پاسخ: نصب نشدن بعضی از بازی ها رو ویندز7
بازم نشد. رو ویندز 10 بودا ویندز 7 زدم اینطوری شده. البته از اولم رو ویندز 7 بود خودش گفت تست کنم ویندز 10 و خوشش نیومد دوباره امد رو ویندز 7 ولی حالا اینطوری. اون موقعه ویندز 7 بود هیچ بازی نداشت. بعد امدن ویندز 10 بازی خریدنش شروع شد حالا برگشت رو ویندز 7 نصب نمیشه گند زده چه کنم چی به زهنتون میرسه مشکل کجاست؟ اینم بگم قبلا رو ویندز 7 چندین بازی نصب بوده و یمارو ویندز سالمه هیچ مشکلی نداره.
نقل قول:
بازم نشد. رو ویندز 10 بودا ویندز 7 زدم اینطوری شده. البته از اولم رو ویندز 7 بود خودش گفت تست کنم ویندز 10 و خوشش نیومد دوباره امد رو ویندز 7 ولی حالا اینطوری. اون موقعه ویندز 7 بود هیچ بازی نداشت. بعد امدن ویندز 10 بازی خریدنش شروع شد حالا برگشت رو ویندز 7 نصب نمیشه گند زده چه کنم چی به زهنتون میرسه مشکل کجاست؟ اینم بگم قبلا رو ویندز 7 چندین بازی نصب بوده و یمارو ویندز سالمه هیچ مشکلی نداره.
ویندوز سونی که نصب میکنی از این ایرانی هاست که دستکاری شده ؟
نه به هیچ وج فول اکتیو... قبلا همین بازی های که اسم بردم رو همین ویندز نصب بودن و اجرا هم میشودن. الان اصلا نمیاد برای نصب.
نقل قول:
نه به هیچ وج فول اکتیو... قبلا همین بازی های که اسم بردم رو همین ویندز نصب بودن و اجرا هم میشودن. الان اصلا نمیاد برای نصب.
خو همین فول اکتیو یعنی دستکاری شده دیگه.
ویندوز مشکل داره ، توی منو استارت سرچ کن cmd و چیزی که پیدا کرده روش کلیک راست کن و بزن run as admin و این کد رو توش بنویس و بزار تا کارش رو انجام بده، ببین درست میشه یا نه.
نقل قول:
بحث فول اکتیو نیست . این دستکاریی هایی که میکنند . عملکرد ویندوز رو مختل میکنند . شما بازی رو کپی کنید روی هارد و از روی هارد ستاپ را اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه .
این هم انجام بدید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
زدم هیچی نمیشه
...
گفتم که کلیک راست کنید و بصورت Run as administrator اجرا کنید.
این راه جواب نداد
اون راه هم گذاشتین برای دانلود. دانلود کردم. خودش باز دانلود کرد و نصب ولی باز هیچی..
نقل قول:
سلام. ویندز سیستم بردار زادمو عوض کردم و از ویندز 10 به ویندز 7 گذاشتم ولی حالا بعضی از بازی ها چه قدیم چه جدید نصب نمیشن. منظور از نصب نشدن اصلا رو ایکون بازی میزنم نمیاد بالا تا ادرس جای نصب یا تیک دایرکتس یا چیزی بزنم بازی ها هم همشون سالمند ویندز هم سالمه قبل اینکه ویندز 10 بزنم همون ویندز بود و همون بازی ها هم نصب بود الان این مشکل به وجود امده. و تا الان که تک تک دارم بازیهاش نصب میکنم 5 تا بازی نصب نمیشه و این مشکل به وجود امده. بعضی موقعه یه اروری میده که من فقط از این ارور عکس گرفتم. چی شده و مشکل کجاست
یه اروری هم میومد نشد عکس بگیرم و یه چیزی تا 100 درصد میرفت ولی باز اجازه نمیداد بازی نصب کنم و الکی اون ارور میومد و من اجازه میدادم 100 درصد بشه این دیگه چه مشکلیه بوجود امده... 5 تا بازی هم نصب کردم یعنی اجازه داد نصب بشه و سالمه دیگه...
سلام
cmd رو باز کن (البته روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن)
بعد عبارت زیر رو کپی کن و توی cmd برو paste کن و اینتر کن و صبر کن کار تموم بشه
sc config secdrv start= auto
ببین درست می شه یا نه
نه درست نشد...
در واقع فقط یه سریع انگلیسی نوشت سریع رفت. عین نظر بالای که گفته بود انقدر طول نداد
...