شرمنده:1. (2)::1. (2):نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
شرمنده:1. (2)::1. (2):نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منظور شما را نفهمیدم؟نقل قول:
نقل قول:
بعنی مگه کامپیوتر شما سرور هست که بتونید از c:// برای کسی اپلود کنید >؟
نقل قول:
:1. (38): نه معین جان ... منظور این دوستمون این بود که به فرض اگه میخواهید سیو رو بردارید .. به این آدرس برید... فقط همین :1. (40):
والا اگه منظورشون سیو گیم بوده چیت هپنز نسخه رو ریلیز کرده که برای همین کار هست من اکونت ندارن و الا برای دوستان این نرم افزار رو می گرفتم و اپلود می کردم :دی:11()::give_rose:نقل قول:
درستهنقل قول:
سیستم اخرشه و از نظر سیستم مشکلی ندارم.
gtaiv رو با کرک رازور و حتی با کرک اپدیت شده رازور اجرا کردم .ولییییییییی:
تو بازی سایه ها بپر بپر میکنن.یعنی مپرن
با کرک های دیکه هم که اصلا اجرا نمی شه(اونهایی که من دارم)
vista 64b
یه نفر گفته بود سریال اصلی و قانونی gtaiv رو برا فروش داره .
شما نمی دونین چی کار کنم؟
شما پچ بازی و درایور جدید کارت گرافیک را نصب کرده اید؟نقل قول:
سلام .
من سریال نامبر این بازی رو میخرم و میفروشم .
از سایت معتبر دایرکت 2 درایو
سلام توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم