سلام.من موقع نصب به این مشکل خوردم...در حالی که درایو E حدود 60گیگ خالی داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
سلام.من موقع نصب به این مشکل خوردم...در حالی که درایو E حدود 60گیگ خالی داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
درایوی که ویندوز توش نصبه فضای خالی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-08-09)
کاربر افتخاری
حدود 1گیگ خالی داره...مگه اونم مهمه؟؟؟اونم تا این حد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
MR.Fantastic (19-08-09)
من اسم dataa3ec رو در سیستمم سرچ کردم ولی اصلا پیدا نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-08-09)
کاربر افتخاری
این فکر کنم منظورش فایل نصب باشه که رو سی دی به صورت زیپش کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
MR.Fantastic (19-08-09)
یا این فایل تو DVD نیست و یا اینکه برای انتقال موقتش در هنگام نصب به اندازه کافی تو درایو ویندوز فضای خالی نیست(فکر کنم میره تو Temp)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به نظر من این اشکال فقط بخاطر نبود جا تو درایوه ویندوزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (20-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.من gta 4 با کرک razor رو نصب کردم.تنها مشکلی که فعلا دارم اینه که هر چند دقیقه یک بار بیشتر مواقعی که escape رو می زنم این ارور رو میده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks