Labyrinth (05-04-08)
Call of Duty 4 : Modern Warfare
Crysis
Labyrinth (05-04-08)
SSA Super V.I.P
bamy عزیز درسته داستان کوتاه بود ولی جذاب .
میشه یه جورایی روی درجه ی Vetern تمومش کرد که یه کم طول بکشه !
در مورد اون تفنگ هم والا من Crysis رو تموم نکردم به خاطر همین نمی دونستم ، ولی خیلی عجیبه که دقیقا توی هر دو بازی هست !
ضمنا نسخه ی Game Of The Year Edition بازی COD4 برای 360 داره میاد ، بپا جا نمونی !
ممنونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میلاد جان از شما هم ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (05-04-08)
بچه ها آراء فعلا 6-6 مساوی هست معلومه هر دو بازی طفدارای خودشون رو دارن!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
با رای من call of duty یه رای افتاد جلو فعلا 7 به 6 به نفع ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
داره آبروریزی میشه!
یکی بیاد دفاع کنه از crysis!
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهرسختافزار
من هم به Cod 4 رای دادم ، چون :
داستان بازی عالی !
گرافیک عالی و اینکه روی بیشتر سیستم ها به کیفیت خوب اجرا میشد !
نوگرایی توش خیلی زیاد دیده می شد !
درسته که Crysis هم از همه نظر عالی بود ، ولی چون بیشتر یه کلک تبلیغاتی برای فروش بیشتر کارت های گرافیکی قدرتمند و ...... بیشتر سخت افزار و ........ بود ، با این مدلش 100% مخالفم !!
یعنی چی !! 2 میلیون بلکه هم بیشتر پول Pc بدم ، بشینم Crysis بازی کنم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخوام صد سال سیاه در هر چی بازی اینطوری رو گل بگیرن !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که خیلی ار بازی های بازار ، اینطوری سنگین نیستن !!
.
.
....
......
Labyrinth (05-04-08)
والا دیگه چی بگم .... حرف حساب جواب نداره !
در مورد Game Of The Year Edition هم باید بگم بیشتر به درد کاربران XBOX LIVE میخوره ... نه ما ایرانیا که BAN میشیم...
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
PCminister (05-04-08)
چون موتور کرایسس جوری طراحی شده که با قوی ترین و بالا ترین تنظیمات اجرا می شه نمره پائین بهش میدن.ولی هر کی روی very high بازی کنه متوجه می شه چه بازی خدای.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bamy (05-04-08)
مشکل هم همینه ..... هر کسی نمیتونه این بازی رو بازی کنه ... مثلا خود منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم موافقم...
الان ساسان جان میان میگن همه چی گرافیک نیست!
این بازی به نظر من باید 1 سال دیگه عرضه میشد که تا اون موقع این شرکتای سخت افزاری یه تکونی به خودشون میدادن تا بتونن یک سخت افزار خوب برای این بازی ارائه بدن!
البته به نظر میرسه عرضه این بازی (کرایسیس) سیاستی بوده تا شرکتای سخت افزاری بتونن قطعه خودشونو بفروشن!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks