ 4 رو نصب کنم یا بشینم 3 رو دانلود کنم ؟
ازینا گذشته دقیق میشه بگید از کدم کرک استفاده کنم ؟ 3 یا 4 ؟
-
haji salam
kheili az karet khosham oomad
man ye moshkeli daram
gta 6 ro rikhtam crack dakhel dvd ro ham rikhtam vali vaghti miram too bazi doorbin bazi invar oonvar mire bedoon in ke bekhai age mishe javabo be emailam befrest thank you
my emale: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:1. (10)::love::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
-
نقل قول:
haji salam
kheili az karet khosham oomad
man ye moshkeli daram
gta 6 ro rikhtam crack dakhel dvd ro ham rikhtam vali vaghti miram too bazi doorbin bazi invar oonvar mire bedoon in ke bekhai age mishe javabo be emailam befrest thank you
my emale:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:1. (10)::love::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
شما باید از پچ های (پچ 1.0.3.0 یا 1.0.4.0 )ارائه شده استفاده کنین+کرک مخصوص اون پچ:wink:
-
نقل قول:
درایورم قدیمی دارم دانلودش میکنم در هر صورت.
اما پچ 4 رو دانلود کردم که با توجه به گفته ی دوستان این پچ مشکل داره !!!! (5ساعت داشتم دانلود میکردم)
حالا چی کار کنم ؟ پچ 4 رو نصب کنم یا بشینم 3 رو دانلود کنم ؟
ازینا گذشته دقیق میشه بگید از کدم کرک استفاده کنم ؟ 3 یا 4 ؟
شما وقتی پچو نصب نکردین چطور میگین مشکل داره؟:1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] واسه 1.0.4.0 فقط یکیه:1. (26):
:give_rose:
-
سلام
من سربال این بازی میخاستم.میشه کمک کنید.
ممنون
-
نقل قول:
سلام
من سربال این بازی میخاستم.میشه کمک کنید.
ممنون
چه سریالی؟موقع نصب سریال میخواد یا موقع اجرا ؟بازیو از بازار خریدین یا دانلود کردین؟:1. (26):
من تا حالا سه بار از روی DVD ریختم ولی تا حالا ازم سریال نخواسته:1. (27):
-
بازی خریدم. 4 تا dvd
وقتی نصب تموم میشه روی rocksatr games... کلیک میکنم یه active online داره یه manual که manual اکتیو کد میده و unlock code و serial میخواد.
که سریال روی پک اورجینال نوشته شده و من ندارم...مهم سریال که تو سایت بازی بزنم unlock code'o میده.
اگه سریال یا کمک دیگه ای کنید ممنون میشم.
-
نقل قول:
بازی خریدم. 4 تا dvd
وقتی نصب تموم میشه روی rocksatr games... کلیک میکنم یه active online داره یه manual که manual اکتیو کد میده و unlock code و serial میخواد.
که سریال روی پک اورجینال نوشته شده و من ندارم...مهم سریال که تو سایت بازی بزنم unlock code'o میده.
دوست عزيز كرك اين بازي رو نصب كرديد؟
اگر نكرديد مي تونيد تو صفحات قبلي پيدا كنيد ونصب كنيد:cool:
-
نقل قول:
بازی خریدم. 4 تا dvd
دوست عزيز كرك اين بازي رو نصب كرديد؟
اگر نكرديد مي تونيد تو صفحات قبلي پيدا كنيد ونصب كنيد تا ديگه نيازي به سريال نباشه:cool:
-
نقل قول:
بازی خریدم. 4 تا dvd
شما باید از کرک متناسب با ورژن پچتان استفاده کنید و با GTAIV.exe بازیو اجرا کنید:great:
-
دوستان عزیز و گرامی یک مشکل فوری دارم
قبلابازی رو 120فریم امتیاز میداد ولی 2روزه که نمیدونم چی شده امتیاز 100میده درایور کارتم9.8 هستش.
-
حدودا 36000 بازدید ! واقعا جالبه ، GTA فوق العاده طرفدار داره ...
-
مشکل فوری
قبلابازی رو 123فریم امتیاز میداد ولی 2روزه که نمیدونم چی شده امتیاز 101میده درایور کارتم9.8 هستش.
-
salam man data 57 gta ro mikham age vasam bezarin mamnon misham
-
پاسخ: انتظار به پایان رسید GTA IV-CLONEDVD + Crack
نقل قول:
سلام .
وقتی که میخوام بازی رو نصب کنم ، توی dvd دوم وسطای نصب این ارور رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
روی بقیه سیستم ها نصب میشه :1. (28):
لطفا" راهنمایی کنید
احتمالا دی وی دی خط یا مشکل دیگه داره
-
من می خواستم ویندوززم رو عوض کنم از فایل های save که تو aplication data و بعد از rock star یک کپی گرفتم! که فایل save هم بود ویندوزم رو که عوض کردم و بازی رو نصب کردم فایل رو همون جای قبل ریختم ولی save هام نمیاد بزی از اول میاد چیکار کنم؟
-
نقل قول:
من می خواستم ویندوززم رو عوض کنم از فایل های save که تو aplication data و بعد از rock star یک کپی گرفتم! که فایل save هم بود ویندوزم رو که عوض کردم و بازی رو نصب کردم فایل رو همون جای قبل ریختم ولی save هام نمیاد بزی از اول میاد چیکار کنم؟
یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
شما یه کپی از سیوهاتونو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames بریزید احتمالا درست میشه:great:
-
دوست عزیز برای من هم همینطور شد و دنبالشو نگرفتم ببینم چطوری میشه درستش کرد !
ولی شما میتونی اول بری داخل بازی همون پروفایل ای که قبلا ساختی دوباره بسازی ( با همان اسم ) بعد وقتی که یک بار سیو کردی میتونی بیای بیرون و سیو های قبلت رو کپی کنی همونجا به احتمال قوی باید درست بشه .
-
نقل قول:
دوست عزیز برای من هم همینطور شد و دنبالشو نگرفتم ببینم چطوری میشه درستش کرد !
ولی شما میتونی اول بری داخل بازی همون پروفایل ای که قبلا ساختی دوباره بسازی ( با همان اسم ) بعد وقتی که یک بار سیو کردی میتونی بیای بیرون و سیو های قبلت رو کپی کنی همونجا به احتمال قوی باید درست بشه .
من تا حالا 5 بار ویندوز عوض کردمو بعدش دوباره بازیو ریختم و فقط سیو هامو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames ریختم و دیگه نیازی به پروفایل نداشتم و مستقیما بازیو ادامه میدادم:1. (5):
-
نقل قول:
من تا حالا 5 بار ویندوز عوض کردمو بعدش دوباره بازیو ریختم و فقط سیو هامو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames ریختم و دیگه نیازی به پروفایل نداشتم و مستقیما بازیو ادامه میدادم:1. (5):
دوست عزیز هر کار می کنم error میده!save ها رو تو منو نشود میده ولی روش کلیک می کنم که لود بشه میگه faild load و میگه هار مشکل داره!عجیب غریبه!دلیلش چ میتون باشه؟
ممکنه به خاطر کرک یا اینکه آپدیتش رو نصب نکردم باشه؟
-
نقل قول:
دوست عزیز هر کار می کنم error میده!save ها رو تو منو نشود میده ولی روش کلیک می کنم که لود بشه میگه faild load و میگه هار مشکل داره!عجیب غریبه!دلیلش چ میتون باشه؟
ممکنه به خاطر کرک یا اینکه آپدیتش رو نصب نکردم باشه؟
دوست من شما جواب خودتونو دادید:1. (27):
باید ورژن پچ و کرک بازی یکی باشه:wink:
-
salam man gta ro bazi mikonam doorbin tekoon mikhore goftid ke bayad cracke razoro berizam vali man dllesho peyda nakardam baraye download
-
توي يه مرحله كه بايد با Manny يه يارو رو تعقيب كنم تا به محل بقيه مواد فروشا برسيم ولي وقتي به مقصد ميرسيم هيچ اتفاقي نميافته يارو هم تو ماشين نشسته و بيرون نمياد. هيچ علامتي هم نيست كه ماشين رو روش ببرم.اسم مرحله Escuela of the street هست. ميشه لطفا راهنمايي كنيد چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد؟:1. (28):
-
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم ولی به این مشکل برخورد کردم کسی میتونه کمکم کنه ؟