دوست عزیز قبلا سر تفاوت 2180 و 6000+ شده اینجا جاش نیست بله شما درست میگید مادربرد رو بالا تر بگیرید بهتره چون بعدا قطعات روش سوار میشه هر چی بخوای به شرط ساپورت .....

اما اینجا یه بحثی رو داریر شروع می کنید که درست نیست سری اکستریم اینتل رو هرگز نباید با فنوم مقایسه کنید 1.از لحاظ قیمت
2.فنوم ها اولین 4 هسته ای هستند که واقعا 4 هسته ایند اما q های اینتل 2 تا دو هسته ای هستند این رو تو سایت tomshardware می تئنی بخونی

اما اگه دنبال یه مین خوب هستی ASUS - P5Q PRO می تونه خوب باشه
دوست عزیز الان cpu رو هم اگه بخوای تغییر بدی ببین دوستان دسته دوم چیزی ندارن اگه هم باکس می خوای برو سراغ e7200
e7300
حالا هر طور دوست داری
دست دوم که اصلاً صلاح نیست فکر کنم...نو ش رو می ندازن به آدم دست دو که هیچی...!
فکر کنم الآن پول حدود 100 تومن دادن دور ریختن پول...چون درست 2200 یا 2180 از اونم قدیمی تره اما پول کمتری در مقابل ارتقا دور ریخته می شه...من الآن همون پول رو می ذارم پای مین بهتر و رم بیشتر...
فردا روزش هم سی پی یو بهتر خواستم...خوب به قول شما اکستریم خیلی خوب نباشه اما جواب گو که هست...سی پی یو تو چه کارهایی نیاز می شه که تا 3 4 سال آینده اکستریم جواب گوش نباشه...؟؟؟همین الآن سی پی یو 3000 من کاری نیست که توش بمونه!!!!!!!!!فکر کن 3000!!!!!!!شاید خنده داره اما اگه پی نیاز باشیم واقعاً فنوم یا اکستریم تفوتی نداره...مگه می خایم واس ناسا!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پروژ] طراحی کنیم که سیستم هامون جواب نده...مگه چی کار می کنیم؟؟؟من که کارام اون جوری نیست شاید دوستان خوب نیاز دارن؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید