سلام .
من سریال نامبر این بازی رو میخرم و میفروشم .
از سایت معتبر دایرکت 2 درایو
سلام .
من سریال نامبر این بازی رو میخرم و میفروشم .
از سایت معتبر دایرکت 2 درایو
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
|
خریدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟ چطوری؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم
وقتی وارد بازی میشم و بعد از 1 الی 3 دقیقه بازی کردن مثلا چرخیدن در شهر یا .... یهو کاراکتر بازی سرچ گیج میره ( مثل یکی از مرحله هاش که مشروب میزنه باید با سر گیجه رانندگی کرد ..... ) و اگر سوار ماشین بشم ماشین خودش یهو گاز میخوره و از جلوی کاپوت هم دود میاد بیرون یعنی اگر چند دقیقه صبر کنم خود به خود ماشین منفجر میشه !!!! جالبش اینجاست اگر پیاده بشم ماشین باز واسه خودش گاز میخوره و میره انگار یک عدد آجر روی پدال گاز میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در صورتی که هیچ آدمی توی ماشین نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اعصابم خورد شده نمیدونم چه کار کنم !!!
من خودم فکر میکنم مشکل از کرک هست ولی 2 تا از دوستام دارن با همین کرک من بازی میکنند وهیچ مشکلی هم ندارند !!! حالا نمیدونم چه کار کنم که درست بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا این ناجوانمردانه داره منو میرنجونه کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه کرکی استفاده می کنی؟
Overclocker (06-04-09)
|
بهترین کرک موجود برای بازی، کرک گروه Razor1911 است.
هر 3 فایل موجود در Crack بازی (LaunchGTAIV، GTAIV.exe و 1911.dll) باید در محل نصب بازی کپی شوند.
* در صورتی که قبلا از Crack دیگری استفاده کردهاید، بهتر است یک دور بازی را Uninstall کرده و مجددا با استفاده از Crack گروه Razor1911 نصب کنید.* استفاده از این Crack به همه توصیه میشود. با استفاده از این Crack مشکل تکان خوردن دوربین و حرکت خود به خودی ماشینها کاملا برطرف میشود.
Overclocker (06-04-09), Quick (05-08-09)
دوستان فراموش نکنید که ورژن GTA من 1.0.3 هست ها ..... پس کرک 1.0.3 میخوام نه پایین تره !
حالا اینی که شما گزاشتی 1.0.3 هست ؟ لینک جایی که این کرک رو پیدا کردی رو میزاری لطفا ؟
alinice321 (06-04-09)
بفرما دوست عزیز، اینم کرک 1.0.3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.megaupload.com/?d=SXVAGADA
http://www.zshare.net/download/57879426b84a4b96/
Overclocker (06-04-09)
تشکر میکنم خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تستش کردم نتیجه رو اطلاع میدم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks