"این پچ" مورد نظر شما کدوم پچه؟ همونی که آقای موذنی گفتن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط monaj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
"این پچ" مورد نظر شما کدوم پچه؟ همونی که آقای موذنی گفتن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط monaj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یه پیشنهاد واستون دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول بازیو از اول نصب کنید و بعد به ترتیب همه پچ هارو نصب کنید و بعد از نصب 1.0.3.0 کرکشو بریزیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازم مشکل داشتید یکم تنظیمات گرافیکی بازیو دست بزنید مثلا سایه هارو غیر فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه:از آپدیت بودن درایور گرافیکتون مطمئن شوید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ویندوزم کاملا آپ دیته و درایور گرافیکم هم همینطور.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از همه ی پچ ها 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 هست؟! و بعد از اون کرک مورد نظر شما را بریزم؟
OK منظورم همینه و کرکشم قبلا گذاشته بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همه فایل های داخل کرکو باید توی پوشه اصلی بازی بریزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مشکلی بود بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونم. من 1.0.4 پچ و کرک را پس از نصب دوباره اجرا کردم اصلا بالا نیامد. روی همین ترکیب مجددا پچ 1.0.3 را اجرا کردم. بالا آمد اما مشکل لرزش دوربین بود. به توصیه ی جناب اورکلاکر launchGTAIV را اجرا کردم در این یکباری که 15 دقیقه به تست بازی پرداختم لرزش دوربین و حرکت خودبخودی ماشین دیده نشد. امیدوارم مشکل دوباره برنگرده. ممنونم از شما دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن در سایتهای خارجی دیدم هرکس سوال درباره ی لرزش دوربین پرسیده بود جواب داده بودند بازی دزدها را راهنمایی نمی کنیم. ظاهرا این مشکل مربوط به تمام کسانی بوده که نسخه ی غیراصلی بازی را داشتند. البته اینجا ایرانه و خوشبختانه این مورد گناه به حساب نمیاد.
کاربر افتخاری
سلام.من موقع نصب به این مشکل خوردم...در حالی که درایو E حدود 60گیگ خالی داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
درایوی که ویندوز توش نصبه فضای خالی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-08-09)
کاربر افتخاری
حدود 1گیگ خالی داره...مگه اونم مهمه؟؟؟اونم تا این حد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
MR.Fantastic (19-08-09)
من اسم dataa3ec رو در سیستمم سرچ کردم ولی اصلا پیدا نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-08-09)
کاربر افتخاری
این فکر کنم منظورش فایل نصب باشه که رو سی دی به صورت زیپش کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
MR.Fantastic (19-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks