بچه ها میتونید از اینا رمز ... سیو ... ترینر ... پچ و ... رو تهیه کنید !!!
کد:http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&titelonly=Grand+Theft+Auto+IV
Printable View
بچه ها میتونید از اینا رمز ... سیو ... ترینر ... پچ و ... رو تهیه کنید !!!
کد:http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&titelonly=Grand+Theft+Auto+IV
خیلی ازتون ممنونم بلاخره درست شد.:1. (20):
سلام اگه این کرک ها رو دانلود کنیم قبل از شروع بازی نیاز به اکتیو کردن یا سریال نامبر نداره ؟
سلام دوستان عزیز
کرک نسخه 1.0.4.0 رو کسی داره بزاره؟
فقط توروخدا سالم باشه یعنی تصویر نلرزه یا متمایل به چی نباشه!
ممنون
عجب تاپیکی شد جامع ترین تاپیک GTA IV در ایران جالبه؟!؟
دوستان ضمن استفاده از تاپیک از نظر سنجی هم استفاده کنید
تر***دین با این تایپک!!!!!!!!!
واقعا که چقدر فعال هستین!!!!!!!!!!!
کرک نسخه 1.0.4.0 جی تی ای 4 چی شد؟
دوست عزیز تنها کرکی که من تونستم پیدا کنم این بود :
کرک 1.0.4
حجم 5.3MBکد:http://rapidshare.com/files/252357431/GTA_IV_1.0.4.0_crack-NO_CD_FIX_.rar.html
بعد از امتحان نتیجه رو اعلام کن . ( خودم هنوز وقت نکردم امتحانش کنم )
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.
امیدوارم یکی از دوستان به سوالاتم جواب بده :1. (10)::1. (10)::1. (10):
دوست عزیز در جواب سوال های شما :
1 - شما برای مطمئن شدن از مشکل کرک یا ... اون پنجره کوچیک که توضیحات رو نوشته ببینید نوشته Press E یا Hold E اگر دومی هست باید نگه دارید چند ثانیه ای ..... - ورژن بازی چنده؟
2 - خوب شما مطمئن باش نسخه قدیمی هست ، برنامه GPU-Z رو اجرا کن میزنه ورژن چنده مثل عکس زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در FPS بازی تاثیر خیلی زیادی داره و بیشتر مشکلات از قبیل قاطی کردن سایه ها و ... هم حل میشه ، از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ ( نیاز ضروری است برای دادن لینک دانلود درایور مربوطه ، نسخه ویندوز هم ذکر کنید که 32 بیت هست یا 64 بیت)
بازم ازتون ممنونم مث همیشه لطف کردین
نوشنه Press E ، مشکل حل نمیشه ، نمیتونم این مرحله رو پاس کنم :(
پچی که استفاده میکنم GTAIV Patch 1.0.2.0 2 هستش و کرک رازور
FPS من در بازی 20 هستش . سرعت بد نیست . در شب و مواقع بارندگی کمی افت سرعت دارم اما سایه ها قاطی هستن . مشخصات سیستم هم :
Ram 2
Cpu E5200 3.1 Ghz OverClock
Vga Asus Ati Radeon EAH4670
ویندوزم سون بود که مشکلات زیادی داشت . فعلا XP Sp3 هستم و طبیعتا 32 Bit :cool:
اسکرین شات از برنامه GPUZ :
[برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه میشه بگید باید درایور جدید نصب کنم و در صورت مثبت بودن جواب براساس ویندوز و گرافیک لینک درایور جدید رو لطف کنید :1. (1):
با تشکر فراوان منتظر نظر استاد گرامی هستم. ( مشکل اول رو فراموش نکنیداااا . مرسی )
احتمال خیلی قوی هست به خاطر پتچ 1.0.2 باشه !نقل قول:
نوشنه Press E ، مشکل حل نمیشه ، نمیتونم این مرحله رو پاس کنم :(
پچی که استفاده میکنم GTAIV Patch 1.0.2.0 2 هستش و کرک رازور
شما پتچ 1.0.4 رو از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود + برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کرک ( اگر کار نکرد بازم ازش دارم خیالت راحت باشه ) و دوباره این مرحله رو تست کنید . ( فقط قبل از نصب پتچ حتما از Save های خود بک آپ تهیه کنید ).
20 فریم در ثانیه یکم کمه ولی خوب با این سیستم طبیعی هست و میشه گفت فریم ریت خوبی دارید ، سایه ها 100% مال درایور و پتچ بازی هست !!!!نقل قول:
FPS من در بازی 20 هستش . سرعت بد نیست . در شب و مواقع بارندگی کمی افت سرعت دارم اما سایه ها قاطی هستن . مشخصات سیستم هم :
شما حتما باید درایور جدید و پتچ جدید رو نصب کنید .نقل قول:
اگه میشه بگید باید درایور جدید نصب کنم و در صورت مثبت بودن جواب براساس ویندوز و گرافیک لینک درایور جدید رو لطف کنید
درایور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای ویندوز XP 32 بیت ، درایور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای ویندوز ویستا و 7 برای ورژن 64 بیت .
و نسخه جدید( 0.3.4 ) GPU-Z هم از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کنید برای نشان دادن ورژن درایور و شناسایی کارت های جدید .
خیلی خیلی ممنونم ازتون . چشم اینکارهارو انجام میدم و نتیجه اش رو خدمتتون عرض میکنم ( همینجا )
اسکرین شات جدید :
بازم ممنونم
خواهشمیکنم .
حتما نتیجه رو اعلام کن و قبل از نصب پتچ حتما حتما از SAVE های بازی کپی بردار .
کرک جدید که اخیرا اومده و من از تورنت دانلود کردم و برای راحت تر شدن دانلود در یک سرور آپلودش کردم .
بدون نیاز به نصب برنامه های مختلف تورنت و بدون دردسر دانلود کنید .کد:http://rapidshare.com/files/252858635/Crack_1.0.4.rar.html
برای ویندوز ایکس پی خواستم درایور رو دانلود کنم که با این مشکل مواجه شدم ( در صفحه ای که لینک دادین ) :نقل قول:
We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information ...
لینک دیگه ای نیست ؟ :11():
آقا من منتظرم لینک درایور جدید رو به صورت درست بذارید . لینک قبل مشکل داره
پیشاپیش ممنون
این لینک رو تست کن اگر مشکلی بود بگو :
عزیزم این هم مشکل داره . ممنون میشم لینک سالم بذارید . منتظرم :11():نقل قول:
دوست عزیز لطفا بگید مشکل چیه ؟ این لینک کاملا سالم هست ! ، شاید مشکلی داره سیستم شما .
salam kheili kheili kheil kheili bebakhshid pinglish type mikonam vali windowsam vistae har kari kardam nashod farsisho nasb konam kheili ozr mikham :(
aghaye overclocker e aziz man in cracki ke shoma baraye patche 1040 gozashtid nemitoonam dl konam chon mige az in file faghat 10 nafar mitoonestand estefade konan hala ham on 10 nafar shode
shoma bayad ye acounte premium dashte bashid ke betoonid ye upe omri dashte bashid;)
be har hal age lotf konid o khode file ro to site begzarid sepazgozar misham;;)
in ham on chizi ke rapidshare minevise:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
عجب !!!! نمیدونستم اکانت فری اینجوریه :1. (27): شنیده بودم آپلودش رایگان هست !
خوب مشکلی نیست من آپلودش کردم دوباره از لینک زیر دانلودش کنید :
کد:http://rapidshare.com/files/256897864/Crack_1.0.4.zip.html
با سلام به همه دوستان
ممنون میشم serial number این بازی رو در پاسخ برام بنویسید تا بتونم وارد بازی بشم و بفهمم که شماها از چی صحبت میکنید.
من که بجز حسرت خوردن ؛ فعلاً کاری نتونستم بکنم.
Toye vista in address nist bara vista mishe begid chi kar bayad kard?نقل قول:
in male XP e:merci:
نقل قول:کد:C:\Users\XXXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
سلام دوستان من gativ را نصب کردم تو بازی هم میرم ولی تو بازی دوربین هی تکون میخوره ممنون میشم اگه کمک کنید
آخرین بار که من تست کردم همین طور بود ! ( با پتچ جدید شاید مشکل حل بشه . )
پچ جدید رو اگه تونستی برام بزار دمت گرم:cool:چون پچ پیدا نکردم
من کرک سالم 1.0.3.0 رو لازم دارم
نقل قول:
نقل قول:
--------------------------
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
منم نمیدونم مشکل از کجاست !!! من همین مشکل رو داشتم ولی خوشبختانه برای بار دوم بود که میخواستم بازی کنم که اینجور شد !نقل قول:
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
باید واسه بازی کردنش از بعضی جزئیات چشم پوشی کنی!!!
مثلا من با سایه ها و لرزش دوربین مشکل داشتم و مجبور شدم سایه ها رو غیر فعال کنم.با این کار مشکل لرزش دوربین هم حل شد!!!
شما وقتی لرزش دوربین داشتید سوار ماشین که میشدید بعد هیچ دکمه ای که نمیزدید به صورت خودکار ماشین راه میوفتاد ؟! :1. (27):
بله حرکت میکرد و چپ و راست میرفت:1. (27):نقل قول:
اگه مراحل بازی رو گذزانده باشید حتما متوجه شدید که این حالت زمانی رخ میده مس*ه:whistle:
البته من با پچ 1.0.3 و کرکش وهمینطور غیر فعال کردن سایه ها مشکلم حل شد:party:
البته قبل از غیر فعال کردن سایه ها با همین پچ کرک هم مشکل داشتم
اینم یه سیو تغریبا کامل :party:
همه اینها رو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames بزارید
میشه کرک پچ جدید رو بذارید ؟ اگه میشه لینک مستقیم بذارید چون لینک راپیدشر کار نمیکنه ...
آقا درایور 9.7 ATI رو از اینجا باید دانلود کرد ؟ میشه بگید کدوم لینک ؟
منتظر کمک دوستان همیشگی هستم
درایور 9.7 برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، درایور 9.7 برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] .
کرک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 100% تست شده .
9.7 برای XP نیومده .
استادان لطفا توجه کنین خیلی مهمه !!!
من کارت گرافیکم Asus EAH 4670 1GB DDR3 هستش . از درایور سی دی اصلی گرافیک یعنی ورژن 6.14 استفاده میکردم و در جی تی آ مشکل سایه و ... داشتم.
بعد به پیشنهاد دوستان درایور خودم رو به ورژن 9.7 ارتقا دادم ( فایل 15 مگی این صفحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
حالا جی تی آ رو که باز میکنم چند دقیقه بعد از ورود به صحنه بازی ، کامپیوتر ریست میشه و یا این ارور رو میده :
GTA IV FATAL ERRO . Out Of Video Memory - Please Re Boot Your System . 565335232 582672384
دوست عزیز Overclocker گفتن 9.7 برای Xp نیومده در حالیکه من پلن XP رو زدم و صفحه ای که در بالا آدرس دادم اومد و من دانلود کردم . اما بازم ممکنه این این ورژن درایور مال ویستا باشه و چون من Xp هستم این مشکل رو دارم . اگه جواب مثبت هستش آخرین ورژن درایوری که برای ایکس پی هستش رو لینک بدید ممنون میشم
میشه راهنماییم کنین !!! خیلی عجیبه . منتظرم
مثلی اینکه 9.7 هم برای XP اومد ! از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کن با این مشکلت حل میشه .
آقا لینک صفحه رو بدید . چون شما در صفحه بودید از این لینک میتونید استفاده کنید . و برای ما ارور میده و به صفحه اول سایت میره ... لطفا لینک صفحه دانلودش رو بدید ...نقل قول:
و اینکه آیا مشکل Out Of Memory من به دلیل ورژن جدید درایور هستش ؟
اسم درایوری که من گرفتم9-7_xp32_dd بود . به نظرتون این واسه ایکس پی نیست ؟!
پس چرا مشکل دارم ؟! من هیچ کار خاصی به جز آپدیت درایور انجام ندادم :1. (28):