0reza666 (17-06-16), Aaron Swartz (17-06-16), mohammad- (18-06-16)
نسخه ویندوزت مشکل داره . با یک dvd دیگه بدون دستکاری نصب کن و اون برنامه هایی که لینک دادم نصب کنی بدون مشکل اجرا میشه بازیها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (17-06-16), Aaron Swartz (17-06-16), mohammad- (18-06-16)
برو توی کنترل پنل و توی programs and features و از سمت چپ بالا view installed updates رو باز کن و ببین آپدیت زیر اونجا نصبه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نصب بود انتخابش کن و uninstall رو بزن
kb3086255
0reza666 (17-06-16), Aaron Swartz (17-06-16)
ببخشید این آپدیت چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
مشکل از یک درایور به نام Secdrv.sys بود که مربوط به گرافیکه و برای ارتباط سیستم با سخت افزارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول فکر کردم شاید سروبس این درایور فعال نیست گفتم دستور زیر رو بزن
sc config secdrv start= auto
ولی وقتی گفت درست نشد رفتم دقیق تر نگاه کردم که این درایور مشکلاتی رو برای کاربر ها ایجاد کرده و تو بعضی از بازی های قدیمی هم همین طور و یک قابلیت هم داره که malware هایی هم می تونه بهش بچسبن و باعث مشکل بشن
اون آپدیت هم کلا این رو پاک می کنه
شاید اگه می گفتم دستور زیر رو بزن تا سرویس این درایور متوقف بشه درست می شد
sc stop secdrv
به قول دوستمون آقا رضا بر عکس گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 18-06-16 انجام شده است
Aaron Swartz (19-06-16), AMD>INTEL (18-06-16), amigames (19-06-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks