softkadeh (08-02-10)
چی چه شد عزیز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
softkadeh (08-02-10)
آخه جواب ندادی
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
|
با عرض شرمندگی من بحث از دستم در رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی چند تا سئوال با هم مطرح میشه قاتی میشه
در مورد سیستم اگر سئوال دارید و اون مین g31 مدل کاملش اگر اشتباه نکنم اینه g31tm-p21 رم هم الان قیمت مناسب چیزی سراغ ندارم
gskil فکر کنم آقا کیوان داشته باشن ژل هم امروز رو پایه 115 بود
اگر ممکنه سئوالتون رو واضح و دقیق یک مرتبه بپرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
softkadeh (08-02-10)
اینکه مدل کامل قطعات رو بگید .
و اینکه گرافیک یادتون رفت . مین آنبورد نمیخوام .
----------
در مورد رم 4 گیگ هم لطفأ از هرجا شده پیدا کنید برام . یا معرفی کنید ( کارکرده میخوام )
nima_hl (08-02-10)
با عرض شرمندگی یکم باید صبر کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز هارد 320 رو 46-47 دارند اعلام میکنند و هارد 500 معمولی بالا 60 تومن خرید فروش میشه و همینطور e5300 بالای 70 داره فروش میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم هم دیروز با هزار بدبختی برای یکی از دوستان ocz sli 2*2 G 1000 پیدا کردم که قرار هستش فردا بیان تحویل بگیرند
اگر ایشون تشریف نیاوردن و دوست داشتید تقدیم شما میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خواهش میکنم اختیار دارید . صبر میکنم چشم .
-----
در مورد رم هم اگه میشه یه لینک بذارید از این رم .
واقعأ نیازیمبرمی به یک رم دارم .
عزیز پس سیستم ما رو چه کردی ؟
در ضمن رم 4 گیگ 1066 برای خودم هم پیدا کن
|
|
آقا چی شد پس ؟
تو ایران رسمه قیمتها به سرعت بالا بره ولی یواش پائین بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم تقریبا به قیمت قبلی برگشته ولی هارد داره روزی 1-2 تومن ارزون میشه
دیروز هارد سیگیت رو 57 گرفتن ( روز قبلش 6۱ گرفته بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای همین هی دست دست کردم که پول بیخود پرداخت نشه . شنبه اون سیستم دوم رو ( intel ) دقیق استعلام میکنم و قیمت روزش رو بهت میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks