اینم تبلیغ بازی روی اتوبوسها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تبلیغ بازی روی اتوبوسها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کاش اتوبوسهای ما هم از این تبلیغها داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (04-06-09)
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
بچه ها میخوام ویندوز عوض کنم... کسی میدونه باید چطور سیو بازی رو برداشت که بعد بشه ازش استفاده کرد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
با توجه به اینکه نسخه ی PC مدت زمان زیادی بعد از نسخه ی کنسول منتشر شد ، جزییات گرافیکی بالاتر PC اصلا عجیب نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
آقا این internet dating بازی چطوریه؟...همون که میری توی کافی نت نوشته پیدا کردن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هرکی پیشنهاد دادم جوابم کرد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میدونید چطوریه؟
راستی قضیه dating با آقایون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب اول برو تو پروفایل هر کسی که دلت رو می خواد DATE رو بزن . بعد از چند وقت دیگه بیا تو کافی نت ایمیل هات رو چک کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از طرف اون یارو برات ایمیل اومده بود ، REPLY رو بزن تا پاسخش رو بدی . بعد تو نقشه آیکون مر بوط به اون یارو معلوم میشه. فقط حواست باشه ببین ساعت چند باهاش قرار می زاری . اگه دیر بری قرار کنسل میشه .
.
.
....
......
N0m@d (03-01-09)
1 سوال ،نه 2 سوال D:
اول اینکه من 1 gb گرافیک dedicated دارم 2.5 gb هم total. ولی تو تنظیمات گرافیک رو از 1 در نظر میگیره. راهی نداره؟
دوم اینکه هیچ جوری نمیشه anti aliasing کردش؟
بازی رو خیلی وقته تموم کردم ... میخوام ویندوز نصب کنم و سیو هام رو بردارم ... چطور و از کجا میشه سیو هام رو بردارم ؟ که بعدا بشه در همون محل قبلی کپیشون کنم و بازی کنم ؟! مثل اینکه میگن پوشه x.live رو هم باید کپی کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟!!! اون کجاست دیگه ؟ یکی تو system32 دیدم ... همونو باید کپی کنم ؟ لطفا یه توضیح کلی بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks