با توجه به اینکه نسخه ی PC مدت زمان زیادی بعد از نسخه ی کنسول منتشر شد ، جزییات گرافیکی بالاتر PC اصلا عجیب نیست . :great:نقل قول:
Printable View
با توجه به اینکه نسخه ی PC مدت زمان زیادی بعد از نسخه ی کنسول منتشر شد ، جزییات گرافیکی بالاتر PC اصلا عجیب نیست . :great:نقل قول:
بازی رو خیلی وقته تموم کردم ... میخوام ویندوز نصب کنم و سیو هام رو بردارم ... چطور و از کجا میشه سیو هام رو بردارم ؟ که بعدا بشه در همون محل قبلی کپیشون کنم و بازی کنم ؟! مثل اینکه میگن پوشه x.live رو هم باید کپی کنیم :1. (27):؟!!! اون کجاست دیگه ؟ یکی تو system32 دیدم ... همونو باید کپی کنم ؟ لطفا یه توضیح کلی بدید :give_rose:
من این بازی رو دارم ولی نصب نکردم اخه شنیدم XP SP3 میخواد.واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟؟
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
اقایون سلام
من یک مشکل دارم
برای اجرای بازی باید Rockstar Games Social Club رو اجرا کنم ؟؟
وقتی اجراش می کنم و skip login رو که می زنم و بعدش کلید play رو می زنم با این ارور مواجه می شوم . لطفا اساتید راهنمایی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما باید روی اون قسمت نارنجی رنگ(لینک) کلیک کنید و game for wondows رو آپدیت کنید... مشکل حل میشه :great::give_rose:نقل قول:
این دو فایل را کپی کن .نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
C:\Documents and Settings\amirpcp30\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Amirpcp30\Local Settings\Application Data\Microsoft\xlive
بله اما با این روش می شود درxp sp2 بازی را اجرا کرد.نقل قول:
1: از استارت به run رفته و کلمه ی regedit را تایپ کنید و اینتر را بزنید.
2: اول از هر کار از ریجستری یک بک آپ بگیرید.
3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows"
4: به جای 200 بنویسید 300
5: ریجستری را ببندید کامپیوتر را ریستارت کنید.
(برای تغییر xp sp2 به xp sp3 )
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز...ممنون از شما...ولی این 2 پست مربوط به 2 ماه پیش میشه...خیلی وقته که مشکلهامون حل شده !!!:yes::give_rose:
می شه توضیح بدید چطوری می شه از دایرکتوری شما چیز گرفت روش جدیده؟نقل قول: