ویندوز سونی که نصب میکنی از این ایرانی هاست که دستکاری شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم نشد. رو ویندز 10 بودا ویندز 7 زدم اینطوری شده. البته از اولم رو ویندز 7 بود خودش گفت تست کنم ویندز 10 و خوشش نیومد دوباره امد رو ویندز 7 ولی حالا اینطوری. اون موقعه ویندز 7 بود هیچ بازی نداشت. بعد امدن ویندز 10 بازی خریدنش شروع شد حالا برگشت رو ویندز 7 نصب نمیشه گند زده چه کنم چی به زهنتون میرسه مشکل کجاست؟ اینم بگم قبلا رو ویندز 7 چندین بازی نصب بوده و یمارو ویندز سالمه هیچ مشکلی نداره.
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
ویندوز سونی که نصب میکنی از این ایرانی هاست که دستکاری شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (17-06-16), Aaron Swartz (17-06-16)
|
نه به هیچ وج فول اکتیو... قبلا همین بازی های که اسم بردم رو همین ویندز نصب بودن و اجرا هم میشودن. الان اصلا نمیاد برای نصب.
خو همین فول اکتیو یعنی دستکاری شده دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز مشکل داره ، توی منو استارت سرچ کن cmd و چیزی که پیدا کرده روش کلیک راست کن و بزن run as admin و این کد رو توش بنویس و بزار تا کارش رو انجام بده، ببین درست میشه یا نه.
کد:sfc /scannow
...
بحث فول اکتیو نیست . این دستکاریی هایی که میکنند . عملکرد ویندوز رو مختل میکنند . شما بازی رو کپی کنید روی هارد و از روی هارد ستاپ را اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم انجام بدید .
Download Tweaking.com - Repair MSI (Windows Installer) - MajorGeeks
زدم هیچی نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...6827795970.png
...
گفتم که کلیک راست کنید و بصورت Run as administrator اجرا کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
این راه جواب نداد
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...1169842145.png
اون راه هم گذاشتین برای دانلود. دانلود کردم. خودش باز دانلود کرد و نصب ولی باز هیچی..
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
cmd رو باز کن (البته روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن)
بعد عبارت زیر رو کپی کن و توی cmd برو paste کن و اینتر کن و صبر کن کار تموم بشه
sc config secdrv start= auto
ببین درست می شه یا نه
نه درست نشد...
در واقع فقط یه سریع انگلیسی نوشت سریع رفت. عین نظر بالای که گفته بود انقدر طول نداد
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...4312113541.png
...
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 17-06-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks