-
پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
سلام توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم
-
این هم آخریش, واسه کسایی که مثل خودم عاشق سریال lost اند و خوراکشون GTA هست. خب حالا اگر با یکی ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بتونید توی liberty city شیزین کاری کنید چه احساسی بهتون دست میده...
این هم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
آقا من نتونستم دريافت كنم اين فايل رو كمك !
-
تو اين GTA IV ميشه سوار هواپيما شد ، خيلي فاز ميده اگه بشه
-
فکر نکنم بشه کد تقلبی هم نداره.
-
سلام اگه تکان خوردن بازی با این کرک درست بشه خیلی خیلی نوکرتم.
-
سلام دوستان منم مشکل gta iv دارم
-
-
تکان خوردن؟
شما از کرک رازور با پچ 1.0.3 استفاده کن حل میشه اگه دیدی باز حل نشد از پچ فرعی رفع تکان خوردن دوربین استفاده کن که حله ولی ریسک داره!!!! الان با این 1.0.3 مثل قبلا نیست همه چی تقریبا رفع شده!
1:دوستان من پچ دسته ایکس باکس رو میخوام چون با پچ رسمی و کرک جواب نداد ممنون میشم بهم بدید!!!
2:همچنین کرک رازور برای پچ 1.0.3 رو هم یکی درست بهمون بده ممنون میشم:love:
-
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنید:great::give_rose:
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟:1. (27):
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!:1. (38):
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟:gasp:
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنم:love::give_rose::merci:
-
نقل قول:
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنید:great::give_rose:
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟:1. (27):
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!:1. (38):
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟:gasp:
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنم:love::give_rose::merci:
سلام دوست عزیز ... سوالاتت یه خورده سخته ولی در حد توان پاسخ میدم ...:yes:
1-آره...شما بدون نصب پچ مشکلی نخواهید داشت ... ولی کرک رازور باید نصب بشه ... ( ترجیحا ورژن 1.2.0.0 )
2-منظورتون رو نگرفتم
3-هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا ؟
4-بدون xlive جی تی ای IV غیر ممکنه و این گفته صحت نداره !!!مسیرش هم در قسمت Local Setting در قسمت درایو c هست که به صورت Hidden هست ...
5-هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟
6-والله من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم و پاکش کردم ... پچ و مچ هم نصب نکردم ... به شما هم توصیه میکنم بیخیالش بشید ... چون ممکنه بازی رو از دست بدی !!!
7-:1. (27)::1. (27)::1. (27):نمیدونم والله !!!
8-:gasp::gasp::gasp:
موفق باشید...
-
سلام
1.اگه پچ رو نصب نکنید مشکلی نیست ولی ممکنه مشکل لرزیدن دوربین و یا گیر کردن دکمه ها و یا ندادن مرحله بشه
2. زیاد متوجه نشدم ولی ببین اینجا چیزی به دردت میخوره ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. ولاکن
4. اگه پچ سه رو نصب کنی و کرک مخصوصش هم بریزی دیگه فاتحه xlive خوندست . یعنی اصلا دیگه چیزی به نام xlive وجود نداره .(کامل تر میگم )
5. ولاکن
6.بعدا میگم .
7. اصولا دو کرک خوب هست . fedor و razor که هر کدوم تو هر ورژنی قابلیت های بهتر دارن مثلا فدور تو ورژن 1.0.2 تو تکسچر بازی خیلی بهتر عمل میکنه و بهتر بگم مثلا تو رازر مثلا بعضی جاها نرده ها و طوری ها حذف میشن ولی تو فدور نه . ولی به نظرم رازر بهتره
8.اصولا دو نوع پچ برای بازی هست . اول پچ های رسمی که توسط خود راکستار ارائه شده که مشکلاتی قبیل شیک دوربین و باگ های تکسچر و مهمتر از همه کرش شدن گرم رو بر طرف میکرد .
دسته دوم که دسته غیره رسمی هست مربوط به افراد کرکر هست که در واقع با ویرایش و یا تغییر در بازی و یا سیستم باعث سریعتر شدن بازی میشدن و نه رفع ان .
مثلا اولین پچی که برای این بازی اومد پچی غیر رسمی بود (که نکته جالب قبل از ارائه پچ اصلی اومد ) که مشکل کند اجرا شدن بازی که ناشی از خالی نشدن رم سیستم بعد از حدود نیم ساعت بود رو حذف میکرد .
در واقع این بازی مشکلی که داشته بعد از بارگذاری در خالی کردن رم مشکل داشت و در واقع سیستم خطای رم میداد . و این پچ ها هم با استفاده از نرم افزار های خالی کردن رم این مشکل رو تا حدودی حل میکرد .البته از این جور پچ ها کم نیست و حتی پچ هایی هم ارائه شد که با تغیر در تایمینگ رم گرافیک باعث افزایش سرعت و در بعضی مواقع بروز مشکل جدی در سیستم میشد .
به خاطر مین به هیچ وجه نباید از پچ های غیر رسمی استفاده کرد .
من کلا دو روش برای خوب بازی کردن این بازی بلدم که باید امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده :
1.این روش خیلی بهتره و تو 90 درصد مواقع هم کار میکنه در واقع میشه گفت فقط تو سیستم خودم کار نکرد .:
اول : بازی رو نصب کن
دوم :همچنین تمام نرم افزار های مرتبط مثل سوشیال کلاب و xlive
سوم : پچ سه رو نصب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چهارم : این کرک رو کپی کن داخل پوشه بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پنجم : روی فایل اصلی بازی داخل فولدر بازی کلیلک و از بازی لذت ببر
با این روش کلا xlive غیر فعال میشه و وقتی بازی رو اجرا میکنی تمام مثال مربوط به save مثل سان اندریاس هست .
باید دقت کنی که با این روش دیگه نمیتونی سیوهای گذشته که با xlive سیو کردی لود کنی و باید بازی رو از اول بازی کنی . و برای نگه داشتن سیو هات هم نیازی به کپی فایل های xlive نیست . ولیتو مساله کپی سیو هات یه خورده دقت کن چون دقیقا یادم نیست به چه صورته , پس تا بازی رو تموم نکردی سعی کن ویندوز رو عوض نکونی .
2.این هم روشیه که اکثرا استفاده میکنن و مشکلی نداره ولی فقط اگه روش اول جواب نداد از این روش استفاده کن
اول : بازی و تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کن
دوم : پچ اول رو نصب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوم : این کرک رو کپی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چهارم : پچ دوم رو نصب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 1.0.2
پنجم : روی فایل اصلی کلیک کن . برنامه سوشیال کلاب باز میشه , اسکیپ لوگین رو میزنی و بعد اوکی (و یا گزینه later دقیق یادم نیست ) و بعد بازی اجرا میشه .
نکته : باید داخل گیم اسپات برای دریافت فایل عضو شی
توی این حالت xlive رو داری و تمام کارها و سیو ها طبق معمول انجام میشه .
و نکته که از هر کدوم از حالت ها استفاده کنی فقط از همون سیو ها برای اون حالت میتونی استفاده کنی . یعنی اگه با xlive سیو کنی نمیتونی با حالت اول بازی رو لود کنی و برعکس .
موفق باشی .
-
با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
-
بابا يه كرك درست و حسابي براي بازي gta iv ورژن 1.0.3.0 بگزاريد
-
لطفا كرك ورژن 1.0.3.0 را حتما براي من بگزاريد ممنون مي شم.
-
سلام دوستان من تا به حال بیشتر از 10 بار نه خیلی بیشتر از این حرفا این بازیو نصب کردم ولی هر بار به مشکل بر خوردم و بازی اجرا نشده اگه کسی میتونه کمک کنه
بازی من 4تا دی دو دی هست
دات نت فریم ورک رو هم ورژن 3.5 نصب کردم
وقتی نصب تموم میشه تو خود دی وی دی کرک فدور هست وقتی میریزم یه صفحه شبیه داس باز میشه مثل شکل زیر
وقتی کرک رازورو نصب میکنم و لانچ جی تی ای آی وی رو میزنم ارور زیرو میده
و وقتی روی عکس gta iv.exeکلیک میکنم اینو میده
ویندوزم سرویس پک 3 رم 2 گیگ هارد 500 گرافیک جی فورس 9500 جی تی 1 گیگ سی پی یو 5200 اینتل
البته از کرک فدور و رازور همین تاپیک هم استفاده کردم ولی باز به همین مشکل بر خوردم
-
نقل قول:
سلام دوستان من تا به حال بیشتر از 10 بار نه خیلی بیشتر از این حرفا این بازیو نصب کردم ولی هر بار به مشکل بر خوردم و بازی اجرا نشده اگه کسی میتونه کمک کنه
بازی من 4تا دی دو دی هست
دات نت فریم ورک رو هم ورژن 3.5 نصب کردم
وقتی نصب تموم میشه تو خود دی وی دی کرک فدور هست وقتی میریزم یه صفحه شبیه داس باز میشه
شما بازی رو کاملا پاک کنید ... خوب دقت کنید ...به حرفهایی که میدم کاملا گوش کنید و عمل کنید مشکلتون 100 % حل میشه ...!!!
اول اینکه باید بازیتون اون نسخه 4 DVD باشه ... اول اون 4 DVD روی هاردتون نصب میشه و به قولی extract میشه ...!!! بعد از اون ... Rockstar Games Social Club رو نصب کنید ... و بزارید که کاملا مراحل نصبش به پایان برسه ... بعد از اون خود بازی رو بزارید که نصب بشه... نصب که تمام شد سیستم رو reset کنید و بعد برنامه Game For Windows Live رو که به صورت اتوماتیک روی سرویس پک 3 نصب هست رو ترجیحا آپدیت کنید ... و بعد نصبش کنید ... بعد از اون کرک رازور رو که در همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید ... سیستم تون هم واسه اجرای این بازی کافیه !!! بازم به مشکل برخوردی مطرح کن... :great::give_rose:
-
سلام.
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه.
اما صفحه هی تکون میخوره !
چیکار کنم ؟
سیستم من :
cpu : intel core 2 duo e7300 2.66
ram : 4 gb
vga : geforce 9500 gt 512 mb ddr3
-
نقل قول:
سلام.
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه.
اما صفحه هی تکون میخوره !
چیکار کنم ؟
سیستم من :
cpu : intel core 2 duo e7300 2.66
ram : 4 gb
vga : geforce 9500 gt 512 mb ddr3
سلام دوست عزیز ...خوش اومدی ... توی تاپیک بگرد جواب سوالت رو پیدا میکنی ...!!! :yes:
-
نقل قول:
شما بازی رو کاملا پاک کنید ... خوب دقت کنید ...به حرفهایی که میدم کاملا گوش کنید و عمل کنید مشکلتون 100 % حل میشه ...!!!
اول اینکه باید بازیتون اون نسخه 4 DVD باشه ... اول اون 4 DVD روی هاردتون نصب میشه و به قولی extract میشه ...!!! بعد از اون ... Rockstar Games Social Club رو نصب کنید ... و بزارید که کاملا مراحل نصبش به پایان برسه ... بعد از اون خود بازی رو بزارید که نصب بشه... نصب که تمام شد سیستم رو reset کنید و بعد برنامه Game For Windows Live رو که به صورت اتوماتیک روی سرویس پک 3 نصب هست رو ترجیحا آپدیت کنید ... و بعد نصبش کنید ... بعد از اون کرک رازور رو که در همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید ... سیستم تون هم واسه اجرای این بازی کافیه !!! بازم به مشکل برخوردی مطرح کن... :great::give_rose:
سلام دوست عزیز
اینجا 1 مشکلی هست من نسخه 4 دی ود دی رو دارم ولی اکسترکت نمیکنه مستقیما نصب میکنه و وقتی نصب میشه داخل فولدزی که نصب کردم فایلهای زیر ایجاد میشه
بعدشم نه تو دی وی دیها و نه تو هارد چیزی به اسم سوشیال کلاب نیست که من برا نصب بذارم
بعدشم منظورتون اینه که من فایلاییرو که تو هاردم هست دوباره از تو خود هارد نصب کنم یا مجدد دی وی دی هارو نصب کنم؟
اگه منظورتون از هارده چجوری؟
خواهشا واضح توضیح بدین و سوشیال کلاب رو هم برای دانلود بزارید
ممنون و متشکر
-
دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
-
5 :تعداد فایل پیوست
دوستان عزیز سلام
من این بازی رو با کرک رازور نصب کردم اما هر کاری مینکنم بازی شروع نمیشه:1. (28):. یعنی وقتی play رو می زنم این جوری مشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی هم ok میکنم این جوری می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و باز کار نمی کنه
وقتی هم می خوام اکنت جدید بسازم هر چی روی create new account کلیک میکنم باز نمیشه.
با کرک فادور هم مشکل دارم
اگه میشم کمکم کنید ممنون میشم:great:.
سیستم من:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
نقل قول:
دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
دوست من اگر به پست قبلی من دقت کرده باشی گفنم که من کرکو نصب می کنم و مشکل دارم اصلا چیزی به اسم سوشیال کلاب تو فایلهای من نیست و کلا طرز دی وی دی های من با روشی که دوستمون گفتن فرق داره و به این ترتیب نیست که مثل خیلی از بازی ها فایلهای ستاپ توی هارد اکسترکت بشه بعد از توی هارد نصب کنیم بلکه دی وی دی های من مستقیما بازی رو نصب میکنه که داخل پوششم یه سری فایل هست ولی سوشیال کلاب وجود نداره عکس فایلارم تو پست قبلیم گذاشتم
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
-
کسی نیست کار مارو راه بندازه؟
-
دوستان مشکل من با اجرای بازی حل شده و الان هم بازی به راحتی اجرا میشه.
اما دو تا سوال
-- تنظیمات Distance ... shadow و ... باید چند باشن ؟
-- موقع بازی , سایه ها صاف نیستند و گوشه هاش کجن و اینا ! مشکل از کجاست ؟
سیستم من اینه :
cpu : intel e7300
vga : geforce 9500gt 512mb ddr3
ram : 4gb
این هم benchmarks من :
Statistics
Average FPS: 26.54
Duration: 26.63 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 57%
Video memory usage: 86%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 177.83
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
Intel Pentium III Xeon processor
-
پاسخ: انتظار به پایان رسید GTA IV-CLONEDVD + Crack
نقل قول:
بله ، هم پچ و هم کرک هیچ مشکلی نداره .
از نظر من ، کمی وضع Load شدن Texture ها در حین بازی ، بهتر شده و کمی هم افزایش fps وجود داره .
فقط یه نکته مهم : زمانی که Benchmark رو اجرا میکنید و بلافاصله بازی رو اجرا میکنید ، بعضی از صداها حذف میشه . با یک بار Restart کردن سیستم ، مشکل حل میشه .
این هم نتایج بنچ مارک جدید با Patch 1.0.1.0 :
Before
==================================
After
سلام دوست عزیزم
سیستم من تقریبا مثل سیستم شماست . سی پی یو که دقیقا مثل هم هستش . رم 2 گیگابایت و کارت گرافیک 1 گیگابایت 9400 GT
اما من فقط 10 fps دارم !!!
به نظرتون چرا ؟ پچ و کرک رو هم ریختم
روی ویندوز سون و ویستا fps من فقط 7 بود . الان که سرویس پک 3 ریختم شده 10 درحالیکه در بنچمارک شما نزدیک 40 هستش !!!
میشه راهنماییم کنید که چرا مشکل داره ؟؟؟
این هم Benchmark من به صورت کامل :
نقل قول:
Average FPS: 10.01
Duration: 37.76 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 71%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
File ID: benchmark.cli
راستی من برای کارت گرافیکم درایوری نصب نکردم . آیا ممکنه اشکال از این باشه ؟ میشه یک درایور برای کارت گرافیک من ( هم xp و هم vista ) معرفی کنین ؟
بسیار تشکر ...
-
نقل قول:
سلام دوست عزیزم
سیستم من تقریبا مثل سیستم شماست . سی پی یو که دقیقا مثل هم هستش . رم 2 گیگابایت و کارت گرافیک 1 گیگابایت 9400 GT
اما من فقط 10 fps دارم !!!
به نظرتون چرا ؟ پچ و کرک رو هم ریختم
روی ویندوز سون و ویستا fps من فقط 7 بود . الان که سرویس پک 3 ریختم شده 10 درحالیکه در بنچمارک شما نزدیک 40 هستش !!!
میشه راهنماییم کنید که چرا مشکل داره ؟؟؟
این هم Benchmark من به صورت کامل :
راستی من برای کارت گرافیکم درایوری نصب نکردم . آیا ممکنه اشکال از این باشه ؟ میشه یک درایور برای کارت گرافیک من ( هم xp و هم vista ) معرفی کنین ؟
بسیار تشکر ...
بله ، حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید . لینک های دانلود :
البته پردازنده من در بنچ مارک یاد شده تا فرکانس 3.8Ghz اورکلاک شده بود . از طرفی این بازی به شدت به توانایی پردازنده وابسته هست .
همچنین VGA بنده Geforce 8600GT 256MB DDR3 بود که تا فرکانس 720/1800 اورکلاک شده بود که حدودا 15 الی 20 درصد از VGA فعلی شما قوی تر هست .
شما درایور جدید رو هم نصب کنید در بهترین حالت 15 الی 20% افزایش FPS داشته باشید . پیشنهاد می کنم ، CPU رو 20% اورکلاک کنید .
-
نقل قول:
بله ، حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید . لینک های دانلود :
البته پردازنده من در بنچ مارک یاد شده تا فرکانس 3.8Ghz اورکلاک شده بود . از طرفی این بازی به شدت به توانایی پردازنده وابسته هست .
همچنین VGA بنده Geforce 8600GT 256MB DDR3 بود که تا فرکانس 720/1800 اورکلاک شده بود که حدودا 15 الی 20 درصد از VGA فعلی شما قوی تر هست .
شما درایور جدید رو هم نصب کنید در بهترین حالت 15 الی 20% افزایش FPS داشته باشید . پیشنهاد می کنم ، CPU رو 20% اورکلاک کنید .
سلام مجدد خدمت استاد گرامی
آقا منظورتون رو از اینکه CPU رو 20% اورکلاک کنم نفهمیدم.
ایراد از سی پی یو که نیست ؟؟؟ چون 70 درصد استفاده میشه در هنگام بازی ...
و اینکه ...
عصر رفتم پیش کسی که سیستم رو خریداری کردم ازش ، گفتش سی پی یو تون ( E5200 , Dual Core 2,5 Ghz ) تقریبا مناسب این بازی هستش . رم هم مناسبه ( 2 گیگابایت ) ، تنها چیزی که مشکل دارید VGA هستش چون VGA فعلی من Geforce 9400 GT 1 GB DDR 2 هستش . گفتن اگه فقط VGA رو به Geforce 9600 GT 1 GB DDR3 تغییر بدید مشکل حل میشه . نظر شما چیه ؟ هم در مورد سی پی یو و هم در مورد VGA
اگر بنا به تعویض کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ حداکثر قیمت تا 170 تومان ( و البته از کارت گرافیک فعلی ام قوی تر باشه و بازی رو درست اجرا کنه )
به نظرتون کدوم یک از VGA های موجود در این صفحه بهتره ؟ و اینکه مثلا DDR 3 512 MB از DDR 2 1 GB بهتره ؟؟
یه دنیا ممنون . منتظرم :1. (40):
-
نقل قول:
سلام مجدد خدمت استاد گرامی
آقا منظورتون رو از اینکه CPU رو 20% اورکلاک کنم نفهمیدم.
ایراد از سی پی یو که نیست ؟؟؟ چون 70 درصد استفاده میشه در هنگام بازی ...
و اینکه ...
عصر رفتم پیش کسی که سیستم رو خریداری کردم ازش ، گفتش سی پی یو تون ( E5200 , Dual Core 2,5 Ghz ) تقریبا مناسب این بازی هستش . رم هم مناسبه ( 2 گیگابایت ) ، تنها چیزی که مشکل دارید VGA هستش چون VGA فعلی من Geforce 9400 GT 1 GB DDR 2 هستش . گفتن اگه فقط VGA رو به Geforce 9600 GT 1 GB DDR3 تغییر بدید مشکل حل میشه . نظر شما چیه ؟ هم در مورد سی پی یو و هم در مورد VGA
اگر بنا به تعویض کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ حداکثر قیمت تا 170 تومان ( و البته از کارت گرافیک فعلی ام قوی تر باشه و بازی رو درست اجرا کنه )
به نظرتون کدوم یک از VGA های موجود در این صفحه بهتره ؟ و اینکه مثلا DDR 3 512 MB از DDR 2 1 GB بهتره ؟؟
یه دنیا ممنون . منتظرم :1. (40):
در مورد 20% اورکلاک پردازنده ، منظورم اینه که فرکانس پردازنده تون رو 20% بیشتر از 2.5Ghz افزایش بدید . حدودا 3Ghz میشه . اگر با اورکلاکینگ آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بازدید کنید .
در 90% بازی های کنونی VGA یا بهتر بگم GPU نقش محوری رو در اجرای بهتر گیم ایفا می کنه . ولی استثناعا در این بازی قضیه برعکس هست . یعنی CPU نقش محوری رو بازی می کنه .
تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، این مسئله رو تحلیل کردم .
همچنین تو چارت زیر ، می تونی تاثیر قدرت پردازنده رو در اجرای این بازی مشاهده کنی :
در مورد سوالتون در مورد تفاوت پهتای باند و حجم حافظه برای اینکه وارد مباحث طولانی نشیم ، با یک مثال ساده بحث رو جمع می کنم :
در رزولیشن ها و تنظیمات Antialiasing متعارف ( حداکثر رزولیشن پشتیبانی شده توسط LCD های 20 - 22 اینچ کنونی ) ، اگر GPU هر دو VGA یکسان باشه ، مدل 512MB DDR3 تقریبا در تمام تست ها یک سرو گردن از 4GB DDR2 هم سرتره ! دیگه 1GB که قابل شما رو نداره ! LOL
برای مشاوره برای خرید کارت گرافیک پیشنهاد می کنم در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، تاپیک جدیدی ایجاد کنید . بنده در حال حاضر دقیق از وضعیت بازار اطلاع ندارم . بقیه دوستان حتما شما رو راهنمایی خواهند کرد .
-
با تشکر فراوان از زحمتهای شما . خیلی لطف دارید.
در کل به نظرتون سی پی یو رو عوض کنم و یا کارت گرافیک؟ برای اینکه وضعیت بازی بهتر بشه ؟
یا به نظرتون اگه سی پی یو رو اورکلاک کنم و کارت گرافیک رو ارتقا بدم بهتر نیست ؟
مشخصات سیستمم رو هم در پستهای قبل نوشتم و اینجا هم مینویسم
VGA : Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram : 2GB
-
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
-
نقل قول:
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
دوست عزیز برای ما هم همینطور بود! وقتی اون اومد شاید یه 20 ثانیه طول میکشید تا داخل بازی بره!! اونجا هم نباید اکانت بسازی! skip رو بزن!! اگه نمیشه پچ رو نصب کن ببین جواب میده!!
Done by Razor 1911
بعد از نصب پچ ای کارو انجام بده!
اول
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کن بریز تو شاخه اصلی بازی X:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
بعد پوشه savegames رو از
X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بگیر بریز
My Documents\Rockstar Games\GTA IV
بعد بازی رو اجرا کن!
-
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
-
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
-
نقل قول:
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
سلام
این بازی بیشتر با چهار هسته ای ها مناسب هست.Q6600 هم دیگه قدیمی شده اورشم بکنی باز fsb ش پایینه.Q9550 بگیر حسابی حال کن حالا حالا ها جواب میده 12 مگ کشه چهار هستم هست:1. (5):
-
نقل قول:
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
شما باید از xlive که در این مسیر قرار داره استفاده کنی!
C:\Documents and Settings\Hell\Local Settings\Application Data\Microsoft
-
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پتچ 1.0.4 رو دانلود کنید .
حالا هر کسی کرکش رو داره قرار بده .
در ضمن با این پتچ نیازی به نصب پتچ های قبلی نیست .
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اینجا 1 مشکلی هست من نسخه 4 دی ود دی رو دارم ولی اکسترکت نمیکنه مستقیما نصب میکنه و وقتی نصب میشه داخل فولدزی که نصب کردم فایلهای زیر ایجاد میشه
بعدشم نه تو دی وی دیها و نه تو هارد چیزی به اسم سوشیال کلاب نیست که من برا نصب بذارم
بعدشم منظورتون اینه که من فایلاییرو که تو هاردم هست دوباره از تو خود هارد نصب کنم یا مجدد دی وی دی هارو نصب کنم؟
اگه منظورتون از هارده چجوری؟
خواهشا واضح توضیح بدین و سوشیال کلاب رو هم برای دانلود بزارید
ممنون و متشکر
یکی جواب مارم بده 10 روز گذشت
-
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و یه هفته ای هست که مشکلی نداشتم ( به جز کندی بازی که اشکال از گرافیکمه )
امروز میخواستم برم داخل بازی بعد از اینکه Start رو زدم انیمیشن های دختر و پسرها اومد و دیگه بازی رو نمیاره و همین طور این انیمیشن های میان و میرن تا اینکه سیستم رو ریست کنم !
به نظرتون اشکال از چیه ؟
-
کسی کرک این 1.0.4 رو نداره ؟