rasti ami jan WOW bazi mikoni??? kodoom server???
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
rasti ami jan WOW bazi mikoni??? kodoom server???
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهش می کنم.احتمال زیاد مشکلی پیش نیاد اگه مشکلی بود بگید در خدمتم.نقل قول:
از بین سرورهای خصوصی توی Rapgame بودم بین سرورهای بلیزارد سرورهای اروپاش توی Realm های Magtheridon و Sunstrider و Frostmane و Kazzak.بعد از Mists of Pandaria بازیو موقتی ول کردم تا Expansion بعدی بیاد.البته تا لول 90 آپ کردم یه پاندا Monk ام آپ کردم منتهی دیگه ادامه ندادم.(اون موقع ایرانی هارو هم Ban می کردن خطر Ban هم بود).اگه واسه Expansion بعدی هستی دور هم باشیم درخدمتیم.نقل قول:
man fun bazi mikardam chandsal pisha , server khareji bood dige kheili fun bood
- :lol: refiqam too jahan game hastan full danoran , adam bad motadesh mishe
- :yes:
:lol: آره اعتیاد آوره اما اگه کنترل کنی خودتو هرچند وقت یبار حداقل خوبه مشکلی نیست بعد از یه مدت دیگه باید تفننی بازی کرد.حالا اگه قسمت شد و تونستید و خواستید بیاید سرورهای بلیزارد.کمک هم خواستید من و بچه ها هستیم اونجا درخدمتیم xDنقل قول:
100%
- :love: fada mada
- :give_rose:
ممنون لطف داری :1. (38):
آقایون با سلام سوالی داشتم ازتون .
یه مد هست میگن کیفیت بازی رو خیلی بالا میبره مثل gta v و ... ! این مد رو از کجا میشه گیر آورد ؟ چجوری باید نصبش کرد ؟
ممنون از همگی
سلامنقل قول:
این ماد هنوز منتشر نشده و در حال ساخت است.
اگر كسي iv رو داشت و امكان ارسال پستي اون رو داشت يه خبري بهم بده .مرسي
درود
دوستان کسی لینک دانلود این ماد گرافیکی داره؟
ممنون میشم قرار بدید
شاهکاره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین جهت اطلاع عزیزان باید عرض کنم
اگه یادتون باشه GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد
اگه راک استار به گفته اینتل پول گرفته باشه تا بازی با فاصله 8 ماه بعد از نسخه کنسولی برای PC منتشر کنه
پس GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت :love:
سپاس
سلامنقل قول:
توی پست بالا هم گفتم این ماد هنوز داره ساخته میشه
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنیدنقل قول:
تست كردي خودت ؟ سالمه ؟
ممنون
نسخه بلک باکس هست سالمه.نقل قول:
اگه هم سالم نباشه بخاطر فشرده سازی میتونه فقط صدا و رادیو هاش مشکل داشته باشن که اون ها رو میشه از اینترنت دانلود کرد.
تشكر از لطفت . فكر كنم از تورنت بگيرم بهتره . چون يك پارچه تره . :give_rose:
دوستان عزیز دوتا مد گرافیکی پیدا کردم نگاهی بهش بندازید و بگید ارزش داره ازش استفاده کنیم یا نه ؟ ا اونجایی که گفتین مد در حال ساخت هست !!!!
دوستان عزیز دوتا مد گرافیکی پیدا کردم نگاهی بهش بندازید و بگید ارزش داره ازش استفاده کنیم یا نه ؟ ا اونجایی که گفتین مد در حال ساخت هست !!!!
این همون مادی هستش که به شما گفتم اینطور که از این ماد تعریف کردن باید گرافیک خوبی داشته باشه اگه میخواید دانلود کنید ولی فک کنم کلا بازی اصلی رو عوض کنه و لذت نسخه اصلی رو نداشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان . من دوتا مد یکی دسترسی به همه ماشین ها و یکی مد تیونینگ رو فعال کردم و چندتا ماشین جایگزین کردم . حالا یکم که بازی میکنم اخطار زیر رو میده و میندازه بیرون از بازی ! چیکار کنم ؟
سلام
ببخشید ممکن بهترین پچ یا حالا ماد گرافیکی یا کلا هر افزونه ای که خودتون استفاده میکنید و میدونید بی ایراد هستش را برای نسخه های iv یا eflc معرفی کنید؟
حقیقت هر چی تاپیک را خوندم بیشتر گیچ شدم و اخر هم مجبور شدم سوال کنم
در ضمن ممنون میشم اگر لطف کنید کلیه ی فایل هایی هم که نیاز را لینکش را قرار بدید
دوست عزیز مودی که بالا لینکش رو گذاشتید فقط بر روی ورژن های زیر کار میکنه:
GTA IV
-1.0.7.0
-1.0.6.0
EFLC
-1.1.2.0
-1.1.1.0
-1.1.0.0
مطمئن بشید که ورژن بازی شما با این ورژن ها منطبق هست یا نه ؟
بهترین سایتی که میتونید مود های GTA IV و EFLC رو دانلود کنید سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هستنقل قول:
سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم عالی هست منتهی این سایت مد های همه قسمت های GTA رو گذاشته
شاد باشید
دوست عزیز ورژن بازی بنده 1.0.7.0 هست . من لین مدی نذاشتم . دو دی هم که گفتم به طول کامل در بازی اجرا شدن تست کردم . ولی اون اخطاری ه عکسشو گذاشتم یهو وسط بازی میاد و بعدش اخطار close program میده همیننقل قول:
نه من منظورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود... ( بگذریم )نقل قول:
خوب اینطور که معلومه این پیغام فقط به خاطر نصب مود هایی مثل مود ماشین هست! ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم این رو گفته ) اگه مود نصب شده رو پاک کنید مشکلتون حل میشه.
البته توی یوتی**ب هم یک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود که گفته بود چجوری مشکل حل میشه یه نگاه بندازید ببینید به حل مشکلتون کمک میکنه یا نه.
سلام
من وقتی بعضی دکمه ها مثل a d e تیک میزنه
راه حل نداره؟
سلامنقل قول:
قبلا هم یکی از کاربر ها همین مشکل رو داشتن ، با نصب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشکل ایشون که حل شد برای شما هم باید حل بشه.
سلام
من بازی رو نصب کردم!
وقتی میخوام اجرا کنم نه هیچ اروری میده نه هیچی ! نه هیچ جا!
حتی لوگویRAZOR هم میاد و یه پنجره مشکی
ولی بعد از اینکه پنجره مشکی میره!
هیچ اتفاقی نمی افته!
و وارد بازی نمیشه!
.
اعصابمو خرد کرده
لطفا کمکم کنید:1. (28)::cry::1. (12):
سلامنقل قول:
مشخصات سیستم رو هم بگید و مطمئن هستید که آخرین نسخه DirectX و درایور کارت گرافیک رو نصب کردید ؟ اگه این طور نیست حتما دانلود کنید.
ممنون
win:7
ram:8
cpu:core i7
..........................
بله.آخرین ورژن DirectXنصب کردم!
ببینید اگه اروری میداد راحت میشد فهمید که مشکل از کجاست ولی حالا که اروری نمیده پس شاید مشکل از کرک باشه. یه کرکِ دیگه دانلود و توی مسیر بازی بریزید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
آخه جالب اینجاست که یه کرک دیگه هم دانلود کردم!!
ولی حل نشد!!!
این نرم افزار ها رو هم دانلود کنید اگه باز هم درست نشد بازی رو پاک کنید و مجددا نصب کنید. فقط حواستون باشه که آنتی ویروستون غیر فعال و از اینترنت در اومده باشید.نقل قول:
Microsoft .NET Framework
++Microsoft Visual c ( ورژن 2008 رو دانلود کنید )
موفق باشید.
سلام به دوستان , من تو تاپیک گشتم راه حل این مشکلو پیدا نکردم ..........:lol::hello::hello:
زمانی که یه دکمه ایی رو میزنم بازی یه لحظه لگ میزنه
مثلا موقع راه رفتن وقتی w a s d رو میزنم لگ میزنه یا تو ماشین وقتی space رو میزنم.... یه لگ لحظه ای میزنه , خیلی رو مخه
از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم با بالاترین رزولیشن روون اجرا میشه , (پایین پایینم اووردم این مشکلو داشت) ویندوزمم 7 64bit
یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههه:hello::1041::surprised:
سلامنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو نصب کنید ، صد در صد مشکل حل خواهد شد.
:give_rose:
ممنون
دوست عزیز من نظرهای این لینکی که دادیو خوندم خیلیا گفتن ایراد داره!!!!
من با این حال بازی تقریبا 30% رو رفتم نصب کنم پچو سیوام میپره؟!
اینکه گفتم 100% بخاطر این بود که یک کاربر دیگه توی همین انجمن این مشکل رو داشت ، پستی که ایشون زده بودند با پست شما هیچ تفاوتی نداشت ، بعد از نصب این آپدیت مشکلشون حل شد.نقل قول:
نخیر ، هیچ مشکلی برای سیو ها ایجاد نمیشه ولی برای احتیاط پوشه سیو رو یه جایی کپی کنید.
داداش پوشه سیو تو سون کجاس؟!:1. (29):
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم باید اینجا باشه :نقل قول:
C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
نقل قول:
آپدیت کردم درست شد
پوشه سیومم دوباره ریختم همونجا
مشکل لگ درست شد ولی سیوامو نمیاره
از اول میاره!!!
الآن قیافم:1. (27):
اسمت چه شبیه منه اول فکر کردم خودم پست جدید گذاشتم خبر ندارم :lol:نقل قول:
به احتمال آپدیتی که ریختی و اینا (احتمالا کرکی چیزی ام ریختی روش من چک نکردم محتویات لینکی که گذاشته شده رو) جایی که بازی سیو میشه رو عوض کرده. یکم بازی رو دوباره انجام بده تا یک سیو ایجاد بشه(گرچه شاید الانشم شده باشه) حالا نام سیوی که از قبل داری رو روی هاردت search کن جای سیو جدید به دست میاد. گرچه من از این مشکلات نداشتم شاید راه حلش یه چیز دیگه باشه.
نقل قول:
پرچممون بالاس داداش
:wink::wink::wink::wink: