سلام
یه سیستم میخوام :
رم
سی پی یو
مین
هارد
گرافیک
کیس
کلا میخوام بالای 200 - 250 نباشه .
اگه کسی هر کدوم از اینارو یا همشو داره بگه .
با تشکر
سلام
یه سیستم میخوام :
رم
سی پی یو
مین
هارد
گرافیک
کیس
کلا میخوام بالای 200 - 250 نباشه .
اگه کسی هر کدوم از اینارو یا همشو داره بگه .
با تشکر
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه استفادهای میخواهید
با این مبلغ هم میتونم سیستم نو براتون جمع کنم هم با مبلغ کمتر سیستم دست دوم مرتب سراغ دارم که میشه کانفیگش رو کم و زیاد کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
نیما جان واسه خونه میخوام . طرف حرفه ای نیست گفته من براش جمع کنم .
تو یه لیست از نو و کارکردت بذار واسم .
دستت درست .
چاکریم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم نو
asrock N68-S 46
sempron 140 40
ddr2 2 gig 50
segate 500 52
case zeus 20
viera power 12
چون dvd ننوشته بودید سیستم رو حدود 220 چیدم ، اگر dvd دارید پردازنده رو athlon 240 بردارید یا مین رو a780gm-le/128
در مورد سیستم دست دوم هم athlon 3000 با مین abit سراغ دارم که فکر نمیکنم با بودجه شما ارزش خرید داشته باشه ( اگر بودجه محدودتر بود شاید ارزش خرید داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سلام
نیما جان کلا از AMD در بیا برو سمت اینتل . میدونی که من اینتلی هستم .
بعد اینکه مشخصات رو جزیی بده . مثلا رم 2 گیگ پتریوت 1066 یا ....
رم یکم اوضاعش شیر تو شیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر خواستین باید ببینم اون لحظه چی تو بازار هستش ، بقیه قطعات رو هم که مشخصاتش رو گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تکلیف dvd رو مشخص نکردید بدون اون ۲۵۰ یا با اون ؟
بدون dvd
msi g31 50
intel e5300 69
ddr2 2 gig 50
segate 500 52
case zeus 20
viera power 12
|
|
راستی نیما جان اگه تونسی واسه خودم هم یه رم 4 گیگ ( 2 * 2 ) پیدا کن که توپ باشه .
اگه بتونی کروشیال با چیپست میکرون پیدا کنی که عالی میشه . نشد OCZ ریپر - پتریوت پرفورمنس وایپر - تیم گروپ و ....
1066 میخواما
apogee دارم 1066 رم خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستی بگو تا یه کلاهی سر هم بزاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.tomshardware.com/reviews/...ng,2024-8.html
سلام
نه من dvd نمی خوام .
فقط چیزایی که نوشتم میخوام . در مورد رم هم باشه آخر سر .
فعلا چیزایی رو که نوشتی رو جزئی تر بنویس .
---
رم برای خودم هم نه یه رم پدر مادر دار ( چیزاییکه نوشتم به ترتیب ) میخوام .
دستت درست .
nima_hl (08-02-10)
چه شد پس ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks