باید ویندوز Xp SP3 داشته باشی و Net.Framework 3.5 SP1 رو نصب کنی:wink:نقل قول:
شما از کدام پچ آپدیت استفاده میکنی؟:1. (27):
Printable View
باید ویندوز Xp SP3 داشته باشی و Net.Framework 3.5 SP1 رو نصب کنی:wink:نقل قول:
شما از کدام پچ آپدیت استفاده میکنی؟:1. (27):
رو vista sp1 نصب كردم؛هيچ پچى هم روش نصب نكردم،net.framework هم نميدونم چنده
سیستمت هیچ کدام از موارد لازمو نداره بعد میخای بازی کنی:1. (27):نقل قول:
ویندوزت خوبه فقط پچ 1.0.3.0 و کرکشو دانلود کن.واسه net.framework هم ورژن 3.5 واسه لازمه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جان؟54 مگ پچ باید دانلود کنم؟!کرکش razor 1911 هستش ها.از کجا بدونم framework نسخه چنده الان؟رو سیستم همسایه این مشکلو نداره!!
شرمنده پست شما رو ندیدم!!چون با موبایل میگشتم...نقل قول:
گرافیکم GTX 260 core 216 هستش.مگه ربطی هم داره؟
framework در قسمت نرم افزار هایی که نصبند مشخصه:yes:نقل قول:
شما میتونی پچو دانلود نکنی ولی حتی در صورتی که بازی اجرا بشه باز هم لرزش دوربین و مشکلات دیگه داره:1. (26): کرکتم اگه razor 1911 باشه مشکلی نداره:wink:
میشه مسیر دقیق برای فهمیدن ورژن net.framework رو تو ویستا بگید؟پس پچو دانلود نکنم دیگه؟چون هیچ مشکلی غیر از این ارور که هر یه ربع ساعت میاد تو اجراش ندارم.
عزیزم .Net Framework Pack 3.5 به صورت Default روی Vista نصب است :1. (21):نقل قول:
خوب اینم که حل شد!دیگه چرا این ارورو میده؟؟
کلا این بازی که RockStar ساخته بازی گیری هست با آزمون درست و خطا باید نصبش کنید ! :1. (38):نقل قول:
توجه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به این بازی نمره 5 دادند که یکی از دلیلاش همین مشکلات نصب و اجرای بازی هست !
برو تو کار تعویض ویندوز و ...
بهتره یا بیخیال GTA IV بشی یا اینکه XP SP3 نصب کنی!:yes:نقل قول:
درباره پچ 1.0.4.0 نوشتن که بعضی ناهماهنگی های بازی با OS برطرف میکنه:1. (27):
الان دارم 1.0.4.0 رو دانلود میکنم.نیازی به قبلیا که نیست؟چون تو این جدیده مشکلات قبلی باید حل شده باشه قاعدتا.
احتمالا نیازی نیست:1. (26):نقل قول:
ولی بهتره روی XP SP3 بازی کنی چون اینجوری دردسرش کمتره:wink:
من حتی روی Win 7 Beta هم این بازی رو به راحتی انجام دادم :yes:نقل قول:
سلام دوستان من دوباره بازی رو نصب کردم اما وقتی که سیوهای بازی رو تو مسیر قبل کپی میکنم تو لیست لود نمیشه و بازی از اولین مرحله شروع میشه مسیر هم اینه:
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ممنون میشم راهنمایی کنید:lol:
احتمالا به خاطر تغییر در پچ آپدیت هست:yes:نقل قول:
شما دفعه قبل از کدام پچ استفاده می کردین؟:1. (27):
از همین پچ 56 مگی استفاده میکنم + کرک رازر ، الان و دفعه ی قبل هم از همین پچ و کرک استفاده میکردمنقل قول:
نمی دونید مشکل چیه؟:1. (27):
شما باید سیو هاتو در این مسیر بریزی
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
اینجا هم کپی کردم لود نشد!:wink:نقل قول:
یعنی بیخیال سیو بشم و از اول بازی کنم؟!:1. (28):
نقل قول:
دوستان زیادی بودند که به خاطر همین مشکلات از اول بازی کردند شما هم روش ! :wink:
بشین از اول بازی کن ! :11():
سلام من 1.0.4.0 رو که نصب میکنم ارور the ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll میده مشکل از کجاست ؟
شما فایل xlive.dll که در کرک هستو هم کپی کردین؟:1. (27):نقل قول:
آره جدا گرفتم تو Windows/system ریختم جای دیگه ای هم باید بریزم ؟نقل قول:
دوستان هیچ راهی واسه استفاده از سیو ها بعد از تعویض ویندوز نیست؟
نقل قول:
آره جدا گرفتم تو Windows/system ریختم جای دیگه ای هم باید بریزم ؟
باید در دایرکتوری نصب شده GTA IV بریزی !
همیشه قبل از اجرا کردن بازی حتما چک کن Connect نباشی به اینترنت .
هر چی تو پوشه کرک هستو باید توی محل نصب بازی بریزی:yes:نقل قول:
باید سیو هارو اینجا بریزیننقل قول:
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ريختم،ميشناسه ولى لود نميشه
پچ و کرکت قبل و بعد از نصب مجدد بازی یکیه:1. (27):؟نقل قول:
[بابا گیم رو باید از اول بازی کنی سختی بکشی حالشو ببری...!!!
کرک FeD0R بار پچ 1.04 کار نمی کنه ؟ چکار کنم ؟
من با این که سیستمم مشکلی نداره اما اگه پچ 1.04 را نصب نکنم بعضی اوقات وسط بازی تیک می زنه ؟؟
چکارش کنم؟
برای دانلود جدیدترین کرک ها به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید
:give_rose:
آره.پچ جدید که گرفته بودم گفتم که نصب میکنم کار نمیکنه.فقط یه کرک razor نصب میکنم.البته دیگه تقریبا رسیدم به سیو های قبلی!:1. (38):ولی خوب بعدها لازم میشه.نمیشه که بعد هر بار ویندوز عوض کردن از اول رفت.نقل قول:
تو دایرکتوری ریختم ولی نوع ارور عوض میشه یه چیز دیگه مینویسه الان دارم دوباره نصب میکنم میشه آخرین کرکی که وسش اومده رو واسه دانلود بگذارید ممنون میشم من خودم Razor 1.0.4.0 دارم ولی فکر کنم مشکل داره چون قبل و بعد کپی کرک ارور یکسانه.هر چی تو فایل RAR کرک هست رو کپی کردم تو دایرکتوری.نقل قول:
جدیدترین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جدیدترین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سيو بازي در كجا ذخيره ميشود
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegamesنقل قول:
یا
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
برای اینکه بتونید فایل ها را از راپیدشر دانلود کنید میتونید از سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنید
اول فایل ها را انتقال بدید بعد با لینک مستقیم دانلود کنید:give_rose:
این چه ربطی به gta iv داره:1. (27):نقل قول:
دوستان من این بازی رو اینستال کردم. من بازی رو همون اولین روزایی که اومده بود خریدم.
اما چون ویندوزم سرویس پک 3 نبود اینستالش نکرده بودم.
خلاصه الان اینستال کردم( بعد از update کردن ویندوز) و بعد از اینستال یه صفحه ای مربوط به چک کردن تاریخ کد رجیستر ( یه همچین چیزایی) باز شد و خواست که به اینترنت وصل بشه ولی من دیگه exit رو زدم. حالا نمیدونم مشکل از چیه. بعد از کپی کردن کرک (gta-luncher) به فولدر مربوطه وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه ای مربوط به ms-dos باز میشه و بعدش مینویسه نمیتونه فایل gta رو باز کنه.
اگه کسی اطلاع داره از مشکل من و راه حلی هم براش بلده لطفا راهنمایی کنه.
در ضمن سواله دیگه ای هم که داشتم اینه که آیا الان این بازی رو که میفروشن با اون موقع که من خریدم فرق داره ؟(یعنی پچ ها و کرک های جدید همراهشه یا با اونی که من حول و حوش 1 سال پیش هقته ی اولی که اومد خریدم فرقی نداره ؟)
ممنون