یعنی الان با 9.7 مشکل دارید ؟!!! اگر آره 9.6 رو دانلود کنید .
Printable View
یعنی الان با 9.7 مشکل دارید ؟!!! اگر آره 9.6 رو دانلود کنید .
آقا درایور با موفقیت نصب شد . پچ 1.0.4.0 هم نصب کردم و از کرک 130 کیلوبایتی صفحه قبل که نوشتید تست شده است استفاده کردم . کیفیت بازی بهتر شد ، مشکل سایه ها حل شد و FPS نیز از 20 به 25 ارتقا یافت.
تنها مشکلی که الان دارم اینه که : بعد از 20 دقیقه یا بیشتر که بازی میکنم صفحه ثابت میشه و گیر میکنه ، یعنی وقتی از بازی بیرون میام در Task Manager نوشته Running ، صدای بازی هم میاد اما نمیشه بازی کرد ... اگر بزنم روی بازی صفحه سیاه میاد که فکر میکنم مال کرک باشه ...
و یه چیز دیگه ...
کارت گرافیک من ASUS ATI RADEON EAH 4670 هستش ، در بنچمارک های قبل از آپدیت درایور ، در بخش Video Adapter همین مدل نوشته شده بود اما بعد از ارتقا درایور به 9.7 نام ATI Radeon HD 4600 Series درج شده که جالبه ... !!!
این عکس رو ببینید ( اسکرین شات بعد از آپدیت درایور ) به نام کارت گرافیک توجه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من دو مشکل دارم وقتی رزولوشن رو بالا میبرم صفحه می لرزه ماشین بدون اراده من حرکت و از موتورش دود در میاد!
مشکل دوم هم اینه که در یک مرحله باید به کافی نت برم هرچی کلید e رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
باید از پچ 1.0.3.0 و کرکش استفاده کنید:whistle:نقل قول:
آقا تورو خدا یه کرک درست و حسابی واسه پچ 1.0.3.0 بذارید کرک های قبل همگی مشکل دارند و بعد از 10 .15 دقیقه گیر میکنه !
بفرما:wink:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز مشکل از چیز دیگست ( احتمالا )
من از کرک ای که گزاشتم واسه 1.0.4 دارم استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره !
نقل قول:
آقا من چند مشکل دارم . اورکلاکر جان به دادم برس :1. (28):
آقا من برای اولین بار که کرک 1.0.4 رو ریختم تا مرحله Clean Getaway هیچ مشکلی نداشتم و بازی عالی بود اما بعد از آن ، هر وقت به بازی میرم بعد از حدود 10 دقیقه تکسچرها محو میشن و از بازی میپره بیرون !
مشکل بعد اینه که : من دیدم 1.0.4 مشکل دارم 1.0.3 ریختم حالا هرکاری میکنم Game For Windows در بازی عمل نمیکنه و در موبایل فقط دو گزینه Multiplayer و Video Editor هستش :1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
مشکل بعد ، در پج 1.0.3 بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور Out Of Memory میده . در حالی که قبل با همین سیستم خبری از این مشکلات نبود و من با پچ 1.0.2 هیچ مشکلی به جز کافی نت ها نداشتم اما الان ...
تو رو خدا به دادم برس Overclocker جان
یکبار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن
متاسفانه مشکل حل نشد ...نقل قول:
درست از زمانی که درایور ATI رو به 9.7 ارتفا دادم همه چیز به هم ریخته
در تمامی تست های سخت افزاری اسم گرافیکم HD 4600 نوشته شده حتی در GPUZ و GTA IV BENCHMARK در حالیکه EAH 4670 هستش ! :1. (2):
درایور رو پاک کردم و ورژن قبل رو ریختم بازم تمامی مشکلات بالا رو دارم . تو رو خدا کمکم کنید :1. (28):
از Driver Scanner 2009 استفاده کن شاید مشکلت حل شه!
من متاسفانه خیلی وقت هست بازی نکردم با PC.و حالا هوس کردم یه یکم بازی کنم.
سیستم من به صورت زیر هست :
CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Ram : 2GB
Graphic Card : Nvidia Geforce 7300 Se / 7200 Gs 512MB
بازیهای جدید Brothers In Arms رو نصب که کردم یکم گیر میکرد و کند بود. حالا این بازی با من سازگاری داره؟
البته با من که جرات نداره نداشته باشه:1. (38): منظورم با سیستمم هست
خودتون راحت میتونید ببینید :give_rose:نقل قول:
Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
دوستان ADSL دار
میشه این فایل رو برای من آپلود کنید ؟ با تشکر فـــــــــــــــــــــــر اوان
pc\data\maps\east\brook_s2.img
منتظرم
چی هست؟حجمش چقدره؟چه ربطی به GTA IV داره؟دقیقا کجا هست؟:1. (27):نقل قول:
خوب پس گمونم از نظر گرافیک کم میارم و اینکه رم هم لب مرز هست احتمالا این بازی برای من خیلی کند اجرا بشه :1. (28):نقل قول:
بهادر جان سیستم شما اصلا فریم نمیده در این بازی :1. (38): من با همین سیستم ولی از لحاظ CPU و رم قوی تر تست کردم که وقتی میرفتم توی بازی 1 الی 3 فریم بیشتر نمیداد !
مکان فایل رو در پست قبل گفتم ... :11(): :1. (40):نقل قول:
Overclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرم
شما پچ ریزور رو باید نصب کنیدنقل قول:
یعنی به نظر شما چکار کنم؟نقل قول:
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
اگه شما بتونید گرافیکتون رو کمی ارتقاع بدین فکر کنم مشکل نداشته باشه؟:1. (26):نقل قول:
آقا تورو خدا این مشکل های من رو حل کنید ثواب می کنید !
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
یکم واضح تر توضیح بده :1. (26):نقل قول:
Overclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرم
اگر پول داری که یکم خرج کن :1. (38):نقل قول:
یعنی به نظر شما چکار کنم؟
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .نقل قول:
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!
3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .
این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .:1. (26):
مشكل ما كه با پچ کرک و غیر فعال کردن سایه ها حل نشدنقل قول:
كسي راه حل بهتري نداره؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما دقیقا چیه؟:1. (27):نقل قول:
من تا حالا رو 2 تا سیستم نصب کردم:1. (5):
در هر دو اول پچ 1و2 رو ریختم بعد پچ 3 و کرکش رو استفاده کردم فقط یکم با سایه ها مشکل داشت واسه همین سایه ها رو غیر فعال کردم:wink:
فکر کنم باگ سخت افزاری میگیره ! یه چیزی تو این مایه ها !نقل قول:
كسي راه حل بهتري نداره؟؟؟؟؟؟؟
مثلا ویندوز رو عوض کن ، درایور رو به جدید ترین ورژن آپدیت کن و پتچ 1.0.4 رو بریز باید مشکلت حل بشه !!!!
من دقیقا این کارهارو کردم مشکلم بر طرف شد ! ( البته بازی هم از اول نصب کردم ! )
1 - ببخشید نمیدونستم این فایل اینقدر حجم داره ...نقل قول:
2- آخه میدونید اولین باری که پچ 1.4 رو ریختم برنامه Social Club داخل بازی نرفت و گفت آخرین ورژن برنامه Games For Windows رو از فلان لینک بگیر و نصب کن . گرفتم و نصب کردم مشکلی نداشت و داخل بازی هم برنامه اش فعال بود ولی الان نه تنها فعال نیست بلکه موبایل نیکو هم هیچ قابلیتی نداره و فقط دو گزینه داره به اسم های Multiplayer و Video Editor که فکر میکنم به دلیل فعال نبودن Games For Windows هست . میشه راهنماییم کنین ؟
3 - در مورد تاکسی هم تا اونجایی که من تجربه اش رو داشتم فکر کنم از اول بازی فعال بود
کرک هم این کرکی هست که در اکانت خودتون آپ شده : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منتظرم اورکلاکر جان :1. (40):
شما چرا از پچ 1.0.3.0 استفاده نمی کنید:1. (27):نقل قول:
عجب ..... :1. (27):
خیلی این مخلوق عجیبه !!!!
در مورد تاکسی رو که مطمئنم باید میشن پاس کنی تا بتونی تاکسی بگیری !
در مورد کرک :1. (38): ماله من GFW اش فعاله ! یادمه 1.0.3 رو که داشتم فعال نبود و بدون نیاز به SC میرفتم توی بازی ! یعنی از دایرکتوری بازی فایلش رو اجرا میکردم ولی الان با SC بازی رو میارم بالا با اون ارور فتال میده !
دقیقا فکر کنم من با این کارم اصلا از پتچ 1.0.1 هم حتی استفاده نمیکنم چون تمام باگ ها هم سر جاشونه !!!!! من فکر کردم 1.0.4 مشکل داره بیخال پتچ شدم گفتم مهم نیست !
پس گویا پتچ من اصلا عمل نکرده !:1. (27):
هر کسی که پتچ 1.0.3 یا 0.4 رو داره با کرکش که وقتی روی GTAIV.exe کلیک میکنه میره توی بازی ( فایل توی پوشه ای که بازی نصب هست ) قرار بده ( کرک رو قرار بده )
SC چیه باز:1. (27):مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازی:1~@$S (8):نقل قول:
میشن پاس کردن دیگه چیه:1. (2): مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره :1. (5):
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci:
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .نقل قول:
SCچیه بازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشن پاس کردن دیگه چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci:
میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )
ok
هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت ندارید:1. (38):نقل قول:
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میره:1. (27):
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
واسه من اینجوری نبود و کلی که بازی کردم تازه گفت میتونی تاکسی بگیری !!!!!!نقل قول:
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت نداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
واسه من وقتی اینجوری اجرا میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه ( ویندوز ویستا هست قبلا هم اینجوری اجرا میشد ولی الان نمیدونم چرا ایجوری اجرا نمیشه ! ) وقتی رفتی توی بازی از هر Save ای که خواستی لود کن !نقل قول:
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (27): اون یک نفر دیگه بود نه من !نقل قول:
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
این همون کرکیه که شما گذاشتین و ما لذت بردیم:merci:نقل قول:
پیام های بازرگانی
نکنه: بعضی از دوستان با نصب این بازی مشکل داشتند، من هم باید بگم که این بازی رو اگر در ویندوز XP نصب می کنید باید SP3 اون رو نصب کرده باشید!
نکته : اگر می بینید دوربین به شدت این ور و اون ور می پره شک نکنید مشکل از پچی هست که استفاده می کنید!
خودم اهل بازی کردن نیستم :دی
اگه یکم ور بری روی sp2 هم اجرا میشه:1. (27):نقل قول:
خود راک استار گفته روی سرویس پک 3 !!
عجب ! من همین کرک خودم رو الان که تست میکنم مثل دفعه قبل کار نمیکنه ! دیگه دارم شاخ در میارم که راک استار چی درست کرده :1. (38):
من sp2 نصب کردم بدون آپدیت با رجیستری تبدیلش کردم به sp3 تا gta iv بازی کنم:1. (27):نقل قول:
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟