پاسخ: »»تاپيك اختصاصي ( GTA IV ( Grand Theft Auto IV
نقل قول:
با سلام
من تو مرحله Clean Getway گیر افتادم
ماشین رو
میدزدم بعد میره کارواش. ولی وقتی میبرم پیش
پارکینگ جایی نیست
که ماشین رو اونجا
بزارم...پیاده هم میشم درش
قفل میشه دیگه هم
باز نمیشه...
کسی هم به من
زنگ نمیزنه...
چه باید کرد؟
کرک بازی من Razor هستش.
اگه کرکی باید نصب بشه ممنون میشم بهم لینک دانلود بدید.
و دیگه اینکه آیا ترینر ها روی پچ Razor عمل نمیکنه!!!فقط chaet ها عمل میکنند؟
سلام ... شما بعد از اینکه رفتی کارواش خودش علامت میده ... یه پارکینگ هست تقریبا زیر یک پل !!! درش اتوماتیک باز میشه ... شما راحت میری داخل ...حالا تعجب میکنم که شما میگی درش قفل میشه و باز نمیشه و علامت نیست و ...
مشکل شما ممکنه چیز دیگه ای باشه ... :1. (27):
الان بهترین کرکی که معرفی شده همون رازور 1911 هست که به راحتی جواب میده !!! :yes:
شماره تلفنها هم به راحتی جواب میده و مشکلی نداره ... :1. (40):
ودر آخر اینکه هیچ ترینری واسه این بازی ساخته نشده تابحال !!! فقط همون شماره تلفن های کد تقلب هست و دیگر هیچ :1. (38):
حالا باز اگه شما ترینر داری...بزار اینجا تا یه بررسی کنیم...ولی محال میدونم داشته باشید !!! :1. (10):
نقل قول:
سلام ... شما بعد از اینکه رفتی کارواش خودش علامت میده ... یه پارکینگ هست تقریبا زیر یک پل !!! درش اتوماتیک باز میشه ... شما راحت میری داخل ...حالا تعجب میکنم که شما میگی درش قفل میشه و باز نمیشه و علامت نیست و ...
مشکل شما ممکنه چیز دیگه ای باشه ... :1. (27):
الان بهترین کرکی که معرفی شده همون رازور 1911 هست که به راحتی جواب میده !!! :yes:
شماره تلفنها هم به راحتی جواب میده و مشکلی نداره ... :1. (40):
ودر آخر اینکه هیچ ترینری واسه این بازی ساخته نشده تابحال !!! فقط همون شماره تلفن های کد تقلب هست و دیگر هیچ :1. (38):
حالا باز اگه شما ترینر داری...بزار اینجا تا یه بررسی کنیم...ولی محال میدونم داشته باشید !!! :1. (10):
دوست عزیز مگه ممکنه برای این بازی ترینری نباشه؟!:1. (27): :1. (38):
من خودم از ورژن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده میکنم و خیلی خوب جواب میده، بقیه رو تست نکردم!:cool:
ولی اینطوری که فهمیدم ورژن اصلی بازی با ترینرها کمی مشکل داره، البته خودم تست نکردم!:whistle:
بفرما دانلود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Pass
madeusingtmk
b708k
givememorelives
ایول به ولت .. اینا رو از کجا پیدا کردی ؟ ولی حالا دیگه که بازی رو تموم کردیم ... باشه واسه بقیه که میخوان تازه شروع کنن !!! :yes:
مرسی از پاسخ های همه دوستان
ولی من هر کاری میکنم درب گاراژ باز نمیشه!!!!
کارواش هم میدونم کجاست، رفتم اونجا ماشین هم شستم و آروم هم رفتم که به چیزی نزنم ماشین رو.
بعد رفتم واسه گاراژ !!بازهم درب باز نمیشد!!!در بین راه هم هیچ تماس تلفنی نداشتم ...
بعد از اینکه ماشین شسته میشه و میگه ماشین تمیز شده باز مینیویسه که حالا باید ماشین فلانی رو بگیرید!در صورتی که ماشین زیر پای خودمه همون موقع!!!!
بچه خدایی کمک کنید تا مشکل حل بشه خسته شدم.همون مرحله موندم نمیشه هم بازی کرد دیگه قفل شده توی اون مرحله....
اگه یک پچ اصلی دارید واسم بزارید تا حداقل مرحله رو بگذرونم...
ممنون از همه
نقل قول:
مرسی از پاسخ های همه دوستان
ولی من هر کاری میکنم درب گاراژ باز نمیشه!!!!
کارواش هم میدونم کجاست، رفتم اونجا ماشین هم شستم و آروم هم رفتم که به چیزی نزنم ماشین رو.
بعد رفتم واسه گاراژ !!بازهم درب باز نمیشد!!!در بین راه هم هیچ تماس تلفنی نداشتم ...
بعد از اینکه ماشین شسته میشه و میگه ماشین تمیز شده باز مینیویسه که حالا باید ماشین فلانی رو بگیرید!در صورتی که ماشین زیر پای خودمه همون موقع!!!!
بچه خدایی کمک کنید تا مشکل حل بشه خسته شدم.همون مرحله موندم نمیشه هم بازی کرد دیگه قفل شده توی اون مرحله....
اگه یک پچ اصلی دارید واسم بزارید تا حداقل مرحله رو بگذرونم...
ممنون از همه
بفرما دوست عزیز!!!
ممنون از همه
مشکلم با کمک شما عزیزان حل شد
پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم و کرک هم ریختم بعد وارد بازی شدم و همه کارها درست پیشرفت .ولد تلفن زد و گفت ماشین رو ببر کارواش و.....
اگه کسی مشکل داشت این کارو بکنه حل میشه.
راستی با پچ gtaiv 1.0.3.0 بازی ارورو dont send میداد!!! بعد که پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم ok شد.
فقط یه چیزی واسه پچ gtaiv 1.0.2.0 ترینر بدون مشکل هست؟ هرچی ترینر اجرا میکنم یا توی بازی و یا قبل از بازی ارور میده!
ممنون از همه
نقل قول:
ممنون از همه
مشکلم با کمک شما عزیزان حل شد
پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم و کرک هم ریختم بعد وارد بازی شدم و همه کارها درست پیشرفت .ولد تلفن زد و گفت ماشین رو ببر کارواش و.....
اگه کسی مشکل داشت این کارو بکنه حل میشه.
راستی با پچ gtaiv 1.0.3.0 بازی ارورو dont send میداد!!! بعد که پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم ok شد.
فقط یه چیزی واسه پچ gtaiv 1.0.2.0 ترینر بدون مشکل هست؟ هرچی ترینر اجرا میکنم یا توی بازی و یا قبل از بازی ارور میده!
ممنون از همه
من خودم از ترینر ورژن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده میکنم و خیلی خوب جواب میده:yes:
آره ... این از همش بهتره ... :yes:اینم پسوردش madeusingtmk
دوستان یک سوال:
من نسخه ی ارجینال کاملش رو دارم. چجوری آنلاین میشه بازی کرد و بازی آنلاینش شامل چه چیزایی میشه؟
نقل قول:
سلام .
من سریال نامبر این بازی رو میخرم و میفروشم .
از سایت معتبر دایرکت 2 درایو
خریدارم :great:!!!
چند؟ چطوری؟؟؟؟:11():