خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
کاربر شهرسختافزار
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
|
|
دوست عزیز برای ما هم همینطور بود! وقتی اون اومد شاید یه 20 ثانیه طول میکشید تا داخل بازی بره!! اونجا هم نباید اکانت بسازی! skip رو بزن!! اگه نمیشه پچ رو نصب کن ببین جواب میده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط holor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Grand Theft Auto IV v1.0.3.0 [196 KB] Fixed Executable
Done by Razor 1911
بعد از نصب پچ ای کارو انجام بده!
اول اینو دانلود کن بریز تو شاخه اصلی بازی X:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
بعد پوشه savegames رو از
X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بگیر بریز
My Documents\Rockstar Games\GTA IV
بعد بازی رو اجرا کن!
آخرین ویرایش توسط alinice321 در تاریخ 19-06-09 انجام شده است
holor (23-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ازتون ممنونم بلاخره درست شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aaeekkk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی بیشتر با چهار هسته ای ها مناسب هست.Q6600 هم دیگه قدیمی شده اورشم بکنی باز fsb ش پایینه.Q9550 بگیر حسابی حال کن حالا حالا ها جواب میده 12 مگ کشه چهار هستم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
holor (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
|
|
شما باید از xlive که در این مسیر قرار داره استفاده کنی!ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
C:\Documents and Settings\Hell\Local Settings\Application Data\Microsoft
holor (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
از اینجا پتچ 1.0.4 رو دانلود کنید .
حالا هر کسی کرکش رو داره قرار بده .
در ضمن با این پتچ نیازی به نصب پتچ های قبلی نیست .
کاربر شهرسختافزار
کسی کرک این 1.0.4 رو نداره ؟
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها میتونید از اینا رمز ... سیو ... ترینر ... پچ و ... رو تهیه کنید !!!
کد:http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&titelonly=Grand+Theft+Auto+IV
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks