دوست عزیز اینا پک هستش یا دو تا تکی؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اینا پک هستش یا دو تا تکی؟
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا 2 گیگ جدا. البته من نتونستم تو بازار از برند پاتریون پک کامل 4 گیگ تو یک جعبه اونم باس 800 پیدا کنم!
تا آخر امشب وقت هست!
بدوبدو حراجش کردم
مگه نباید پاتریوت آبی باشه ؟
من 66 خریدارم
PUMAOC (21-12-09)
HWBOT SSA Member
نه همه رنگی داره. من این آخریا! سیاهش رو هم دیدم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا دو مدل قدیمی و جدید تر دارن. شرکت پاترویوت هم گفته بزار یه تنوعی داده باشم. البته معلوم نیست زیر سینک چه خبر باشه.
کمتر از 12 ساعت دیگه وقت هست.
بدوبدو حراجش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 21-12-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
نه خیر انگار فرق دارن قرمز و آبی با هم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون تو یه تاپیکی همین دور رو ور دارن 2 گیگشو می دن 44 هزار تومن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه همه رنگی داره. من این آخریا! سیاهش رو هم دیدم!!
چون دقیق نمی دونستم آبیش هم با قرمز فرق می کنه اینو گفتم!! حالا می دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نمی دونم کجاش نوشته Blood IRON !!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هیچیی ......
آخرین ویرایش توسط soheilsh در تاریخ 22-12-09 انجام شده است
|
|
saeed0c جان لطفا پیغام خصوصیتونو چک کنید
سلام من 68 خريدارم
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم ها به قیمت 68 هزار تومن به آقای sh-m فروخته شد . تاپیک فرت...
شما کجا هستید آدرس و بقییه مخلفات رو برای من پیام خصوصی کنید من هم شماره حساب رو می فرستم. در صورت عدم توافق به نفر قبلی فروخته می شود ...
مهم: در ضمن این قیمت بدون احتصاب حزینه ی حمل و نقله که اونم حدود 2 تا 3 تومن می شه!
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 23-12-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
بله همون طور که حدس می زدم بعضیا که اینجا پست دادن سر کاری بوده!!! (خدا بکوشتتون) . مگر آذار دارینپ؟؟!
به علت نامردی بعضیا :دی تاپیک از نو تا 1 روز دیگه باز هست.
آخرین قیمت 67 بود. قیمت بعدی برای این رم .
بدو بدو حراجش کردم. (جان خودم نوی این رم ها 90 تومن هم قیمت داره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks