گرافیک به تنهایی امتیاز نیست و فقط و فقط میتونه دلیل رای دادن به Crysis برای قسمت Graphic , Technical باشه .
در ضمن نیازهای شدید سخت افزاری حسن نیست بلکه عیب محسوب میشه .
COD4 با این گرافیک سنگین در عین حال سخت افزار بسیار قوی ای نیاز نداره .
Call of Duty 4 : Modern Warfare
Crysis
SSA Super V.I.P
گرافیک به تنهایی امتیاز نیست و فقط و فقط میتونه دلیل رای دادن به Crysis برای قسمت Graphic , Technical باشه .
در ضمن نیازهای شدید سخت افزاری حسن نیست بلکه عیب محسوب میشه .
COD4 با این گرافیک سنگین در عین حال سخت افزار بسیار قوی ای نیاز نداره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
فکر کنم این جمله بیانگر یک عیب باشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نمی گم ؟البته به دلیل نیازهای شدید سخت افزاری Crysis ، این بازی کلا رای نمی آورد
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
SSA Super V.I.P
دقیقا درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
بنام خدا
من Cod4 رو بازی نکردم . اما دموهاش رو دیدم .. گرافیکش خیلی خوبه ...
و با توجهبه گفته های دوستان نیاز سخت افزاری خوفی رو هم نمیطلبه ..
اما کرایسیس .. گرافیکش محشره و از نظر سخت افزار ملت در مضیغه هستند ...
اینها به کنار ببینید کدوم یکی گیم پلیش زیبا تر و قویتره ...
از کد نویسی به نظر من عوامل کرایسیس به مراتب بهتر عمل مردن .. قابلی کنش با تمام اشیاء اطرافتون ..هوش مصنوعی دشمنان .. محصط اطراف .. قابلیت های فیزیکی که در بازی قرار داده شده .. همه اینها نشونه ای زا قدرت سازندگان دارن ..
نمیدونم کال او دوتی تا چه اندازه ایه ..
اما چیزی که میتونم بگم اینه که با توجه به مسائل فوق اونی شایسته تره که گیم پلی بهتری داشته باشه ..چون ملت بازی رو میگیرین که سرگرم شن ...
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks